Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ha ha ha ha
am stat o data de la 5 pana la 23:30

[quote]Originally posted by nicol_conte

Ursule vezi poate astepti cat am asteptat eu ieri de la ora 3 pana la 8 seara

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Eu tocmai am mancat o felie de tort ca a mai ramas de sambata, tare bun a fost

Se miortaie asta mica un pic de colici si soacramea a tras concluzia: "Nicol, o doare-n gat ,mama!"

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

risc de moarte subita....pricipala cauza a mortii subite este dormitul pe burta,,,dar doar 1% mai mor in ziua de azi si in niciun caz ai nostri car esunt supravegheati.
al meu nu doarme pe burta si recunosc ca imi este frica sa il pun....dar Clau cum sa zici ca esti dewnaturata? copilul daca e supravegheat il pui si in cap

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Kyadaca mergi maine in parc la intalneala,fara randunoi,ne poti lua si pe noi??Sper ca e mai bine randunoiul tau.
Naty,stai linistita cu decizia aia de suspendare,daca nu ti-a cerut cand ai depus dosarul,nu trebuie,ca am intrebat si eu la primarie la mine si nu se cere.Nu stiu la serviciu daca se cere suspendare.Si,naty,tu chiar ai depus cerere de intrare in CIC si cum scrie pe adeverinta,incepand cu ce data,cea in care s-a finalzat conced de maternitate?????Si vreti sa va duceti cu Iulia la mare??
Vera,imi pare rau de problema micutului.Bine ca s-a terminat.Imi dau seama prin ce ai trecut fiindca si nepotica mea a avut un hemangiom la manutza,dar a operat-o abia la 1,5 an si sor-mea a trecut prin zile f grele.Sunt f scumpi bbii,si ce tort sugestiv!!Abia astept sa-ti vad gemenii!
Apropos,mamici,facem intalneala de la munte?Cuscra,ne-ai gasit vile?Eu as zice prin iulie sa mergem,voi cand vreti?Cuscra,chinuita rau sau putin,nu-mi mai pasa,m-am obisnuit,asta-i soarta,dar macar sa fie bine fata mea si sanatoasa!!!voua.
Cuscra,bine ca ai zis ca-i sarbatoare,ca nu m-am uitat in calendar.Nu am facut nimik azi ca am avut niste drumuri,dar e bine sa stiu ca aveam ceva de spalat.
Clau
Am vazut si eu bbi scumpi,iar Amira in camasutza m-a dat pe spate!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Elara, cel mai mult imi place poza in care il mangai pe obraz dar pacat ca nu se vede fata, asa ca optez ptr cea de pe banca sau cea alb-negru! Parerea mea! Iar alintata este dulce foc!!!
Nicol, unii dr. dau f. usor antibiotic... Este bine in cazul asta sa faci exact ce ati facut voi! Cereti parerea cel putin a inca unui medic si linistiti-va! Sanatate la puiutze
Terminati cu denaturarea!!!! Toate randunicile sunt mamici perfecte!!! Iar puiutii nostri sunt cei mai buni, frumosi, sanatosi si longevivi!!!!

N-am stiut ca e sarbatoare ca nu faceam curat, insa nu se mai putea ca in WE n-am avut chef de nimic si era cocina casa mea! Bine ca n-am spalat rufe! Dar am spalat pe jos...se pune!

Va pe toate fara exceptie!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursulico, mergi in Tineretului cu randunoiu'?..pe la ce ora, ca am veni si noi?..
REF. LA INTALNEALA DE LA MUNTE, NOI AM PUTEA INTRE 1 SI 5 IULIE sau 10-14 iulie, atunci are randunoiul concediu si pe 9 da licenta, deci ii trebuie cateva zile inainte acasa ptr invatat/repetat...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

In sfarsit si emisiunea mea! De cand ma chinui sa scriu ceva si tot intervine cate o problema...

Olgutz, mersi din suflet pt info, imi sunt de real folos!! Offf, si de cand zic ca vin la Ploiesti sa ne vedem si nu-mi vine sa plec pe caldura asta cu David in masina, ca se incinge in scaunel...

Nicol, pupici norei mele si tie, cuscra! Am vazut cum iti doarme odorul!!

Luny, Mufarina ta e fenomenala!! Ce simt al umorului are el!!

Vio, sunt total de acord cu ce ai scris. David doarme pe spate inca din maternitate... Am zis sa incerc sa-l culc pe-o parte dar nu reusesc, ca se frichine si tot pe spate ajunge. Asa citisem si eu, ca e cel mai sigur pe spate. Si probabil stie si el asta, ca nu-i place decat asa! Si cu diversificarea la fel, o sa incep si eu cu cereale. Apoi legume si fructe si carnita. Cica daca le dai fructe mai intai risti sa nu manance legumele, ca se obisnuieste cu gustul dulce.

Sovi, e f important ce zici tu despre carut... Nu stiam asta, dar oricum vreau sa iau unul usor sa ma descurc repede pe-acolo, in lift sau mai stiu eu pe unde mai urcam si sunt scari... Mai mult mi-am facut nervi cand am observat ca in strainatate gasesc caruturi la preturi mult sub ce e in magazinele noastre...

Inca nu m-am hotarat, imi place mult unul de la Hauck, ca se da aproape total pe spate si imi mai place unul Jeep, dar asta e prea scump...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Va multumim pentru urari, randunici!!! pe toate!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ufff...am venit din Parcul Carol. Am stat vreo 4 ore, am umblat pe aproape toate aleile (ca v-am zis ca nu prea-l stiam) si apoi am mancat la Dines, mancare buna dar servire MIZERABILA si mi-am amintit ca mi se zisese asta, iar la sfarsit DIN CAUZA VOASTRA mi-am luat o cupa mare de inghe...Tuchi, morala o stiu, fa-te ca nu citesti. Mi-a stat in gat ca Iulia a inceput brusc sa zbiere (stie draga de ea ce e bine si ce nu pt mami a ei), m-au durut rau dintii si mi s-a facut greata, nu mai sunt deloc obisnuita cu zaharul, e clar...a doua oara nu mai iau, chit ca numai despre inghetata o sa vorbiti aici!
Altfel insa mi-a placut mult de tot, mai vreau in Carol, deso mor pana traversez Piata Libertatii...
Pidana, laptele praf il tii maxim o ora afara la vremea asta, la frigider vreo 2 ore. Mi-a zis pediatrul insa ca daca se poate e bine sa eviti a-l tine neconsumat imediat. Sanatate!
Elara, votez clar poza alb-negru, e superba. Si o observatie, sa nu te superi: dupa cum vezi, ti s-a raspuns pe forum. Oare cum ar fi daca toate am intreba ceva sau am cere o parere si am zice "Raspundeti-mi pe PM ca n-am timp sa citesc pe forum"? Atunci la ce ar mai fi de folos forumul si pentru ce ar mai exista grupul? Sper sa nu te superi si tu acum si sa zici ca pleci, ca de fiecare data cand spun cuiva ceva mai neconvenabil dar...gandeste-te un pic daca n-am dreptate...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

iar s-a pitit Naty?
dar Livy?

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX

Mergi la inceput