Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 6

Tecky spune:
Multumesc tuturor fetelor pt urarile pt sot si pt mama!
Roxana ce surpriza frumoasa ti-a facut sotul.La Elias voi naste eu,Rontzy si Ankalaura.
Lcazangiu cum te simti?
Mada superbe ambele seturi! Ce mult iti rasfeti printesele.
Alina iti tin pumnii sa decurga totul bine maine la cezariana.
Violeta sa bei ceai cu lamaie si cu miere.La mine a functionat!
Flo poate se intoarce totusi bb pana la nastere! Buna ideea ta cu tarifele!Asteptam pareri.
Dma eu dorm si pe partea dreapta si pe partea stanga.
Camy ce bine ca intrii in concediu.
Oare ce o face Anaxena la control? Sunt foarte curioasa.
Pt. toate fetele care vor naste in curand:
Eu peste o ora plec la dr.Revin cu vesti diseara.
Va pup!
Tecky 37 sapt Raluca Ana
AMR 3 sapt

AnnaBaby spune:
In sfarsit am ajuns si eu acasa, sunt plecata de dimineata de la 10. Am fost la control in maternitate azi, primul contact cu "realitatea" ca sa zic asa. Si dupa ce am stat si am asteptat cam 2 ore m-am intalnit in sfarsit cu dr, mi-a facut un eco si un control pe masa, situatia e cam la fel ca acum 2 saptamani, adica nu sunt semne de nastere iminenta insa copilul e coborat cam jos si a inceput deja sa se insurubeze capusorul. Acum are in jur de2700, 2800 g; urmatoarea vizita va fi peste 2 saptamani, adica pe 30, si atunci vom stabili data pt cezariana, probabil pana pe 5 iulie.
Apoi am fost la medicul de familie, mi-a dat trimiterea pt inca un set de analize, si mi-a spus ca ar trebui sa mai iau niste calciu, ca se pare ca as cam duce lipsa. Dar eu stiam ca nu e bine sa iei calciu acum, ca poate provoca contractii, nu-i asa?
Oricum, nu mai e mult, abia astept sa se termine odata toata povestea asta, ca mi-am cam pierdut rabdarea! Mi-e foarte teama, insa asta este, trebuie sa infrunt realitatea!
Anna 35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

catilin2008 spune:
incerc si eu sa va prind din urma cu cititul..dar nu prea reusesc..
in primul rand, tin pumnii pentru pepenasii care s-au copt si vor sa apara..am citit mai in diagonala ca mai sunt cateva mamici..nastere usoara si bebei sanatosi..si tot o mica statistica..tot baieteii sunt mai grabiti..
nu am apucat sa citesc si povestea nasterii lui dana..promit sa recuperez..
despre preturi..si eu sunt interesata de preturile din cantacuzino...mai am timp..dar nu strica sa fiu pregatita..
si acum, un rand de agitate pentru bebeii pe cale sa vina 30 + cu
Bebicu Andrei

mcoca spune:
BUna fetelor,
Aseara a ajuns mama cu bine. S-a descurcat foarte bine cu schimbatul la Viena.
Pana acum am stat amandoua si am lenevit, am mancat de pranz si eu am intrat un pic sa va vad.
La noi plous de ieri, asa ca nu putem iesi deloc .
Vicky 38+ si
Maya
AMR +1 saptamani
Bebele casei

AnnaBaby spune:
Diana da' ce preturi piperate aveti voi acolo!!! Aici se dau cam 700lei doctorului la cezariana, 100 lei anestezistului, cam 50 lei asistentei, iar dupa aceea la spalat sau la alte chestii de astea cate 3-5 lei asistentei.
La nastere naturala e si mai ieftin chiar.
Anna 35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

vias spune:
....ma bucur enorm ca o sa nasc la o clinica privata...dau 2500RON...si am scapat....apoi nu mai dau nimanui absolut nimic....
oricum...in maternitate ajunge sa coste mai mult decat in clinica privata...si conditiile sunt mult mai naspa...
Cami 35s+, cu ????????????
pustai

Didi81 spune:
Catilin, eu nasc la Cantacuzino si am incercat sa mai discut aspecte de-astea cu doctorul (de genul cine participa la nastere, cum se obisnuieste in spital...). Si sotia lui a nascut acolo (normal), asa ca mi-a zis impresii din propria experienta. A zis ca la anestezist pt epidurala se da cam 150 ron. In rest, mi-a zis ce stiam deja, ca asistentele de la neo-nato sunt niste scarbe, ca cer ele bani, si ca ne incurajeaza sa le facem reclamatie; ca el nu e deloc de acord cu mentalitatea asta din romania cu spagile, si ca nu a cerut niciodata bani. In concluzie a insistat ca trebuie descurajata atitudinea asta cu dat banii in spitale
Didi 35+

Gabriela82 spune:
Se vede ca e luni, n-am intrat de dimineata si deja capitol nou.
Marimar tu vorbesti asa frumos intotdeauna, parca imi dai un suflu pozitiv, esti o dragutza.
Kimmy bafta la doctor, frumoasa burtica.
Mada felicitari ptr stelute si ptr achizitii, dragutze seturile de pat, asteptam poze cu restul.
Roxana felicitari ptr cei 6 ani de casnicie, la cat mai multi fericiti! Felicitari si ptr surpriza pregatita de sotul tau, foarte frumos.
GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 14 zile

AnnaBaby spune:
Didi stii cum e chestia asta cu spaga, nimeni nu e de acord cu ea dar nici mare lucru nu putem face, adica nu putem sa ne asezam noi contra curentului, mai ales cand ne vine noua randul si avem nevoie de serviciile sistemului sanitar. Vreau sa spun ca nu cred ca e cineva care sa refuze sa dea spaga numai din principiu, riscand sa fie lasata la mila Domnului! Asa ca ne conformam si asta este. E vorba aia - te faci frate si cu dracu' pana treci puntea!
Anna 35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

andrey2008 spune:
MADA felicitri ptr stelute si ptr asternuturile printesei,sa le foloseasca sanatoasa.
GALLYB la multi cu sanatate.
Pe mine de ieri ma chinuie o durere oribila de picioare,chiar sub fund,nu pot sa stau nici cum,nu pot nici sa ma misc,tare nasol.
Merg sa fac fasole verde,si mai revin dupa.
Succes ALINA maine la cezariana,te steptam cu vesti bune.
Ioana28+