Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by karina1976

Eladea, nu stiu sa iti spun exact.
E intr-un mall ; cand mergeam in deplasari ma ducea colega de acolo.
Daca vrei o sun sa o intreb. Acu’ vazui ca e si la voi.

Apropo, azi iar am dat o tura pe acolo si am luat hainute pt amandoi.

Eu sunt super multumita de carut, voi ?
Acum si noi folosim doar varianta sport, am renuntat la landou pe la 6 luni, scoica inca ne mai foloseste (dar sunt in cautari pt scaune mari de masina).

Eu ma ocup de asigurari, sunt la o firma de brokeraj.

Logam, ce cauta puiul sub paturica ?
Frumusica fetita cu ochisori albastri ai !

AdinaG, te asteptam cu drag !

acum reusi si eu sa citesc din urma: merge omul la servici si cand vine voi terminati capitolul.
si am fost si la dentist azi ... of, of.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

corina, si noi suntem multumiti de carucior, e usurel, compact si se strange foarte bine atunci cand il pui in portbagaj, asa, ca sa ne ramana loc si de bagaje....

noi am luat un scaun de masina de la Inglesina, imi place ca e mare, comod, se regleaza in 2 pozitii si l-am pus deja cu fata spre directia de mers... ca al meu e tare curios si ii place mult sa se uite pe geam.... plus ca e mai inalt scaunul asta, are o baza jos, sub el...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Dimineata cand ne-am trezit stateam in pat cu copilasii la ora de dragaleala.Si la un moment dat am vazut cum ii zvacnea/pulsa fontanela Amirei.Doamne ce m-am speriat! La Robert n-am vazut niciodata asa ceva. Am sunat-o pe pediatra si m-a linistit,spunandu-mi ce e ceva normal,zona nefiind osificata se poate vedea f usor pulsul unui vas de sange. Bine...m-am linistit dupa ce-am mai dat vreo 2 telefoane...
Daca o sa vedeti vreodata asa sa nu va speriati ca mine.Eu ma si vedeam alergand prin spitale... Doamne fereste!

Rodica,dupa cum descrii starea Paulei,s-ar parea ca e mai degraba un disconfort la burtica.

Mai fetelor...nasterea e minunata oricum ar fi avut loc,fie naturala,fie cezariana. Fiecare isi stie f bine motivele pentru care a optat sau nu pentru cezariana.
Eu am facut cezariana,pentru binele copilului,asa am considerat eu ca e mai bine.Cu toate ca sunt destul de puternica,zic eu ,nu fizic cat pshihic,nu m-am simtit in stare sa nasc natural.Nu-mi pare rau nici o secunda,cu toate ca imi mai pun din cand in cand intrebarea:"oare cum ar fi fost daca...?". Din punctul meu de vedere nimic nu se compara cu intalnirea de a doua zi si cu emotia primului alaptat.Ca cele care au nascut natural s-au intalnit mai repede si au simtit mai repede ce am simtit eu a doua zi este altceva.Dar in acelasi timp acelasi lucru.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mai Miha...ce sperietura..bine ca ne-ai zis si noua, nici Sofiei inca nu i s-a inchis fontanela si e posibil sa vad asa ceva

In rest

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Ca vorbiti de nastere. Eu am nascut natural, fara epidurala, cu o perfuzie de ocitocina (sau cum i-o zice) si intr-o ora de dureri cu totul, a iesit. Mai rau a fost dupa ca nu a vrut sa iasa placenta si au trebuit sa-mi faca anestezie generala si sa ma chiureteze ca am sta o ora si nu iesea. Am nascut la ora 14.00 si mi-am vazut fetita abia la 5 dimineata (a doua zi) ca am fost asa de ametita dupa operatie incat nu m-am putut ridica de pe pat.Cand incercam sa ma ridic nu mai vedeam si nu mai auzeam nimic. Cred ca nici la 5 dimineata nu ajungeam sa o vad dar asa de mult mi-am dorit incat m-am tinut de pereti si am facut 100 de metri cat era de la salonul cu mamici si pana la bebici intr-o jumatate de ora. Asa ca-i totuna naturala sau cezariana, ca se pot ivi si complicatii.

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by logam
Am pus niste poze cu mine daca vreti sa ma cunoasteti .Sunt de dinainte de sarcina dar nu e nici o diferenta de greutate fata de acum. Sa nu dati cu rosii! .

Tu chiar esti slaba fato! Chiar mai slaba si decat mine.

Bafta multa la examene!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ninja schija, io

poze Sorinutza mica

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:

Buna dimineata! La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Eu iar am de invatat ca maine am 3 examene
Am pus niste poze cu mine daca vreti sa ma cunoasteti .Sunt de dinainte de sarcina dar nu e nici o diferenta de greutate fata de acum. Sa nu dati cu rosii! .
La semnatura, a doua.

poze Sorinutza mica

Alte poze

Dispari de-aci' slabatura! Sa nu te vad! Te urasc! Asa eram si eu acu 2-3 ani, dupa aia am inceput sa-mi cresc dosul...eu sper sa fie o tumora, nu shunca!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:

Buna dimineata! La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Eu iar am de invatat ca maine am 3 examene
La semnatura, a doua.

poze Sorinutza mica

Alte poze

Dispari de-aci' slabatura! Sa nu te vad! Te urasc! Asa eram si eu acu 2-3 ani, dupa aia am inceput sa-mi cresc dosul...eu sper sa fie o tumora, nu shunca!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

vaaaiii

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Mai bine un cos pe care-l dai cu Bepanthen si trece.

Mergi la inceput

Ma plimb cu caruciorul si ma intreaba lumea: Cat iei pe luna? Esti bona,nu? Si cum fata e maaare,la 10 kile, Ce-i dai sa pape? Dar de unde ai tu lapte la cat esti de slaba?

poze Sorinutza mica

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:

quote:

Mai bine un cos pe care-l dai cu Bepanthen si trece.

miha, legat de fontanela..eu am fost in extrema cealalta, l-am vazut de mult cum ii pulsa..insa am zis ca e f normal..si nu am zis la nimeni nimic

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

va pupam si noi azi mamici de pitici!

multumim celor care ne-au urat la multi ani pe 14!

noi suntem bine, doar cu cateva maraieli din cauza dintilor care nu vor sa apara mai repede...

am votat si eu cei 3 bebei de pe NN:miha, logam si adyana.Sa imi spuneti dca apar pe acolo....sper ca am stiut sa votez

o zi buna va urez!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput