Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Biri , eu am facut o mancarica de fasole- pastai...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
maryb spune:
salutare gagici !
eu azi am venit acasa de pe la 13:30 ca ma durea burta, de fapt ma doare de vreo 2 zile, dar cel mai tare m-a ingrijorat faptul ca am avut o scurgere ff putin colorata, bejulie azi....daca mai apare o sa ma duc la dr.
cristina_26, spune-mi te rog tu la ce dr ai facut eco morfo de trim 2 ?
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
felicitari pentru ella_81, sa ai parte de o refacere rapida si de mult laptic pentru bebe
maryb
M&M spune:
quote:
Originally posted by maryb
salutare gagici !
eu azi am venit acasa de pe la 13:30 ca ma durea burta, de fapt ma doare de vreo 2 zile, dar cel mai tare m-a ingrijorat faptul ca am avut o scurgere ff putin colorata, bejulie azi....daca mai apare o sa ma duc la dr.
cristina_26, spune-mi te rog tu la ce dr ai facut eco morfo de trim 2 ?
maryb20+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Mary, eu am facut la dr Chitescu Rodica,eco morfo de trim 2 . Dr. Popa mi-a zis ca e cea mai buna si o recomanda cu mare caldura. Mie insa nu mi-a placut de sr, ca om, asa ca acum morfo de trim 3 o fac la dr Munteanu.
Cu secretia nu stiu ce sa zic...ai observat si alte simptome?? Sa nu fie vreo infectie sau poate e data de modificarile hormonale
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Didi81 spune:
mary, cu secretia nu te ingrijora prea tare, dar zi-i doctorului. Mie mi s-a intamplat asa ceva pe la 18 sapt, si apoi iar pe la 21-22 sapt, de data asta mai multa si m-a tinut mai multe zile. Initial doctorul meu zisese ca cel mai probabil era din cauza placentei joase, dar la eco morfo de trim 2 (sapt 22) placenta era ridicata si Iosup a zis ca e de la vasele de sange care or fi fost mai dilatate la un moment dat, si ca e normal, nu tre sa ma ingrijorez. De aceeasi parere a fost si doctorul meu. Deci daca la eco e totul ok, nu e motiv de ingrijorare 
Didi
35+ 
maryb spune:
cristina si eu am auzit acelasi lucru desprea chitescu rodica. Si eu m-am programat la ea pentru ca am citit pe forum ca multe paciente de-ale dr Popa au mers la ea....si din pacate asa am auzit si eu, ca pe plan profesional este foarte buna, dar ca om.....oricum eu ma duc dupa aia si la iosup ca am programare, la 5 zile distanta. merci frumos pentru raspuns.
infectie....pai de la ce infectie ? ca le-am facut pe toate si nu mi-a iesit nimic. Eu ma gandesc sa nu fi racit, ca sambata dupa ce mi-am facut baie am stat dezbracata in pat ca imi era cald si la cateva ore dupa a inceput sa ma doara burta. Am luat no-spa, dar si duminica m-a durut, nu la fel de tare, din nou am luat no-spa, azi la fel m-a suparat burta si am venit acasa, am luat un no-spa si am dormit. Acum ma simt mai bine, dar sa vad daca mai apare acea secretie....
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
didi merci pentru sfat, la mine a aparut doar o data pe hartia igienica si a fost fff putin. De atunci nu am mai vazut-o, dar o sa urmaresc ca tare mi-e frica. La tine ce culoare era ?
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
M&M spune:
NU am citit ca ai facut analizele si ca au iesit OK..![]()
Oricum , daca chiar te streseaza poti sa te duci la dr Mendez...Poate fi si daca ai stat in curent, am patit si eu tot pe la 20 si ceva de saptamani..

Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
maryb spune:
aaaaa......deci e clar....daca si tu ai patit la fel cristina....am zis ca sambata am facut baie si de cald ce imi era am stat dezbracata in pat si la cateva ore m-a luat durerea de burta. ![]()
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Didi81 spune:
mary, pai la 18 sapt mi-a curs maroniu intr-o dimineata, si apoi a devenit bej pe parcursul zilei pana s-a curatat complet a doua zi. La 21 de sapt a fost mai nasol, cum spusesem, m-a tinut vre-o 4-5 zile parca, si a fost bejuliu-rozalie. Eu eram foarte ingrijorata, eram programata la eco morfo la Iosup, si asta a coincis cu ultima zi in care am avut secretia aia. Iosup era convins ca nu am nici o problema, pentru ca la eco a fost totul perfect, placenta era bine, a zis ca sigur sunt niste vase mai dilatate, probabil combinat cu niste usoare contractii... Si din ziua urmatoare nu am mai avut nimic, nu s-a mai repetat incidentul
.
Didi
35+