Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
aly_c20 spune:
buna dimineata, fetili 
se pare ca saptamana asta am scapat de internare.
Am vb cu dr si mi a zis sa vina sotul cu buletinul sa faca internare
de zi, ca sa mi dea medical in continuare.
sunt asa bucuroasa de ieri, cu toate ca am avut si tristeti, dar
faptul ca am gasit loc intre doua programari sa merg sa-mi vad broscutza, m a facut sa uit de necazul cu apartamentul(de vreo 2 luni cautam apartament, si cand in final l am gasit,evaluatorul l a subevaluat, si nu avem destui bani,dar...lasa se rezolva si asta!)
Va ziceam ca sunt fericita, pt ca maine vom merge sa ne vedem bblul.La eco morfo dr nu mi a dat cd pt ca avea nu stiu ce ecograf si nu mi a zis din timp ca mi trebuie stick, asistenta ei mi a zis de cd...asa ca nu ne a dat inregistrare.si mi parea tare rau ca nu am filmulet cu minunea,dar se pare ca maine se va rezolva
.
am mai citit din urma cate ceva, dar tare harnice sunteti!
spun si eu "bun venit" fetelor noi
Eva, ma bucur ca ai casuta noua, cu toate ca am ramas in urma cu stirile, eu stiam ca trebuie sa te muti in Paris :P.Ce frumos ca e aproape gata camera lui Luca .
va pup pe toate, fara exceptie!
Multa sanatate si odihna Anca, Mary, Cd,Andreea_and, Piolica,...si cam atat
imi amintesc dintre fetele cu probleme. Va rog sa ma iertati daca am omis pe cineva!Asa ca mai bine zic "multa sanatate la toate burticile!"
Tinem pumnii pentru fetele care merg azi la eco si la dr!Sa veniti numai cu vesti bune!
scuze pentru intarziere, Giuliana! "La multi ani!"sa fii fericita si sa ai parte de multe bucurii alaturi de cei dragi!
"la multi ani!" , Gargaritza!
26+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
andy_galro spune:
Neata fetelor! Azi sunt tare bucuroasa ca ma duc sa imi vad bebelu'!! La ora 18.40 avem intalnire!!!Yupeee!!!

gargaritza la multi ani

si bine ai revenit printre noi!!!
evama bucur mult ca v-ati linistit acum la noua casuta! Ce frumos! Felicitari! 
aly ce bine ca ai scapat de internare...ai grij mare de tine...multa sanatate 
va doresc o zi buna si plina de vesti minunate!!!
25+
Andrei
BEBE al nostru
AMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
tzitziri spune:
Viviana, bun venit printre noi
. Eu mi-am luat chiar duminica hainute de la Sonrisa - undeva pe Mosilor. Au si site. Sunt incantata de ele cel putin deocamdata. Mai ales ca mi-am luat si blugi cu elastic nu prea mare si o salopeta care ma topeste
...de incantare, nu de cald, ca e subtirica.
Eva, sa stapaniti sanatosi apartamentul si asteptam poze cu camera verde a lui Luca![]()
Ca tot vorbiti de Chlamydia....trebuie facuta o analiza speciala sau daca se recolteaza secretie de col si se cere "examen complet" e suficient?
24+ 
bebe David
andy_galro spune:
ioana ti-am trimis PM
25+
Andrei
BEBE al nostru
AMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
gargaritza85 spune:
July multumesc de incurajari
deci sa am incredere ca ceea ce mi-a zis dr. Meclea e asa cum a zis nu?
fisierele au urmatoarele extensii: vob, bup, ifo. cele bup si vob am reusit cu chiu cu vai sa le deschid....dar cel cu ifo...nici o sansa...nu gasesc nimic care sa mi-l deschida.
CD si eu tot in casa imi petrect toata ziulica, nu cu munca din pacate....ceea ce e si mai rau pt ca ma pliktisesc...eu stau in concediu medical fortat...nu mai am ce munci la job si na...intelegi tu
deci tu esti o norocoasa ca ai delucru acasa....as vrea sa am si eu ceva de lucru acasa...altfel mi-ar trece timpul
sorry pt rezultatul analizei, dar stai linistita, sunt sigura ca totul o sa fie bine!
VivianaD bine ai venit printre noi! bebic sanatos si nastere usoara
Multumesc pentru urari fetile 

aaa....la bebitza mea vad ca ii place muzica veche...cum ii dau drumu cum incepe sa se miste asa in toate partile....zici ca danseaza
sau poate o deranjeaza?
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
anca81 spune:
'Neata albinute harnicute
First things first:
Gargaritza 

La multi ani, iti doresc o zi minunata si plina de surprize, o sarcina usoara in continuare si o printesa sanatoasa si cuminte 

Aly_c20 

Bafta multa la ecografia de azi si asteptam vestile bune.
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
musettepink spune:
Neata harnicutelor!
Eva felicitari pt noul apartament!Am vazut si eu pozele cu Luca si sunt tare reusite,asa mi-a facut si mie Pop,are talent la poze mai putin la vorbe...
De unde ai luat cartea aceea care este in continuarea "La ce sa te astepti cand esti gravida?"Nu am vazut-o deloc in librarii.Oricum prima e super.
Monica unde ai vazut"totul despre sex?",duminica am vrut si noi sa mergem dar nu l-am gasit pe nicaieri,recunosc ca nu ne-am uitat la Mall pt ca nu agreez cinemaul de acolo,e aerul conditionat atat de tare de imi ingheata picioarele si sunetul ma asurzeste,in rest e ok dar nu rezist niciodata la un film intreg acolo.
Sunt super nervoasa ca mi-a iesit la analize ca am infectie urinara

nu am avut niciodata pana acum si tocmai acu am facut,banuiesc ca imi va da antibiotic nu?nu as fi vrut sa iau antibiotice....si e musai sa fac de la ele candida?sau se poate sa scap fara,ca nici de asta nu am avut si nu mi-as dori mai ales acum in sarcina.

Luca al meu a inceput sa prinda forta,da uneori din maini si picioruse de mi se ridica burta cativa cm,de unde eu ziceam ca el e balerin,acu face box de-a dreptul!!!!!Si pe mine ma loveste in col![]()
Laureta ai grija cu cazaturile!Te asteptam sa termini cu mutatul si sa petreci mai mult timp cu noi!
Vorbiti numai de concedii.....la inceputul lunii iulie o sa plecam si noi....abia astept mai ales ca mergem intr-un loc special unde acum 7 ani ne-am indragostit pe viata!![]()
![]()

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA
musettepink spune:
andy galro bafta la eco 

Aly c20 bafta la eco 

Piolica sanatate multa!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA
gargaritza85 spune:
anca multumesc din suflet pentru urari 

pe tine si pe printzesuca ta
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1