Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

am uitat sa o felicit pe tuchi pt freza ei!

dar mi-am adus aminte!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cleme chiar ma gandeam pe unde umbli! deocamdata nu vad nici o reactie nashpa la vaccin, dak e ceva te tin la curent!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Eu sunt un pic suparata si in acelasi timp in dilema.

Azi am chemat medicul de familie acasa sa le vada p-amandoua fetele.A consultat-o pe Alexia si mi-a spus ca are o pneumonie interstitiala si mi-a dat sa-i pun branula cu axetin,gentamicina si dexametazona.Specific ca nu a facut febra decat vineri noapte un 38,8 dar de atunci nu. A consultat-o p-asta mica care e un pic sforcaita de vreo 2 zile si a zis ca are un pic rosu-n gat.I-a dat si ei antibiotic Ospamox si ceva de tuse ca s-a innecat un pic cand i-a deschis gura sa-i vada gatul.Ea nu a facut nici un pic de temperatura.

Si bineinteles ca l-am sunat pe randunoi sa-l intreb ce facem, ca eu nu sunt convinsa ca e bine sa le dau antibiotic, mai ales ca pe Alexia de 10 luni o tratez doar cu aerosoli(ventolin+flixotide) fara pic de antibiotic si a fost si mai rau decat acum.. Care randunoi la randul lui l-a sunat pe doctorul Alexiei de la IOMC, care era in Franta si cand a auzit de antibiotic s-a zbarlit rau, mai ales ca el e anti. Si cand nu stia daca sa-i dea sau nu antibiotic ,ii lua un pic sange din deget, ii facea nu stiu ce analiza repede si decidea. Dar in nici un caz nu-i dadea daca nu avea febra.
Cica maine vine din Franta, asa ca o sa-mi iau fetele in masina,pe mama si ma duc frumos sa le vada si altcineva sa vad ce parere are.O sa-mi fie greu la drum, dar ma descurc eu..

Elara acum merg sa ma uit la pozicile tale[/b]

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

elara...ma uit la poze acum si nu stiu pe care sa iti zic sa o alegi ca sunt toate frumoase. stai sa ma decid

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Gata, m-am uitat. Eu votez pt a doua poza. Succes la concurs!

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

034 imi place cel mai mulkt...cea de pe banca.
si am vazut si alintatura mica

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Elara , imi plac mult 2 si 3, ca idee...dar pacat ca nu ti se vede fatza!!! Asa ca din acest motiv, o votez pe prima !Si ce-si mai freaca pitikoata manutzele de bucurie !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Voiam sa va mai spun ca mi-am comandat leagan de la Fisher Prise. Aveam deja de la Primii Pasi, dar principalul motiv pt care am ales sa-mi iau unul FP era ca se strange si se transporta foarte usor. In rest nu are nimic in plus fata de cel de la PP, ba chiar in minus melodiile si jucariile si costa cu 95 ron mai mult.Cel de la PP e in Carfour la 190 ron.

Aaa, si mai bine sta bebe mic in cel PP .Si nici mult mai silentios nu e..

Deci,in concluzie, daca puteam sa-l pliez si pe cel de la PP il preferam. Asa, l-am facut cadou prietenei mele care tocmai a nascut ca ea nu are nevoie sa-l plimbe dintr-o casa-n alta ca mine.

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nicol, de acord cu tine sa nu te arunci la antibiotic. Urmareste-le sa nu faca febra pana cand ajungi la medicul tau. O sa fie bine, ai sa vezi! Pup piticele fornaicioase .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Elara, votez pentru prima poza, de pe banca, e foarte frumoasa! Si am vazut si pitica dulce, ce complice e ea acolo!

Beyyy, ma simt ca o mama denaturata ca-mi las copilul sa doarma pe burta, dupa discutiile de zilele astea!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput