Comori de nov-dec 04(180)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miha admirasem poza de pe mess , dar acum m-am topit

onitza ce baiat vrednic gata ai scapat de curatenie

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vai ce defilari de printese, hai Andreea pune si tu poze cu Sara. Imi place de sora lui Silviu aici, se vede clar ca sunt frati si de domnisoara Amira cu palariuta aici , sa nu o deochi ce frumos a stat la pozat.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Paxela, Otilia...multumim de complimente. Tare mandra mai sunt!

Ioana,avem si noi un mall,de fapt doua dar acolo (la mag Diverta) nu gasim decat trenulete nu si alte maruntisuri,gen cani,tricou,carte...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe d-ra bau am revazut-o cu maaare placere e o frumushcia si o nebunica si pe ochios la fel onitza...ai scapat de treaba
ref intalneala...cred ca pe la iarna, la zapada

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
...no ca am recuperat si eu si am vazut multe poze frumoase pe toti si pe toate.
Si Diana e destul de rusinoasa cu strainii, mereu se ascunde dupa mine sau are tendinta de a ma trage de mana sa mergem mai departe daca ne oprim cumva cu o persoana pe care n-o cunoaste.Atata ca-i saluta dar in prima faza nu prea le raspunde la intrebari.
Noi suntem bine, de cand s-a incalzit tot pe la iarba verde si pe la Jiu mergem, ne-am bronzat un pic asa ca nu mergem in concediu chiar albi...
Mai cateva zile si voi uita de gatit, spalat si alte cele.
Avem si ceva poze dar le pun mai tarziu ca acu' ne pregatim de mers la soare.
Va si va doresc o zi frumoasa!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pe toate si pe copilashi sa aveti o zi minunata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Are un botitza atat de dulce aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...am reusit sa incarc si eu niste poze
Try, felicitari pt stelute si faptul ca esti moderator

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA, m-a incantat peisajul din poze, foarte frumos, iar Diana e printesa delicata, o floare printre flori, cea mai frumoasa dealtfel. Ii sta atat de bine cu baticul pe cap!!!! ii scoate in evidenta ochisorii. ...anii trecuti cand mergeam in concediu cu Paul, aveam probleme mari cu mancatul, nimic cu voia, era tare scarandiv!!! cartofii prajiti ce mai ciugulea...mamaaa cat ma ofticam...sa vedem anul asta cum va fi...prin august cred ca plecam si noi pe undeva...sper cu ai mei, sa mai iasa si ei din casa.

NU stiu daca v-am spus, ca tot am amintit pe aici de ai mei, cu mersul la doctor, se pare ca si tata e nitel bolnav acum, nu doar mama ..are niste noduli la plamani si fisuri care din cate i-a spus azi doctorita nu sunt periculoase, dar trebuie luat tratament, facut exerctii de respiratie, alergat, adica jogging...tata e ambitios la regim, a slabit 20 de kg, arat super acum, si se ingrijeste, de el nu sunt asa ingrijorata, ca stiu sigur ca isi ia tratamentul, chiar daca il costa mult...dar mama e pericol, trebuie sa stai cu gura pe ea sa se mai potoleasca cu treaba...n-are stare deloc...eu inteleg ca a muncit o viata, insa ea nu accepta cat de grava e situatia cu coloana ei...mai noi si cu bazinul are probleme, de acum nu mai are voie sa ridice niciun kg. Si cu menopauza, a luat 20 de kg ceea ce nu e indicat la probleme cu coloana......i-am zis ca am eu un regim bun , un mod de viat asanatos, dar nu vrea!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, ati fost vreuna la Lacul Balaton, Ungaria? Am auzit ca e foarte frmos, relaxant...voiam amanunte....mai mult de cazare, daca gasesc gazda la vila mai ieftin, acolo, cand ajung?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput