Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 21
CD27 spune:
Neatza burtici
La Multi Ani Gargaritza 

, sa sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii, sa te bucuri de un bebeu frumos si sanatos
Vreau sa zic ca si eu m-am bucurat ca pot lucra d-acasa, dar acum mi-e greu sa ma concentrez
, in plus se asteapta sa nu mai cer nici un liber nimic, ca doar lucrez d-acasa, asa ca mi-e greu sa mai merg la analize. Si nu cred ca o sa mai rezist inca 2 luni sa lucrez, mai ales ca se anunta mult de munca si eu...parca as manca toata ziua si as sta la taclale cu o praji si un suc in fata 
daca tu te simti ine si nu ai probleme cu sarcina, eu zic sa profiti de timpul asta liber si sa nu regreti ca nu muncesti, ai timp toata viata 
Bine ai venit Viviana 
Aly ce bine ca ai scapat de internare 

Felicic mi-a facut acolo antibiograma si scrie sensisbil la Clarythromycine 
, dar pe net scrie ca nu e recomandat in sarcina (dr mi-a zis ca e un antibiotic care se da in sarcina), chiar mi-e frica cu antibioticele, stiu ca sunt periculoase si pot afecta vederea bebeilor
25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
alexa si mami spune:
neata si de la mine!
am reusit sa citesc tot din urma, ca tare harnicute sunteti!
GARGARITZA
Am vazut ca unele fete se lasa strigate
, timidelor! Buna ideea cu nr de tel si id de mess pe mailul comun
o sa trimit si eu de acasa.
alexa si
mami
maryb spune:
buna fetelor, va multumesc tuturor pentru mesaje.
eu azi am hotarat sa raman acasa sa ma mai odihnesc. Ma simt mai bine, nu ma mai doare burtica decat fff putin dimineata m-a durut, am luat deja un no-spa, iar secretia nu a mai aparut.
gargarita,
LA MULTI ANI !!! si sa ai un bebe sanatos 
CD27 imi pare rau ca ti-a iesit micoplasma prezenta, sper sa faci tratamentul si sa fie ok. 

pentru toate fetele.
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
monica_dicut spune:
Musette, evident
la Mall Vitan
si am dat si 200 de mii pe bilet, da a meritat.
Gargaritza LA MULTI ANI!!!!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi, sa iti dea Dumnezeu un bebel sanatos 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
CD27 spune:
Bravo Mary 

, ai vazut, odihna face minuni
, sper ca te odihnesti si astazi ![]()

25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
anca81 spune:
300, eu la clinica privata unde merg la medicul meu gine am platit mereu consultatiile, aprox. 50 ron. Lui i-am dat o singura data 100 ron in plic, cand am avut o problema intr-o duminica si l-am sunat la 6 dimineata sa vina sa ma vada. Mi s-a parut normal sa-i dau pentru ca a venit pentru mine, din timpul lui liber. La Cluj in spitalul de stat unde am fost internata, i-am dat doctorului 50 Euro, tot asa in plic, o singura data, mi-a facut 3 ecografii.
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
babytza spune:
musette esti sigura ca asa se impart zilele de pre si post natal? Eu intentionam sa iau cat mai multe dupa nastere..... nu pot sa iau mai mult de 63 de zile postnatal ?
Valentina
24 + 
Asa creste gandacelul nostru
JulyMorning spune:
Holaaaa!!!
Azi am schimbat semnatura.... de saptamana viitoare m-am hotarat sa incep sa ma panichez in mod oficial si organizat
, ca doar schimbam prefixul.
Gargaritza LA MULTI ANI !
Sa ai parte de tot ce iti doresti si inca un pic pe deasupra!
Asa, legat de fisierele alea .ifo, alea nu sunt filmulete. Ce ti-a dat doctorul acolo sunt sub format de dvd si astea au niste extensii, nu sunt ca un film avi sau alt model. Deci daca ti-au ramas ne-deschise doar alea .ifo, n-ai pierdut nimic. Si sa stii ca de la morfofetala n-am nici eu poze stralucite, sunt cateva printuri cu masuratori, si ceva cu bebelina, dar nu spectaculoase. Si da, dupa parerea mea dr. Meclea este un doctor bun. Eu am ajuns la el trimisa de doctorita mea.
anca nu stiu cum naiba a calculat doctorul tau de ti-a zis ca nu iti poate da prenatal inainte de 32 de sapt, de fapt nici nu stiu daca e treaba lui sa calculeze. Mie doc de fam mi-a zis sa-mi calculez singura si sa vin sa-mi iau concediul cand e cazul. Si lasand 42 de zile dupa DPN-ul oficial, 2 sept, eu deja pot intra in prenatal (cred ca de acu cateva zile. Mai vorbeste cu cineva ca nu mi se pare ok. 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
babytza spune:
Bafta mamicilor cu eco azi !!!! Le tinem pumnii !!

Valentina
24 + 
Asa creste gandacelul nostru
anca81 spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Anca la mine problema cu medicul de fam e urmatoarea,eu stiu ca prenatalul se poate da cu 84 de zile inainte de DPN.Legea spune ca sunt 126 de zile prenatal si postnatal impartite 63 cu 63 dar obligatoriu dupa nastere trebuie sa avem numai 42 restul putandu-se compensa intre ele.Deci pot lua prenatal cu 84 inainte de DPN.Dr sustine ca nu se pot compensa si ca ea mai devreme de 63 de zile nu poate da.......eu m-am interesat si casa de asigurari si asa este cum spun eu.....dar ma duc peste ea si nu plec pana nu-mi da cum vreau eu!Deci teoretic eu pot intra in prenatal la 28 de saptamani.acum sa-mi tineti pumnii!!!!!!!!!!
Andy galro bineinteles ca e tot baietel!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!27+
LUCA
Stiu Musette de chestia asta, de pe forum am aflat. Insa nu pot sa-mi conving medicul de familie, de asta ziceam ca sper sa ai mai mult noroc decat mine. Asa ca m-am dus la medicul ginecolog si mi-a facut internare, azi merge el la comisie sa-mi obtina acordul pentru inca o luna de medical (pana in saptamana 32 cand medicul de familie imi va da prenatalul). Ce sa-i fac, nu ma pot lua de cap cu ea, daca nu vrea sa-mi dea nu vrea, asta e. Eu mai am 81 de zile pana la DPN, m-as fi incadrat perfect asa ca ar fi putut linistita sa-mi dea.
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas