Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
La multi ani:
Raul
Andrei Radu
Bogdan Aexandru
David
Ana Alexandra
Miruna Ioana
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by creem
Mi s-a facut rau uitandu-ma la filmulete alea...da parca tot cezariana mi se pare mai buna pentru bb.
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Nasterea naturala e cel mai frumos lucru posibil.
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Ank83
M-am uitat si eu la filmulete... dar pentru mine toata chestia aia cu nascutul acasa mi se pare spooky rau de tot... chiar nu as putea sa nasc acasa sa ma chinui acolo cu toti de fata
...si ca la noi ..sa se mai trezeasca vreunul sa zica in momentele alea "vai saraca",....ca ii arunc placenta dupa gat
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Si asa in momentele alea nu te gandesti decat sa scapi cat mai repede si nu cine e in incapere. Dar daca ei doresc sa vada, si cred ca suporta nu au decat sa se uite. Nasterea pentru ceilalt e scarboasa, insa pentru mame e ceva minunat.
rodicamarza spune:
LUMINITA te invidiez pe bune.ce n-as da sa am vreo 10kg in minus fata de 62 a mele.
acum spuneti voi asa:bubulina mea s-a schimbat total .din copil cuminte de nici nu stiam ca am acum face gura toata ziulica nu mai doarme decat 10-20 min dupa fiecare masa, e agitata rau.sa fie de la dinti?are toate semnele:curs din gura,gingii umflatejos dar in zona molarilor nu in fata,etc,sau are legatura cu biscuitii cu gluten caere i-am dat ieri?(nu am gasit fara gluten)
toata noaptea s-a trezit plingand sfasietor,o luam in brate si partaia ca mitraliera dupa care o ora somn.
paula mica
sanduta spune:
quote:
Originally posted by ellis
Neatza!
Ca tot vorbiti de prajituri, stati ca va arat eu voua:
REGIM ALIM CU 1600CALORII IN 5 MESE/ZI
ALIMENTE PERMISE:
-200(100)g carne slaba: pui, gaina, curcan-fara pielita, vita, vanat-iepure, caprioara, peste slab - rasol, gratar; mezeluri slabe - fara parizer, cremwursti;
-50 g br vaci slaba(cas, urda);
- 500(250)ml lapte sub 1,8, iaurt, lapte batut;
- 1 ou fiert tare-la 3 zile
-150g(100)paine graham, secara
-400(500)legume cu 5% glucide: fasole verde, gulii, varza, conopida dovlecel, spanac, rosii, castraveti, salata verde, ardei, ridichi, vinete, andive, ciuperci, bame, sparanghel, urzici, stevie, loboda, untisor, papadie;
-100gr legume cu 10% gl: ceapa, morcov, telina, rad patrunjel;
-200(150)gr leg cu 20%gl - cantarite fierte:cartofi, fasole boabe, mazare SAU 100gr orez, gris, paste fainoade - toate cantarite fierte;
-300 gr fructe - mere verzi, cretesti, domnesti, pere, portocale, mandarine, gutui, capsuni, visine, cirese de mai, fragi, zmeura, afine, caise, piersici
-15 g margarina
-30 ml ulei masline
-lichide: apa plata, sucuri de fructe permise, cafea cu indulcitori;
a se reduce consumul de sare
EXEMPLU DE MASA:
MIC DEJUN: ceai/cafea, 50gr paine, 50 gr br vaci, 50 gr castravete, rosii
GUSTARE: 50paine, 1 ou, 50gr legume
PRANZ: supa/ciorba de legume+iaurt
sau garnitura legume
- 100g carne rasol/gratar+salata+suc
GUSTARE : 50GR PAINE+iaurt/lapte(250)
CINA: piure/sote legume+100gr carne+200gr fructe(mai tarziu)
CAM ASTA A FOST REGIMUL CU CARE AM SLABIT 24-25KG; GRAMAJUL SCRIS IN PARANTEZA ESTE PT REGIMUL DE 1400CALORII.
POFTITI LA SLABIT!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Multumesc
Cu ce le cantareai?
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by ellis
Neatza!
Ca tot vorbiti de prajituri, stati ca va arat eu voua:
REGIM ALIM CU 1600CALORII IN 5 MESE/ZI
ALIMENTE PERMISE:
-200(100)g carne slaba: pui, gaina, curcan-fara pielita, vita, vanat-iepure, caprioara, peste slab - rasol, gratar; mezeluri slabe - fara parizer, cremwursti;
-50 g br vaci slaba(cas, urda);
- 500(250)ml lapte sub 1,8, iaurt, lapte batut;
- 1 ou fiert tare-la 3 zile
-150g(100)paine graham, secara
-400(500)legume cu 5% glucide: fasole verde, gulii, varza, conopida dovlecel, spanac, rosii, castraveti, salata verde, ardei, ridichi, vinete, andive, ciuperci, bame, sparanghel, urzici, stevie, loboda, untisor, papadie;
-100gr legume cu 10% gl: ceapa, morcov, telina, rad patrunjel;
-200(150)gr leg cu 20%gl - cantarite fierte:cartofi, fasole boabe, mazare SAU 100gr orez, gris, paste fainoade - toate cantarite fierte;
-300 gr fructe - mere verzi, cretesti, domnesti, pere, portocale, mandarine, gutui, capsuni, visine, cirese de mai, fragi, zmeura, afine, caise, piersici
-15 g margarina
-30 ml ulei masline
-lichide: apa plata, sucuri de fructe permise, cafea cu indulcitori;
a se reduce consumul de sare
EXEMPLU DE MASA:
MIC DEJUN: ceai/cafea, 50gr paine, 50 gr br vaci, 50 gr castravete, rosii
GUSTARE: 50paine, 1 ou, 50gr legume
PRANZ: supa/ciorba de legume+iaurt
sau garnitura legume
- 100g carne rasol/gratar+salata+suc
GUSTARE : 50GR PAINE+iaurt/lapte(250)
CINA: piure/sote legume+100gr carne+200gr fructe(mai tarziu)
CAM ASTA A FOST REGIMUL CU CARE AM SLABIT 24-25KG; GRAMAJUL SCRIS IN PARANTEZA ESTE PT REGIMUL DE 1400CALORII.
POFTITI LA SLABIT!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNIDaca as manca atat as lesina pe strada, eu mananc de 5-6 ori mai mult...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Nu lesini stai linistita. incearca numai si ai sa vezi ca e usor acest regim, Si eu la viata mea am tinut multe. Si eu mananc mult la o masa, dar daca ai 7 mese pe zi e mai usor, nu iti e foame.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by logam
Am pus niste poze cu mine daca vreti sa ma cunoasteti.Sunt de dinainte de sarcina dar nu e nici o diferenta de greutate fata de acum. Sa nu dati cu rosii!
.
Tu chiar esti slaba fato!
![](pupic.gif)
![](icon_smile_approve.gif)
Bafta multa la examene!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
creem spune:
quote:
Originally posted by sandutaquote:
Mi s-a facut rau uitandu-ma la filmulete alea...da parca tot cezariana mi se pare mai buna pentru bb.
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
Nu stiu ce ai vazut tu "frumos" acolo....eu oricum nu vorbeam de frumusete..sunt mult mai multe lucruri frumoase pe lumea asta (dupa parerea mea!)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
![](bunny.gif)
Poze Maria Sofia
sanduta spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by sandutaquote:
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Nu stiu ce ai vazut tu "frumos" acolo....eu oricum nu vorbeam de frumusete..sunt mult mai multe lucruri frumoase pe lumea asta (dupa parerea mea!)
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Frumos pentru ca la 15 minute dupa nastere iti alatezi copilul, frumos pt ca dupa 1 ora te plimbi linistita, frumos pt ca dupa 1 ora iti vezo copilul dormind langa tine.
Toate astea fata de cezariana.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Dimineata cand ne-am trezit stateam in pat cu copilasii la ora de dragaleala.Si la un moment dat am vazut cum ii zvacnea/pulsa fontanela Amirei.Doamne ce m-am speriat! La Robert n-am vazut niciodata asa ceva. Am sunat-o pe pediatra si m-a linistit,spunandu-mi ce e ceva normal,zona nefiind osificata se poate vedea f usor pulsul unui vas de sange.
Bine...m-am linistit dupa ce-am mai dat vreo 2 telefoane...
Daca o sa vedeti vreodata asa sa nu va speriati ca mine.Eu ma si vedeam alergand prin spitale... Doamne fereste!
Rodica,dupa cum descrii starea Paulei,s-ar parea ca e mai degraba un disconfort la burtica.
Mai fetelor...nasterea e minunata oricum ar fi avut loc,fie naturala,fie cezariana. Fiecare isi stie f bine motivele pentru care a optat sau nu pentru cezariana.
Eu am facut cezariana,pentru binele copilului,asa am considerat eu ca e mai bine.Cu toate ca sunt destul de puternica,zic eu ,nu fizic cat pshihic,nu m-am simtit in stare sa nasc natural.Nu-mi pare rau nici o secunda,cu toate ca imi mai pun din cand in cand intrebarea:"oare cum ar fi fost daca...?". Din punctul meu de vedere nimic nu se compara cu intalnirea de a doua zi si cu emotia primului alaptat.Ca cele care au nascut natural s-au intalnit mai repede si au simtit mai repede ce am simtit eu a doua zi este altceva.Dar in acelasi timp acelasi lucru.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...