Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Alina Maria pai atunci bagam galerie de azi

Doamne Ajuta sa fie totul bine si te asteptam cu vesti.

Diana Mirela se [are ca si la tine e aproape momentul.

Dma si eu ma culc intotdeauna pe stanga si ma trezesc cu fata in sus si mor de ciuda ca stiu ca nu prea e bines a dorm pe spate

Didi mai rar auzi de doctori ca al tau.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Ella, felicitari pt bb Alexandru, sa creasca mare si voinic!
Am citit si io povestea Danei, o curajoasa! ... dupa faza initiala care a durat cam mult, mie mi se pare ca s-a dilatat rezonabil de repede spre sfarsit. Sper ca Allesio sa accepte sanul si Dana sa nu se descurajeze prea devreme.

Mai am doua luni pana la dpn ... tare incet mai trece timpul, acum cand a inceput sezonul de nasteri si la odiseea noastra.

Mamicilor pricepute, cum imi prognosticati mie nasterea ? In principiu o sa fie VBAC - sper numai ca bb sa fie in pozitie buna. La Edi m-am dilatat asa: primii 1-2 cm in vre-o 8-9 ore, cu contractii f suportabile, ruperea apei nu a grabit travaliul, dupa care am avut perfuzie ce oxitocina vre-o juma de ora si m-am mai dilatat pana la 5 cm din doua contractii (sau cel putin asa a fost perceptia mea) ... dupa care am intrat in cezariana de urgenta pe motiv de suferinta fetala. Acum principiul ca a doua nastere e mai usoara s-o aplica si la mine ? .... sau cel mai bine sa ma astept la o nastere grea .

Monica 31+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Cu dormitul, eu dorm si pe dreapta si pe stanga, dar mai mult pe dreapta. Mi-e cam teama sa stau pe spate, dupa ce am patit sambata, m-am convins cat de nociva poate fi aceasta pozitie, asa ca incerc pe cat posibil sa nu mai ajung noaptea sa dorm pe spate.

Didi 35+

Mergi la inceput

si mie mi se paree super aiurea cu spaga asta in spitale. acum inteleg si faptul ca doctorii sunt foarte prost platiti dar asta nu e vina pacientilor ptr ca si noi avem niste salarii vai mama noastra si platim si o caruta de bani la casa de sanatate.
cea mai buna varianta mi se pare cea cu clinicile particulare unde stii din capul locului cat dai si la ce te astepti, din pacate in Cta inca nu exista o astfel de clinica dar poate in viitor ...

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gallyb LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos!

Tacky
o tii numai intr-o petrecere, foarte frumos! LA MULTI ANI mamei tale!

Alina tinem pumnii maine sa fie totul in regula, mult curaj, sa fie o nastere usoara si o refacere rapida iar bb sa fie sanatos si mancacios! Hai sa facem galerie

La fel multe agitate si pt celelalte mamici ai caror pepenasi sunt pe cale sa vina pe lume sau chiar au venit dar nu stim noi - haideti fetelor curajoase - Lori, Silvia, Mikicris (mai era cineva? sper ca nu am uitat pe nimeni)

Anna 35+ cu Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Diana mersi mult ptr preturi. Este bine venita informatia. Eu ma mai interesez si daca aflu ceva nou bag si eu.

Irina36+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

didi, multam de informatii...si eu sunt impotriva spagii, dar ce nu facem pentru odraslele noastre, mai ales cand dai peste un doctor caruia ii dai de placere, nu de nevoie...
oricum...tu o sa nasti inaintea mea, si o sa te rog sa imi dai detalii despre toate...eu sunt ingrijorata mai ales sa nu trebuiasca cezariana din cauza fibromului, stiu ca e mai bine nastere naturala, te refaci mai repede..asa ca sper si eu

30 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Alina tinem pumnii starnsi pentru maine sa fie ok la cezariana.

Si mie mi-a spus medicul sa dorm pe stanga mai mult, resuesc sa dorm pe stanga dar mai dorm si pe dreapta.
Ce scoruri sunt in municipal, mai auzisem si eu de la cineva ca se arunca la spaga mare .Sunt de acord ca trebuie sa dai ca nu ai ce face in situatia asta dar nici asa , ca tot noi ii invatam cu preturile astea ,daca noi dam asa mult ei iau , ca doar nu o sa caute in plic si sa dea ceva inapoi ca e prea mult.
Eu zic ca trebuie pastrata o masura in toate.

36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

A inceput sa mi se intareasca burtica si simt pe jos asa ca o mica tensiune...in rest nimic, parca vad ca o sa ma apuce la noapte

Lori38+David

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

si fara nici o legatura cu disutiile....

mai imi place de mor reclama la inghetata napoca (aia cu "fericirea are gustul tau..."), chiar imi aduce aminte de inghetata aia care o mancam cand eram mici (impachetata in hartie) si mi se parea cea mai buna, parca nu regasesc in nici o inghetata gustul ala de atunci.

... deh, fiecare cu pasarelele/hormonii ei
sper sa nu se considere reclama mascata.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 14 zile

Mergi la inceput