Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela...ar fi super! Maine sun la primarie, azi n-am avut curaj psihic . Si, n-am inteles intrebarea...da, chiar am facut cerere de intrare in CIC, in cazul meu de asist universitar la seful de catedra; de ce? Si cand am zis eu ca mergem cu Iulia la mare?...Eu as merge prin septembrie, dar randunoiul nici nu vrea sa auda de mare la ea, ca cica e prea mica.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Multumim mult pentru urari!
Spun si eu La Multe Luni si Ani copiilor nostri: Matei, Iulian, Amira si Sean!

Sean a descoperit de cateva zile niste treburi.
A vazut ca poate sa chiuie; tipa de bucurie cred, de cateva ori pe minut, la inceput credeam ca plange, dar el de fapt se distreaza cu sunetele alea ascutite, e mortal. Apoi ii place mai nou sa scoata limba si sa se linga cu ea pe botic si pe barbie. Cand sunt langa el, intinde mana spre mine si incepe sa ma pipaie pe fata, pipaie tricoul, sanii, nasturii, imi trage ochelarii de pe nas, ma trage de par, ma studiaza intens.
Azi iar suntem in sedinta foto.

Mamici, ma bucur foarte mult daca va pot fi de folos cu cate o informatie. Si eu aflu multe lucruri de la voi. Asta e unul dintre principalele motive pentru care va citesc constant.

Mihutza, vad ca ti-au raspuns fetele. Asa e, diaper ca sa nu inoti in apa kknie.

Luny, eu nu ma grabesc cu diversificarea. Cand se apropie de 6 luni o sa incep cerealele si apoi legume, fructe pasate si suculet/supa s.a.m.d. Cam asta e planul. Are o viata intreaga sa manance de toate. Daca se recomanda sa astepti 6 luni, nu cred ca e fara motiv. Dar sunt de acord si cu faptul ca anumiti copii sunt pregatiti pentru diversificare ceva mai devreme de 6 luni. Insa in nici un caz inainte de 4 luni ca ii dam prea mult de lucru sistemului lor digestiv.

Simonette, eu la cerealele speciale pentru bebelusi ma refeream. Acum...nu stiu in Belgia ce se recomanda. Vad ca exista mai multe sisteme de diversificare in functie de tara, de zona geografica.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Numeioana, eu stiu ca cea mai sigura pozitie de somn la bebelusi este pe o parte, dar nu pot sa jur! Exista chiar si pernute speciale care impiedica bebelusul sa se intoarca pe spate... Cat despre carucioare usoare, Maclaren am vazut si aici la 100 de €...Sunt sigura ca in tzara sunt mai scumpe

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Dana, nu numai ca nu m-am pitit dar ti-am si raspuns
Auziti, ce m-am enervat! Eram eu la serviciu intr-un studiu, in care se dadea un anumit medicament nou pacientilor si apoi erau chemati la mai multe vizite pt control. Cand am plecat, un pacient mi-a fost preluat de o colega, aceeasi care a plecat acum in locul meu la specializarea din Italia. Si primesc azi tel de la serviciu ca pacientului trebuia din aprilie sa i se faca vizita finala iar tipa nu a facut-o, n-a spus nimanui nimic, n-a rugat pe nimeni sa o inlocuiasca, intrucat se pregatea de plecarea la specializare (pe care n-o pupa ea in veci daca nu ramaneam eu gravida). asa ca, intrucat "nu are cine, ca toti sunt ocupati" trebuie sa merg la serviciu, sa chem pacientul sa-l vad si sa descurc cumva cu sefii studiului problema, pe care nu eu am creat-o. Frate, cand or sa ma lase in pace???

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonette

Numeioana, eu stiu ca cea mai sigura pozitie de somn la bebelusi este pe o parte, dar nu pot sa jur! Exista chiar si pernute speciale care impiedica bebelusul sa se intoarca pe spate... Cat despre carucioare usoare, Maclaren am vazut si aici la 100 de €...Sunt sigura ca in tzara sunt mai scumpe

Simonette, atat in dr Spock cat si oriunde am mai citit, n-am gasit decat ca pe spate e cea mai sigura pozitie, si ideea ca s-ar ineca cu voma e gresita

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonette

Simonette, atat in dr Spock cat si oriunde am mai citit, n-am gasit decat ca pe spate e cea mai sigura pozitie, si ideea ca s-ar ineca cu voma e gresita

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, nu comentez gestul "delicat" al colegilor tai, care stiu ca ai un copil mic in grija si care tot te cheama in ajutor! Si mai stiu ca nici nu poti refuza, ca asa esti construita! Dar ce faci cu Iulia? Cu cine o lasi?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Oare????? Atunci cum de au murit atatia bebelusi inecati cu propria voma? Si apoi, mai e un aspect care mie mi se pare extrem de important...Fiind culcat tot timpul pe spate i se teshesthe copilului capul!!! Asta e chiar real, s-apoi eu chiar nu vreau sa aiba copilul capul turtit la spate ca si cum l-as fi batut cu tigaia de clatite! Poate suna banal dar sa-mi explice si mie cineva de ce ar fi gresita pozitia pe o parte! Si sunt sigura ca am citit ca ar fi corect asa! Si bineinteles nu pe aceeasi parte mereu! Fiecare mamik face cum crede ca-i mai bine ptr bble ei!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
eu la cerealele speciale pentru bebelusi ma refeream. Acum...nu stiu in Belgia ce se recomanda. Vad ca exista mai multe sisteme de diversificare in functie de tara, de zona geografica.

Buna Ziua Mamici de ingerasi ! Ce mai faceti?
Vio, aici in arhipeleag la 5, 6 luni ( nu mai devreme) , eu le cumpar de la farmacie preparate,zic de sucul de fructe si legumele ca -s facut special pentru stomacelul lor delicat si, cind a inceput sa se obisnuiasca cit de cit , atunci incep eu sa-i prepar, am cumparat deja carti , cite lingurite , la cit interval sa da laptele, plus retete etc.
Ceea ce postezi tu e foarte important si ar trebui pus pe prima pagina la linkuri pentru celelalte fete care nu au timp sa citesca, cind intreaba cineva una din randunici ii da repede link-ul.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ma, Simo !!! Chiar mai crezi ca la varsta asta se mai poate tesi capul? In plus, nu si-l intoarce singur stanga-dreapta?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput