Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mihaela, vacanta placuta, sa veniti bronzati!
Ioana, il mai odata pe Paulica tunsulici si pampers-free vorba Andrei ca tare mi-a placut. Cand putem sa incepem galeria pentru Nati ?
Adriana, pai cand ai tu timp astept, ce bine ca ai scapat de sesiune, studioasa noastra. Sa nu uiti ca ne-ai promis poze. Oricum neuronii mei lenesi asteapta eventual sa rezolve fratele meu si prietena lui cu vacanta, pe unde sa mergem, unde sa innoptam. Dupa 20 iulie ne mobilizam. Pana atunci se pare ca vom merge la mare o saptamana, plecam pe 11 iulie la Mangalia, asta daca imi da doctorita voie la plimbari lungi si palpitante.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA incepeti de pe acum cu galeria, eventual sa ne pomeniti in rugaciunile voastre, v-am fi recunoscatori...mie mi-a sunat ceasul iar....la MIhai e mai lenes! nu sunt mofturi, chiar mi-o doresc pe Nati, dar singura nu pot...suntem in tratative!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Doamne, indruma-l pe calea cea buna, da-i minte si putere de munca robului tau Mihai, si multa rabdare roabei tale Ioana si putere de convingere. Faca-se voia ta, amin.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, felicitari!
noi inca avem biberon

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Pai asa Monica si Ana este inca cu degetul in gura si o mana stanga la buric, asa adoarme ea, asa sta cand este obosita, nu conteaza ce haine are pe ea, ridica rochia numai sa umble la buric . Si nu cred ca se mai vaita cineva pe aici de deget. Problema este ca se pare ca va fi cu el in gura mult si bine, ca nu am descoperit nici o metoda minune sa o dezvatam.

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

AMIN

OTILIA si IOachimu' Gandacicai era cu degetelul in gurita, cand l=am vazut ultima data...si nici ea nu se stresa, las' ca trece de la sine. Chiar ma ce-o mai fi facand Gandacica????? ia sa ii scriu un mail sau poate intra Sabinutza sa ne ami spuna ea ce mai face prietena noastra cu comorile ei Ile, IOachim si Maria.

MONICA nu ii place sa bea din canuta cu cioc?

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutare fetelor,

Mihaela , vacanta placuta si vreme buna, sa va intoatceti relaxati si distrati!

Onitza, spor la treaba, sa iasa Nati repede-repejor!

Ca sa te incurajez, din beneficiile vietii cu 2 copii, dupa cum ti-am spus si pe mess, Mihnea i-a dat Biancai cu un ciocan adevarat in cap si i-a facut ditamai cucuiul. (ciocanul era din trusa de scule a tatei de la casa de vacanta, il tot ia si bate in garduri, pana acum nu a facut nici o prostie cu el; ei, duminica se jucau ei foarte frumos, si Bianca nu a vrut sa faca ce i-a zis el la un moment dat, drept pt care i-a dat cu ciocanul in cap; din fericire nu s-a ales decat cu un cucui (ca ma gandesc ca se putea intampla ceva mult mai rau, Doamne fereste), iar Mihnea s-a ales cu prima bataita mai adevarata din viata lui, pt ca m-au lasat nervii, mi s-a parut ceva prea nasol, mai ales ca a facut-o intentionat, drept care a luat-o bine pe coaja, sper sa-l fi speriat si sa nu mai aiba astfel de initiative. Acum, normal, o sa vina lumea sa-mi zica, ca e vina noastra ca a avut ciocanul la indemana si asa si este, pe de alta parte eu zic ca-i destul de mare ca sa nu mai fie nevoie sa ferim toate cele din calea lui, mai ales ca i s-a explicat si ras-explicat.

Din ce copil cuminte era, s-a facut un zurliu, acum s-a linistit Bianca si incepe el cu nebuniile, nu stiu ce tot au de impartit; partea buna e ca in majoritatea timpului se inteleg, dar si cand fac cate una , o fac lata...

Aime, ati plecat la munte? Noi din pacate we asta nu ajungem, mama vrea sa facem parastas pt bunici , ca sunt niste "cifre" rotunde - 7 si 10 ani, asa ca stam loco.Oricum, vacanta placuta!

Dana, ce mai faceti, ati plecat si voi in concediu?

De Andreea mai stiti ceva? O sa o sun si eu maine.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Buna ziua dragi mamici,
Multumim tuturor pt incurajari.
vad ca toata lumea se pregateste de vacanta, ceea ce e bine... asta arata un tonus bun si pofta de relaxare. si noi speram sa fugim putin pe la munte, prin august.
Oricum Dragos e deocamdata tot la bunici si paradoxal, in comparatie cu anul trecut cand plangea de sarea camasa de pe el acum intelege ca plecam. Ce mai, avem flacau mare de acum! In plus si-a gasit acolo coltisorul de rai , cu verdeata, racoare, stat afara cat incape, aer ,incat acasa , la bloc, nici nu se mai trage. L-am adus acasa in week end ca sa mergem sambata la un botez iar duminica la hipodrom ca sa vada caii intr-un concurs, insa luni dimineata a decretat ca tot mai bine e la mamaie. asa ca aseara l-am dus din nou acolo.
nu prea sunt obisnuita sa il las departe de mine si ma enerveaza sa il vad alintat si razgaiat dar ma consolez cu ideea ca se simte extraordinar si ca ne vom reintra in rutina prin august.
Apropo de ceea ce spunea Roserb (lovitura de ciocan aplicata Biancai, pupam cucui) am descoperit si la Dragos primele semne care prevestesc relatia lui cu bebe pe care inca nici nu l-a vazut. Intr-o discutie cu el, i-am facut nu stiu ce observatie si l-am auzit bodoganind si spunand printre dinti "Prostule" (perla culeasa din folclorul gradinitei ). L-am certat spunandu-i ca nu e frumos , bla bla... si amenintandu-l ca de 1 iunie nu va mai primi cadou daca mai vorbeste asa. Dupa o repriza buna de lacrimi si de rugaminti "mami, dar imi iei cadou, te rog, te rog, te rog..." repetat la nesfarsit, cand s-a calmat a tras concluzia: "Eu nu spun prostule ca nu e frumos. bebe spune!" Ceea ce m-a uimit la el a fost repeziciunea cu care a gasit un tap ispasitor pt ceea ce a spus el si cat de repede invata ca e mai simplu cu inca un frate pt ca ai pe cine sa dai vina. Deci, deja prevad niste mici conflicte fratesti care o sa ne condimenteze existenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
onitza, bea din cana normala orice dar la culcare si la trezire urla dupa biberon
roserbina, cucuiata sa-i treaca repede...
si eu zic mersi uneori ca alex nu reactioneaza si el violent la accesele de violentza ale ruxandrei...desi nu stiu pentru cat timp

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

MONICA pan's-o marita, renunta la bibe! in fond, conteaza ca isi bea lapticul! asta e cel mai important!

Ce face oare ANdreap cu fetele? Oare Sara cum e? sper ca la fel de cumintica, asa cum ne-a prezentat-o mami!

Noi ne topim in casa de caldura...pe la 7 iesim iar in parc.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput