Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 5
clauclau spune:
Nicol, si eu zic sa nu te arunci la antibiotic mai ales ca maine mergeti la celalalt doctor. In caz de temperatura le dai panadol si apoi vezi ce zice dr lor!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
nicol_conte spune:
Olgutik si multumesc! Chiar am nevoie sa aud pareri. De fapt, d-aia l-am sunat si pe randunoi,aveam nevoie de cineva care sa-mi spuna din start NU. Ca soacramea , cand am venit acasa, mi-a zis "fugi repede si cumpara retetele de la farmacie si hai sa incepem". Si toata viata a fost asistenta pediatra..dar educata in stilul vechi..of,of, mai,mai..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
Clau sarumana, asa ma gandeam si eu.
Pozici
Poze noi
ursuleata spune:
mi-am facut unghiile negre, am mancat macaroane cu branza, am spalat biberoanele si acum astept sa se trezeasca bb sa pape si sa mergem afara.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
Olgutzika spune:
Nicol, foarte bine ai facut!!! Voi doi sunteti parintii copiilor, voi luati deciziile, nu?
Clau, cum sa te simti mama denaturata!?! Termina cu prostiile!! Esti o mama foarte buna! Eu am zis ce am zis de bucurie ca nu sunt singura care nu face ca majoritatea fetelor de aici...nu am vrut sa jignesc pe mine, Doamne-fereste!!! Ideea cu dormitul pe burta este ca exista un risc, pe care ti-l poti asuma sau nu. Faptul ca ti-l asumi, nu te face o mama denaturata. Dupa cum nici momentul intarcarii nu te aduce in stare de denaturare, si nici diversificarea inceputa la patru luni. E vorba de decizii pe care fiecare le ia in interesul copilului, eu spuneam numai ca incepusem sa ma tem EU ca nu fac bine ce fac. Spuneti-mi ca asta se intelege, ca eu recunosc ca mi-am pierdut elocventa o data cu neuronii !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
elara spune:
pupaceli si multumiri sprijin. am sa adun voturile ca sa ma decid. oricum votarea ramane deschisa si pt alte randunele care doresc sa ma ajute.
olgutza, si eu tot pt asta am ales 2 si 3 ca mesaj... e acel ceva..intre noi... dar la fel m-am gandit si eu..ca daca pird ca nu se vede fatza?
care o fi chestia cu culcatul pe burta? clau, m-ai facut curioasa rau. o sa caut si eu sa citesc din urma.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
nicol_conte spune:
Ursule vezi poate astepti cat am asteptat eu ieri de la ora 3 pana la 8 seara
Pozici
Poze noi
ursuleata spune:
http://www.220.ro/Ai_grija_de_copil-78611.html
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
elara spune:
ursu, f funy ambele filmuletze
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
http://www.220.ro/Ai_grija_de_copil-78611.html
Pozici
Poze noi