Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cassandra, ma bucur ca sunteti toti bine. Cand ti-au facut insa analizele de sange reiese clar daca ai dobandit imunitatea de mai mult timp, IgG=0 arata ca a trecut mult timp de la infectare. Nu mai fii stresata, repet ce iti spuneam, pentru rubeola generatia noastra a facut vaccin si de la acela ai probabil anticorpi ca si mine.
Paxela, vacanta placuta, sa veniti bronzati bine.
Ioana, ce mai faci acum ca este vacanta? Nu mi-ai spus daca ati putea veni la o intalnire pe 10 iulie.
A mai vorbit cineva cu Andreea?
Miha, ce anume vreti cu Thomas, daca nu-i ceva voluminos as putea sa va iau eu de aici si sa trimit colet, nu costa mult trimisul 10 RON cred.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Miha, ce anume vreti cu Thomas, daca nu-i ceva voluminos as putea sa va iau eu de aici si sa trimit colet, nu costa mult trimisul 10 RON cred.

Eeee...vrem si noi canita si farfurie si lejerie si...
Stai linistita,mai umbli acu la cumparaturi pentru mine. Poate vor incepe si la noi sa aduca.Am vazut la Quelle lenjerie de pat cu Thomas,dar e 160 Ron. Cam mult,dupa parerea mea. Daca la voi ar fi la juma de pret,mai ca te-as pune pe drumuri la cumparaturi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP ASTEPTAM POZEEEE CU SARAAAA!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

daca aveti cumva Gravibinon,intrati aici si ajutati-o pe Catalina si floricelele ei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123280

Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Ochi verzi, Onitza,
Otilia, referitor la testul pt anticorpii de la rubeola valorile de referinta indicate pe fisa sunt diferite : <5 (negativ, cu posibilitatea unei infectii primare recente), > sau = 5 dar <10 (echivoc), > sau = 10 (pozitiv). La mine IgG este >400 si dupa parerea mea valoarea mare fata de 10 ar indica o infectie mai veche, dar nu sunt medic ca sa ma pot pronunta deci nu pot decat sa ma iau dupa intuitia mea si sa sper ca totusi nu a fost vorba de nici o infectie in primele 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de urari , maine ma balacesc un pic si pt voi, vorbim peste o saptamana daca ma rabda fara net atat

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Cassandra, mie mi-a iesit 223 la Rubeola IgG, IgM negativ, interpretarea este ca am anticorpi de mult timp. Doar daca iti ies anticorpi la IgM inseamna ca este o infectare recenta. Nu am inteles daca ai facut si IgM dar oricum este bine ca ati scapat de emotii.
Miha, de curiozitate intru maine sa pun cateva preturi. Ca eu nu cumpar nimic cu Thomas de obicei si habar nu am, de fapt nici ce desene mai sunt nu stiu . Dar in Norvegia si la 50% reduse pot fi scumpe .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
paxelina drum bun si distractie la maxim [pup[
cassandra ma bucur ca sunteti bine..f.elicitari!

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Neata! Un we placut!
Pe mine m-a trezit Ana de la 8 ca nu reusea sa faca un puzzle , draga de ea s-a trezit inainte, a facut pipi si s-a dus la joaca. Vede ca sunt obosita si m-a mai lasat sa dorm, dar la 8 ma chema in living sa o ajut si imi facuse si culcus pe canapea, niste pernute si o paturica.

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CU PAR......
FARA PAR.....

OTILIAce coincidenta! Si Paul la fel face, cand se trezeste, deschide usa la noi, vede ca dormim, se duce si se joaca pana se plictiseste, apoi vine si te pupa pe fata sa se trezesti.
Pe 10 teoretic putem veni la intalnire.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput