Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
musettepink spune:
Gargaritza 

si un bebe sanatos !!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA
andreutac spune:
Neata si
de la mine! Iata-ma din nou la datorie!![]()
Gargaritza85, LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa fericita #537;i sa ai o bebelina reusita!!!
Viviana, bine ai venit! Sarcina usoara #537;i bb sanatos!
Eu mor de nerabdare sa-mi vad maine bebelina la ecografie!!! Cred ca noaptea asta mi se va parea foooooaaarte lunga! din suflet sper sa fie totul bine si de asemenea le tin pumnii tuturor fetelor care merg azi la eco! Sa veniti numai cu vesti bune, ca doar suntem niste norocoase
Andreea
24+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
300 spune:
quote:
Originally posted by andy.p
Hey fetele va tot citesc de cand am ajuns acasa.26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Neata, sper ca te simti mai bine astazi, ieri eram si eu in aceeasi oala cu melancolie gravidoasa ca si tine, dar se pare ca a mai trecut.
. Din pacate ieri n-am apucat sa mai postez, ca m-am impartit intre treburi si treburi, dar am aruncat un ochi la
.
toate fetele. Am pus cateva poze mai recente cu mine si cu Raluca pe contul comun. Uof as fi avut si eu ceva de zis in legatura cu ceva discutat ieri, dar am cam uitat acum ce
Oops, nu e asta, dar voiam sa intreb demult. Eu am fost la dr. mea numai la o clinica privata pana acum, pentru ca aveam niste consultatii si eco incluse in abonamentul dat de firma. Dr. mi-a zis ca pot trece si pe la spital, mai ales ca as scuti niste bani (era vorba de aratat niste analize, etc). Well, cum pe mine nu ma costa nimic, am gasit ca e mai comod sa imi fac programare prin tel, si sa ajung la clinica privata, desi Elias e destul de aproape de munca. Nu pot sa zic ca n-am avut de-a face cu spitalele, nu stiu, n-aveam nici un fel de tragere de inima sa ajung acolo, dar va trebui sa o fac de acum inainte.
Intrebarea care ma macina este ca, daca pana acum nu am subscris cu nimic la dr (nici nu cred ca aveam cum si nu ma prea pricep la indesat plicuri)... acum nu stiu cat, daca si cand sa-i dau niste bani. trebuie sa va spun ca eu n-am avut nici o problema majora sarcina asta, nu a trebuit sa-mi sun medicul, si ne-am vazut destl de rar. Nu s-a creat o legatura stransa medic-pacient, desi imi place de ea.
Am vazut ca si voi mai mergeti la medici si la spitale de stat am vazut, cum procedati cu banii in asemenea momente? Multumesc opentru ajutor.
22+
anca81 spune:
Laureta
mamica scumpa. Ma lupt in continuare cu contractiile, dar nu sunt mai rau, ne mentinem pe linia de plutire la aproximativ 20 buc/zi
. Mama lor de contractii nenorocite 
Sper ca ti-ai revenit dupa cazatura. Raportez si eu o intoarcere cu rotile in sus, am alunecat pe covorasul din dormitor si am cazut exact in fund
, acum ma doare "codita" cand stau jos.
Viviana, bine ai venit pe odiseea noastra! Iti doresc o sarcina usoara in continuare si te asteptam cu vesti.
Maryb, ma bucur ca esti mai bine, ai grija de tine si incearca sa te odihnesti.
Ginecologul meu e un scump, merge el la comisie pentru mine azi, asa ca stau cuminte in patut si astept concediul medical. Cica doar de la 32 de saptamani poate sa-mi dea prenatal medicul de familie, Musette sper ca tu ai reusit sa-l convingi sa-ti dea inainte.
Carla ma uimeste mereu cu miscarile, are program zilnic de gimnastica seara intre 7.30 - 8.30. Sunt absolut topita si de abia astept sa vina ora magica
. Asa de frumos ne jucam cu piciorusele si capsorul, si sotul meu e topit asa ca uitam de toate si ne uitam pret de o ora la burtica mea miscatoare
. Cred ca saracuta incearca sa se intoarca cu capsorul in jos, dar e atat de mic locsorul acolo incat nu cred ca reuseste, nu are suficient spatiu. Chiar m-am uitat ieri pe un liniar sa vad exact cat inseamna 35 de cm, atat ar trebui sa aiba in lungime in aceasta perioada, nu pot intelege cum poate incapea intr-un spatiu atat de micut
Ieri la spital tanti asistenta de acolo m-a intrebat daca sunt in luna a patra, ca cica dupa burtica asa par 
Yupeeee, AMR 81 de zile 
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
gargaritza85 spune:
andreuta musette multumesc, multa sanatate si voua si la bebitzii vostrii 
pe amandoua
gagicilor...am o nelamurire...care e treaba cu...contul comun? toata lumea vb de el si eu habar n-am![]()
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
babytza spune:
Buna dimineata burticutze !!!
Observ ca ieri ati fost tare ocupate cu cazaturile.... Sper ca sunteti bine si nu au fost urmari grave..
Bun venit pe forum mamicutzelor noi !!!!
Gargarita LA MULTI ANI !!!!!

Multa sanatate fericire si o bebelina sanatoasa ! 
Valentina
24 + 
Asa creste gandacelul nostru
andy_galro spune:
musette
...abia astept azi sa imi vad bebelul...sa vad cat a mai crescut si mai ales daca a ramas baietel![]()
anca un
mare pentru tine sa treaca contractiile
25+
Andrei
BEBE al nostru
AMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
300 spune:
quote:
Originally posted by gargaritza85
Eva eu am fost la doctorul Meclea Gheorghe, si sincer sunt complet dezamagita pt ca vad la tine si la alte burtici pozici cu bebeii vostriide la eco....si mie dupa ce ca am platit o carutza de bani....mi-au dat un singur rahat de poza care nici macar nu e colorata, cum sunt ale voastre, ci e alb-negru...nu e clara...plus ca am 30 ron in plus pt video si nu pot sa deschid nici un filmulet...auniste extensii ciudate...bup si nu mai stiu ce pe acolosunt foarte suparata si trista din cauza asta...
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
gargaritzo bun venit printre noi. Activeaza-ti PM pls :)
Te-as ajuta eu cu filmele alea ciudate, dar ca sa iti spun cum mi le trimiti sa ti le convertesc in vreun format pe care sa il poti vedea am nevoie de spatiu sa ma desfasor, deci astept sa imi spui cand sa iti scriu. Si o sa iti scot si cateva poze din el, ca sa ai si tu :) Ti le poti scoate undeva la imprimanta, acum nu mai este deloc scump.
.
23+
anca81 spune:
Andy_galro 

Andy.p, pentru Chlamydia trebuie sa ceri special sa ti se recolteze din col (antigen Chlamydia), sau sa specifici cand iti ia sange anticorpii pentru Chlamidya Trichomatis (IgG, IgA si IgM). Daca iti faci si alte analize din col, poti sa o faci asa, daca nu, cred ca e mai simplu din sange.
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
musettepink spune:
Anca la mine problema cu medicul de fam e urmatoarea,eu stiu ca prenatalul se poate da cu 84 de zile inainte de DPN.Legea spune ca sunt 126 de zile prenatal si postnatal impartite 63 cu 63 dar obligatoriu dupa nastere trebuie sa avem numai 42 restul putandu-se compensa intre ele.Deci pot lua prenatal cu 84 inainte de DPN.Dr sustine ca nu se pot compensa si ca ea mai devreme de 63 de zile nu poate da.......eu m-am interesat si casa de asigurari si asa este cum spun eu.....dar ma duc peste ea si nu plec pana nu-mi da cum vreau eu!Deci teoretic eu pot intra in prenatal la 28 de saptamani.acum sa-mi tineti pumnii!!!!!!!!!!![]()
Andy galro bineinteles ca e tot baietel!![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA