Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

CU PAR......
FARA PAR.....

OTILIAce coincidenta! Si Paul la fel face, cand se trezeste, deschide usa la noi, vede ca dormim, se duce si se joaca pana se plictiseste, apoi vine si te pupa pe fata sa se trezesti.
Pe 10 teoretic putem veni la intalnire.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL

Sa va fie de bine... la caldurile astea... e cea mai potrivita moda... aceasta tunsoare...

Buna la toata lumea... am citit din cd in cd, am vazut toate pozele... dar nu am avut timp sa postez... Aglomerata ca de obicei

Noi am fost wee-kend -ul trecut la mare... plecat sambata dimineata si intors duminica... Poze... incepand de AICI ... si azi am fost la rupt turta nepoatei... pozele facute azi

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Buna fetelor.
Abia ma mai vad din alergaturi si pregatiri pt plecarea in tara, care btw, Oti, e tot pe 5, numai ca noi plecam cu masina. Mi-e groaza de drumul lung cu doi copii mici, dar sper sa ajungem la destinatie cu bine. Mai rau e ca ne-am si pricopsit (eu si sotul) cu o angina, dureri in gat si ganglioni, o infectie de toata frumusetea cu tot cu temperatura si alte disconforturi. Speram sa ne treaca pana plecam, mai ales ca eu nici nu ma pot trata inca cu antibiotic.

Am citit si eu cam tot din ce-ati mai scris, am vazut si eu pozele frumoase, se vede ca profitati de vremea buna, dar nu prea am mai avut timp sa postez.
Oti, Cassandra ma bucur pt rezultatele incurajatoare legate de sarcini, si sarcina usoara in continuare si fara griji.

Felicitari Try pt functia de moderator, chiar o meriti, ca ai dar pt asa ceva si rabdarea necesara.

Va pup pe toate si pe copilasi si daca nu mai apuc sa mai scriu pana plec va doresc zile frumoase si vacante placute.

Mami de David & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

A... stiam eu ca am multe de spus... da nu imi vin in minte...

TRY... felicitari... pt functie...

OTILIA.. sa mai dai amanunte si data fixa... poate venim si noi la intalneala.....

CASSANDRA.. sarcina usoara in continuare si ... baietel sanatos...

Mai erau... da nu mai imi amintesc...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

salutare salutare!!!!
mai sunt si eu pe aici, acum mai relaxata ca am terminat cu examenele. poa sa vina concediu!!!! desi pana in 8 august mult mai este.
am vrut doar sa va salut ma duc sa citesc putin din urma. maine o sa va pun si niste poze cu piticii mei nazdravani ca sun pe telefonul sotului si cum aseara am ajuns dupa ora 1 noaptea in cluj nu aveam chef la ora aia sa le descarc
otilica scumpa am vazut mesajele....ma adun putin si-ti spun. locuri frumoase....totul e frumops in jur aici dar si pe o raza destul de mare, nu stiu cat de departe de cluj te intereseaza pe tine. ma adun putin, ma gandesc si mai vorbim, ok?

va pup pe toate si va doresc o zi linistita si "racoroasa" [pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, sa va fie de bine wee la mareeee!!!!!! foarte frumoase pozele!!! in Eforie Nord ati fost nu? unde ati stat si cu cat pe noapte????

ADRIANA, ce bine ca ai scapat de perioada aglomerata!!!! abia astept sa vad poze cu nora mea si cu Tudor!!!!!

Noi am fost la circ ieri, a fost foaaarte frumos! nu pot acum sa stau sa va povestesc dar poate intru mai tz sa detaliez prima experienta a lui Paul la circ!! ...pupiiiiiic

Alexa te cauta fratele tau! i-am zis la cel hotel te gaseste ca nu stia unde sunteti cazati!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Nu stiu daca v-am zis??!!!! Am scapat de pampersi!!!! Am fost codasii???? ce mai conteaza??? In sfarsit am scapat de pampersi!!!!! ma bucur mai ceva ca atunci cand i=a iesit primul dintisor!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
pe toata lumea!
Bravo, Paul!
Am vazut si pozele cu Mihaita si mamica lui frumoasa
Dama, Otilia, drum bun si sa ajungeti cu bine in tara!
Adriana, ma bucur ca ai terminat cu examenele si vine el si concediul
Noi plecam in seara asta.Va si ne citim!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, felicitari pt una bucata Paulica pampers-free.

Paxela, concediu placut si frumos si copii cuminti si ascultatori pe-acolo.
Mai felisache, arati intr-un fel de nu se poate, tu. E mortal Maihaita cum isi studia mostenirea de la taica-su.

cassandra, ma bucur c-ai scapat de stresuri, hai ca acum vrem sa vedem 2 gravidute relaxata (si tu si Otilia).

Drum bun fetelor (Oti si Dama) spre Ro. Merci dama.

Adriana, hai ca ne e dor de cupilasii tai scumpi. Mai arata-ne o domnisorica si-un cumintel. Mai ca nu stiu cum mai arata (gluemsc, desigur).

Mergi la inceput

MIHAELA, TRY, OTILIA multumesc pt felicitari!!!! sunt asa bucuroasa ca am baiat mareeee! uraaaaaaa!

O vreau pe Natiiiii!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

MIHAELA distractie placutaaa!!!!! sa va intoarceti bronzati si cu multe pozeee!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput