Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
...plec acasa...

...si mai vin doar maine si GATA!!!
....inca putin...inca putin...
,..ca la nastere..
..mda...eu oricum nu voi plati nimic la clinica deoarece sotul meu ii face usile si ferestrele celor 2 hoteluri pe care le face patronul clinicii...asa ca m-am scos...nu voi da nimic...
...macar am scapat de-o grija...una MAAAAAAAAAAARE!! ![]()
Pupici, acum plec acasa....merg sa ma intind in pat..sa ma uit la tv...si sa-l astept pe Pustache (Cristi) sa vina cu pepenele...![]()
...si cu berea...![]()
Cami 35s+, cu
????????
pustai
Didi81 spune:
Catilin, sigur, o sa vin cu detalii
. Si eu sper sa nasc tot natural, dar vom vedea cum vor decurge lucrurile, incerc sa nu exclud nici cealalta varianta daca va fi nevoie. Noi ne gandeam sa ii facem un cadou simpatic doctorului, nu stim inca ce, dar chiar ne simtim prost sa ii dam bani, la cat de frumos s-a purtat cu noi pana acum nu prea imi pot imagina o asemenea scena; mai degraba pare genul caruia sa ii oferi un cadou de placere, decat niste bani de nevoie.
Si noi nici nu am mai fost pusi niciodata in situatia sa dam bani prin spitale, asa ca habar nu avem cum sa procedam, mi se pare penibil; dar aveti dreptate, inteleg perfect ca nu te poti pune impotriva curentului si sa experimentezi pe propria piele cum e sa te impotrivesti spagii.
Didi
35+ 
Gabriela82 spune:
Camy scapi si tu in sfarsit de un stres cu serviciul.
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
14 zile
Marina_1609 spune:
LA MULTI ANI GALLYB!!!!! Multa sanatatesi noroc in toate!
FELICITARI ELLA PENTRU BAIETEL. SA FIE PAPACIOS SI SA CREASCA MARE!!!
31+ cu 
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
mobriq spune:
Flo, exista o technica de "intoarcere" manuala a bebelusilor, e de competenta medicului obstretico-ginecolog ... poate stie dr tau despre ea sau poate gasesti un dr care sa stie ... ideea e ca nu reuseste intotdeauna. La prima mea sarcina dr l-a intors pe bb (apasand pe burta mea) prin sapt 36-38, nu mai stiu exact, am stat apoi juma de ora la monitorizat inima lui bb si bb a ramas in pozitie buna pana la nastere ... care a fost cezariana pana la urma.
Monica
31+ si Eduard (05.04.04)
Biribu spune:
mai fetele, ce se da asa navala la nasteri???
Lori bagam si la tine niste majorete:

AlinaM bafta multa miine la ceza!!!

38+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
ankalaura spune:
Wow, fete, ce spor aveti la scris!
DMA - eu am gasit o reteta buna de somn... Ma intorc de vreo doua ori, dar daca stau cu capul pe perna, asa cum trebuie, e tare greu.. Asa ca am descoperit TEHNICA PERFECTA! Ma culc cu capul pe perna si stau pe dreapta, si cand amortesc, ma ridic in fund si ma asez pe stanga, cu capul la picioare
Am constatat ca e mai simplu ca "pendulez" decat sa ma rasucesc sub multele kile pe care le am. Asta pentru ca de cateva saptamani bune nu ma mai rasucesc inconstient, si ma trezesc mereu amortita.
Cu "datul"... eu nu stiu cum o sa ma descurc. Sunt o catastrofa la bagat plicuri in buzunare, iar sotul meu e si mai si...
Data trecuta nu am dat nici la moasa nici la neonatolog. Moasa plecase ca terminase programul, pe neonatolog nu l-am intalnit.
La o operatie anterioara am avut o :tehnica" speciala, mai precis, niste pantaloni cu buzunare multe in care fixasem plicul potrivit pentru omul potrivit. Dar la nastere nu functioneaza si nici prin cap nu imi trece sa am bani cu mine la travaliu!!!
Teck, Rontzy - numai noi suntem la Elias? Parca eram mai multe de 3...
TECKY - sanatate multa sarbatoritilor!
ANNA - 3 lei?? Ee.... la noi, cea mai mica bancnota acceptabila e de 5 lei, dar de preferat e aia de 10 lei... Fetele, voi ati inceput sa adunati bancnote de-astea la pusculita? Ca eu asa ma gandesc sa fac ![]()
CAMY - tu unde nasti? Fata de ce preturi stiu ca se vehiculeaza in Bucuresti la clinicile private, esti "sub"
Auzi, da' cu usile si geamurile pentru doua hoteluri, iesi mai scump mai... nu? Bai, complicat mai e cu platile astea dom'le...
Ce ma bucur ca termini si tu cu serviciul! Sa apuci si tu sa te mai odihnesti - dincolo de treburile de acasa... tot e super sa nu mai fii la serviciu! Vorbesc din experienta ![]()
Eu sunt de aceeasi parere cu The_Andreea... pentru o chestie atat de naturala, mi se pare destul de aiurea sa dau sute (sau mii) de euro. Mai bine merg in Grecia cu banii aia
Ma rog, asta functioneaza in cazul in care nu ai probleme, dar acuma, fiind "number two", ma gandesc ca va fi mai rapid, mai simplu,....
Dupa calculele mele, eu ar trebui sa am o cheltuiala de maxim 1500 de lei cu spitalul.
Cu spaga - sunt si nu sunt de acord cu teoria.... Sigur, sunt situatii in care pare sa fie necesara... Dar eu una nu cred ca o sa imprastii in stanga si in dreapta cu spaga. Nu suport ideea! Sunt o catastrofa pana si la coafor, cand las fetei ceva... La Eliza mai dadeam infirmierelor, asistentelor... Ca o spalau, ca nu stiu ce mai faceau... Cre' ca acuma o sa sar peste... Vad eu...
Doctorii nu sunt chiar asa de prost platiti, dar cand vorbesc ei despre asta, vorbesc numai despre salariul de incadrare... Ca si asistentele, de altfel. Peste salariu, au o tona de sporuri si alta tona de beneficii. Desigur, e o meserie tare grea si merita o compensatie pe masura. Totusi, cu prea multa lejeritate vorbesc ei de salarii de 6 si 8 milioane cand nu e nici pe departe asa.
Si, pana la urma, asta nu justifica spaga. Ca sa nu mai vorbim ca sunt medici care nici nu se uita la tine pana nu le dai!
DECI - dam inainte sau dam dupa??
Tinem pumnii pepenasilor de azi si de maine! 
Eu nu mai merg azi la medic pentru ca nu am reusit sa ajung la epilat. Merg maine la epilat si miercuri la medic.
Sambata merg cu Eliza la dermatolog si dupa consultatie cred ca plecam la Constanta si facem si o plaja. Asa am de gand.
BOTI - daca ajung joi la IKEA, iti iau smecherie de-aia si te sun sambata seara ori duminica dimineata, in functie de cum ajungem! 
Anca mami de Eliza si
37+ cu
Ligia Stefania
dma2007 spune:
sun???????????esti bine?unde ai disparut?mada, tu?
sun si cristina mi-am permis sa memorez si eu nr voastre de tel![]()
sper sa nu va suparati pe mine![]()
30s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
Andreea Mariasper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Biribu spune:
mada felicitari pt stelute! ati pus-o deacuma daca Ari se poate deplasa prin casa singura, va veti trezi cu ea in dormitor cind nu te-astepti ![]()
baby_r LA MULTI ANI pentru cei 6 ani de casnicie!!!
dma nu-ti face probleme cu dormitul, chiar prin carti spun astia ca nu poti comanda cum doarme o gravida, si nu e absolut nici un pericol daca dimineata te trezesti pe spate, pe burta etc. eu de ex tot pe dreapta ma simt mai bine, probabil chiar o fi mai bine asa, stie corpul meu mai bine ce stie. in genere daca ar fi vreo probleme ai simti si sigur te-ai trezi.
gabi sigur ca s-ar putea sa nu ai nevoie de pompa, unele mamici au laptic de la inceput si curge usor si bb poate sa suga bine. la mine a venit la 3 zile dupa nastere, si dintr-odata sinii erau pietroi, nu puteam eu sa mulg nici manual cit nu ma chinuiam, darmite sa suga bb ceva, e greu de descris pina nu treci prin asa ceva dar chiar e greu de scos laptele in conditiile astea, si pompa pe suctiune maxima (plus masaj la greu si comprese calde) a fost singura metoda care a dat rezultate, dar a dat! cum am mai spus, trebuie inmuiat bine mamelonul si sinul ca sa poate bb mic sa traga, evident cind e cazul, daca nu sunt tari si curge usor cu atit mai bine. daca nu vrei s-o cumperi din timp oricum poti trimite pe cineva la farmacie in caz de nevoie.
eu ce gatesc azi????
38+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
M&M spune:
quote:
Originally posted by dma2007
sun???????????esti bine?unde ai disparut?mada, tu?
sun si cristina mi-am permis sa memorez si eu nr voastre de tel
sper sa nu va suparati pe mine30s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
![]()
Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Eu nu ma supar...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"