Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Merci ochi verzi.
Onizta, sanatate la parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
scrisesem un mesaj de dimineatza si vad caa nu este
onitza, sanatate multa parintilor si intra la calatorii.vacante...poate gasesti ceva acolo
mihaela printesa frumushica
restul pe unde sunteti?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi in alergaturi , pregatim plecarea, pregatim o noua achizitie, alergam de colo colo si ne bucuram de "racoare"

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by try

Are un botitza atat de dulce aici.

Multumim!

Pupici Dianei pe care am vazut-o in poze. O palarioasa mica si scumpa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Dragi mamici, multumim din suflet pt incurajari ! Conteaza mult pt noi sa va stim aproape, ascultandu/ma pline de rabdare si afectiune.
Multe multumiri pt ca ne/ati trecut pe listuta ca .
In sfarsit vin cu vesti bune, dupa atata timp. testele de rubeola au iesit negative si la mine si la Dragos, iar mai mult chiar mie mi-au iesit si anticorpi prezenti. Medicul de familie mi-a infiletat insa inca un pitic pe creier: daca imunizarea s-a facut in urma unei infectiidin primele trei luni de sarcina. Ma consolez cu gandul ca Dragos nu a prezentat nici un semn de boala in perioada aceea si chiar in cazul unei manifestari asimptomatice la el, la mine infectarea nu ar fi putu trece neobservata (din cate stiu la adulti e mult mai grava decat la copii). asa ca nu putem decat sa speram ca anticorpii i-am dobandit inainte de sarcina.
Acum insa trec printr/o perioada plina de angoase si imi pare rau a nu am facut testul TORCH sau triplul test inainte. Stau ca pe ghimpi pt ca Dragos e la parintii mei care au un iepuras si am inteles din niste articole ca si el poate fi purtator de toxoplasmoza (in afara de pisica). Din cate stiu insa chiar daca Dragos ar face boala toxoplasmoza nu se transmite de la om la om iar eu nu am luat contact nu animalutul (doar l-am mangaiat putin si am avut grija sa ma spal pe maini). Probabil o sa radeti de mine (cel putin sotul meu e exasperat din cauza mea) dar incep sa caut tot felul de pericole prin jur.[mariaj
Partea cea mai buna e ca am fost la control din nou si saculetul s-a dezvoltat binisor iar bebe e bine, in parametri normali. Si asta conteaza cel mai mult.
stiti cumva daca pt ROR se poate face rapel la 4 ani sau mai devreme? Dr mea de familie mi-a spus ca nu, pt ca urmatoarea vaccinare e cea din campaniile scolare de la varsta de 7 ani.As vrea sa il vaccinez pe Dragos inainte de a-l duce la gradi din toamna ca sa previn niste probleme in ultimile luni de sarcina si in primele luni dupa ce se naste bebe.
Va doresc o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Acum am inceput sa citesc din urma si am aflat numai vesti bune!
Andreea sa iti traiasca printesuca Sara , sa fie sanatoasa si cuminte si sa te bucuri de cele doua comori ale tale!
Otilia, ma bucur enorm pt rezultatele pt varicela si Rh. . vezi ca incet incet se aseaza lucrurulie pe fagasul normal? sa avem numai vesti bune de acum inainte!!!!

Mergi la inceput

Uf, si inca ceva... pt ca am uitat... dupa primele estimari ale medicului de la eco se pare ca bebe va fi tot un baietel nazdravanel!!!!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Cassandra sanatate multa si felicitari pt baietel!!!!

Try multumesc frumos! sanatate si alor tai!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Multumim pt aprecieri!
Ioana, sper sa manance Diana in concediu sa nu arate la intoarcere ca un ogar.Oricum am ales varianta îi bag eu in gura si nu ma mai stresez ca uite asa mai mananca si ea si nici nu stam la masa cu orele.
Are mama o vecina care a fost la Balaton, era tare incantata, dar ea statea la sora ei care-i stabilita acolo asa ca prea multe nu stiu sa-ti zic.
Ce faci, mai mergi la titularizare? Mai incepi un an in invatamant?
Azi nu mai mergem la balaceala si soare ca se anunta ploaie.E plin cerul de nori si a inceput sa tune...sper sa fi doar o ploaie de vara.
Cassandra, ma bucur sa citesc ca merge bine sarcina. De vaccin nu stiu ce sa zic, iar de toxoplasmoza...poti face si acuma analiza.
Eu una am, am deja anticorpi.Cu pisici nu m-am jucat ca-s alergica la ele, nu stiu cum am acaparat-o.
Eu facusem tratament cu spiramicina chiar inainte s-o am pe Diana, am repetat analiza si in primul trimestru de sarcina pt linistea mea si a fost ok.Îti doresc numai bine si o sarcina usoara!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAXELA distractie placuta in concediu!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput