Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 22
JulyMorning spune:
babytza, zilele ti le poti imparti cum vrei tu... cu conditia sa ai minim 42 de zile in post natal. Sunt fete care reusesc sa isi aranjeze de asa natura incat sa le ramana tot concediul post-natal. Deci, daca poti, cu atat mai bine pt tine.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
JulyMorning spune:
Mda, acum am citit si eu ce medic "intelijent" ai, anca... Imi pare rau ca iti face zile fripte. Probabil ca niste pasaje subliniate cu carioca fosforescenta din lege nu l-ar impresiona prea tare, nu? ![]()
_
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
anca81 spune:
July, felicitari pentru semnatura. Ma lupt cu morile de vant legat de prenatal si chiar nu am putere acum sa-mi caut alt medic de familie. Mi-am calculat eu - de fapt ticker-ul meu
- si mai am 81 de zile pana la DPN, deci as putea intra in prenatal.
Ma duc sa fac capitol nou, in 5 minute e gata.
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
musettepink spune:
babytza asa cum ti-a zis si July,poti sa nu-ti iei nici o zi inainte de nastere si sa le iei pe toate dupa.
Anca putea sa-ti dea,eu nu ma las,e dreptul meu si deja a devenit o abtie,eu nu am timp sa umblu pe la comisii si alte alea ca dr de fam nu stie sa interpreteze legea.Nu ma las nici moarta!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA
babytza spune:
Perfect asa !!! Eu vreau sa merg cat mai mult si in ultima luna sa bag medical , in felul asta sa ramana cat mai mult in post natal. Pentru ca eu nu pot sa iau indemnizatia.....Multumesc mult !! 
Valentina
24 + 
Asa creste gandacelul nostru
gargaritza85 spune:
va multumesc tuturor pt urari si va doresc si eu tot ce-i mai bun,voua si la ingerasii vostrii care ii avetzi acolo in burtica si va bucura cu "mangaierile" lor zi de zi. 

300 deja mi-ai inseninat ziua numai prin ce mi-ai zis
am activat pm...deci cand ai timp eu mi-s aici 
CD 

...incerc sa ma bucur de timpul asta liber...plus ca ii face bine si la bebitza...dar ma cam seaca pt ca eu nu am prieteni aici in bucuresti ( sunt de fel din Mangalia, Constanta) si imi e ceva mai greu...n-am cu cine sa ies la plimbare..sau cu cine schimba idei..asta ma cam streseaza...sunt ca un lup singuratic....dar acum sunt ceva mai bine de cand va am pe voi burticoaselor aproape de sufletzelu meu![]()
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
musettepink spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Mda, acum am citit si eu ce medic "intelijent" ai, anca... Imi pare rau ca iti face zile fripte. Probabil ca niste pasaje subliniate cu carioca fosforescenta din lege nu l-ar impresiona prea tare, nu?
_
Fasolicade S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Eu m-am dus cu legea de gat,e adevarat nu am subliniat cu carioca dar nu l-a impresionat deloc,practic o citea si abera

dar acu sunt burdusita cu raspunsuri de la casa de asigurare si nu mai are ce face,abia astept,va zic maine daca am invins!!!!!!!!!asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+
LUCA