Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ma ajutati si pe mine cu ceva, pls? Vreau sa trimit poze la acest concurs http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1384
Una am ales-o deja din pozele de la cununia civila.
La a doua poza insa mi-e greu sa ma decid. Am pus aici http://good-times.webshots.com/album/563809743RTYzfw cateva care imi par mie mai interesante si frumoase si va rog daca vreti sa-mi spuneti parerea voastra (si daca nu cer prea mult si se poate...pe PM, ca pe forum nu am timp sa citesc tot).

Va pupacesc si va multumesc anticipat.

Eu nu stiu ce a scris Vio (dar o sa caut), dar am citit ce a scris OLgutza si voiam sa spun ca si eu vreau sa incep diversificare al 6 luni, sa alptez cat de mult se va putea si ca si eu am tem sa pun fata sa doarma pe burta.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.220.ro/Ce_cauti_in_dusul_barbatilor-85117.html

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

....hai ca am disparut ca magaru-n ceata mai devreme..

Voiam sa-i spun Mihutei ca in nici un caz nu m-a suparat postarea ei.Mihuta ,iti inteleg durerea de copil , si mi-e chiar imi e mila intr-un fel de fetita lui. Dar noi o sa o luam cu noi si la munte si in diverse locuri, ca maicasa o lasa(masamare e mai afurisita, dar parerea ei nu conteaza); eu am tot respectul pt fosta lui sotie, e o femeie de nota 10, dar dragoste cu sila nu se poate.N-a fost sa fie la ei.Erau casatoriti doar de 2 ani cand ne-am cunoscut noi, si ne stim de vreo 9 ani, dar asta-i alta poveste.

Mai fetelor ce harnice ati fost azi!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

luny noi dupa-amiaza ne plimbam in "parcul" carrefour militari ca vrem sa ne uitam dupa un tv lcd pt ca ni s-a stricat cutia de tv care o aveam! si vreau sa-i caut Amirei niste pijamalutze cu maneca si pantalonas scurt, de vara, sa vad ce gasesc!

si eu am uitat ca azi e sarbatoare, bine, eu nu prea tin la chestii d-astea, si am bagat rufe la spalat si bineinteles ca am inundat iar pt ca am uitat sa pun furtunul in wc!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Roxana azi chiar nu se spala ca sunt Rusaliile, da acum ai comis-o si vezi ce-ai facut?Ai inundat casa!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

eu vreau sa merg in tineretului.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

am uitat sa o felicit pe tuchi pt freza ei!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

ma alint la mami

Elara, fericita mamica

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Buna ziua si de la noi si La Multi Ani puiutilor nascuti astazi!
Roxana are vreo reactie vaccinul, nu de alta dar peste o saptamina il fac si eu si ma gindesc sa nu fie iar pitica miorlaita pt ca data trecuta asa s-a intimplat. Si 4 milioane!! eu ziceam ca ma costa mult 3,5 (si vine pediatra cu el acasa), mama ce preturi au astia la Medlife! A si mersi pt carte, pina la urma m-am apucat s-o citesc in engleza, e destul de usor si-mi mai pun si eu neuronii la treaba sa nu se atrofieze de tot.
Cind vad cit va chinuiti sa gasiti bone ma apuca durerea de cap pt ca imi dau seama ce ma va astepta si ma gindesc cu groaza la perioada aia, off rau e sa nu ai pe cineva pe care sa te poti baza.
Kitzy si Diana mea a avut saptamina trecuta o zi ca a Diana a ta, de m-am speriat dar de a doua zi a revenit la normal, cred ca au cite o zi in care fac figuri, ce sa facem au si ei zile si zile.
Si cine zicea ca in momentul in care ajungi la 3 luni se schimba copii a avut dreptate, ma uit la pitica ca de 3 zile are cite un somn pe zi de cite 3-4 ore, nu-mi vine sa cred, mai nasol e ca pina se trezeste ea, maninca si tot asa ne apuca seara pina iesim afara.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

eu iar sunt invizibila?

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput