Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
bitza2008 spune:
SAlutare!
Felicic, aici Maxi-Cosi e f apreciat; noi vom lua unul(scoica). Bucataria mea va avea usa spre hol, Dispare usa si geamul care dadeau spre balcon plus o camara.
Viviana, bine ai venit! Pana nu scrii 12 mesaje nu scapi de moderare asa ca scrie-le repejor sa putem vorbi in timp real.
SAlteluta aia care am dat-o eu acu cateva pagini e si pt pus in cadita cand facem baie la bebe ca n-aluneca, si pt schimbat scutecele.. e impermeabila..a, si poti cumpara si cearsafuri pt ea.Eu o sa iau un set de ala, ca pare si convenabil.
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!
monica_dicut spune:
Buun, imi place de fetele noastre ca daca urli putin dupa ele apar
. Ma bucur ca sunteti bine fetelor 
Bitza, te asteptam in Ro la intalneala de 
Laureta, ai grija te rog frumos cu cazaturile
Eva, nu ziceam ca imi e dor de "DEnisa" ziceam doar ca fii-tu e un dragalas si desi stiu ca e coada mi-ar fi placut sa-l am de ginere
. Mi-au placut tare mult pozele si imi place cum se vad falcile. Ti-am vazut si pozele tale si nu mai mi se pare ca ne-ai luat-o inainte cum o luasei la un mom dat (cu cresterea burticii ma refer)Oricum esti o frumusica si iti sta absolut minunat cu burtica.
Si clar ne vedem peste doi ani la odisee pentru ca eu clar vreau 2. Si sa sti ca imi pare chiar mai bine ca e baiat si chiar nu as vrea sa redevina fata .Cand imi pune le capsorul asa in palma ma termina 

Cu vernilul si eu am o problema pt ca tot ce i-am cumparat lui ANdrei este vernil
(lipsa de imaginatie)
Felicic mama te inteleg perfect. Asa as fi baut si io un cocktail dupa film
da' o las pt mai tarziu. Si clar ne vom vedea precum fetele din film. Trebuie 
Cat despre faptul ca bebe preseaza super tare vezica...![]()
la mine s-a intamplat o data sa scap putin in momentul in care am stranutat
si ma dooooooare asa tare. Injineru m-a botezat "2 picaturi" desi in 90% din cazuri nu's doar doua 
Cat despre epilat....
asa imi vine s anu mai tai padurile ...
glumesc evident. EU inca ma fac cu aparatul (mai rar cu lama) dar e chin si pacoste, mai mult cu ochii inchisi, nici nu vad ce fac pe acolo
andy.p, de ce erai suparata? (sau a ratat neuronu' meu iar ceva?)
mary, ma bucur ca esti mai bine 
VivianaD, bine ai venit, baga repede 10-12 mesaje pt deocamdata esti moderata si nu iti apar mesajele in timp real si s-ar putea sa te superi ca nu te bagam in seama
SArcina usoara si bebe sanatos. SA ne dai datele sa te trecem pe listutza.
Mitzule, Ilie era si pe lista mea pt ca asa il chema pe bunicul meu pe care eu l-am iubit foarte mult. DIn pacate nu a vrut sotul. Inca mai incerc sa-l conving ca macar sa i-l dam ca nume de botez doar.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Vreau si eu parola de la contul comun de poze. Saru mana in avans. Nu va chinuiti cu PM dati-mi direct pe mail miruna.jovin@gmail.com. Multumesc mult in avans
Eu tocmai am primit haine pentru BB2, de la socrul meu (un om minunat nu am nimic sa ii reprosez ba chiar am sa ii multumesc pentru 1001 de chestii)si toate sunt roz, portocaliu sau roz cu alta culoare. El zice saracu ca asa le-a gasit acolo in magazine da eu ma uit la ele si imi tot zic ce sa fac eu cu ele. Da lasa ca il fac trendy pe BB2.
felicic ma gandeam ca daca nu ramai la Vasile ce zici de Grigore sau Ilie? Sunt in top 3 la mine dar nu ma pun de acord cu sotul asupra lor. Evident poti spune linistita ca nu iti plac pentru ca nu ma supar.
Miruna27+ si Alexei (13.07.2006)
imi place grigore, poate fi grig si suna fancy

si Vasile ar fi ok, ma gandesc ca poate ne intoarcem la traditii, dar daca nu ? si ma uraste copilul dupa aia, ca rad colegii de el cu mielul Vasilica

si o sa spuna, cum mai spun si eu cateodata la niste faze maica-mii: Mama, dar tu unde ai fost?Grig(Grigore)=DA, Ilie=Nu
ps: tu ai fost o draguta ca nu te-a umflat rasul, eu de-abia acasa mi-am dat seama ca am zis swing in loc de sling

si cand am realizat, radeam singura ca proasta
Vasile21+
bibinika
foto
andy.p spune:
monica n-ai ratat nimic,am avut eu o perioada mai nasola azi si m-am pus pe
,dar mi-a trecut cand am intrat si am vorbit cu voi
Azi cred ca si bb-lina mea si-a facut patuc pe vezica mea ca am mers si inca merg la toilet des.
tare porecla.
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Muuh spune:
felicia primit parola multumesc mult de tot. Dupa umila mea parere poreclirea copilului tine si de parinti foarte mult. Pe mine m-a poreclit tatal meu si asa o duc si acum. Sunt convinsa ca daca acasa ma strigau cu numele meu nu mai ma poreclea nimeni. Cand eram mica ajunsesem sa spun ca pe mine ma cheama Mitza pana am inteles ce si cum cu numele si porecla. Nume romanesti zici?! Ma mai gandesc daca imi dai voie si mai scriu cate o sugestie doua din cand in cand.
Miruna
27+ si Alexei (13.07.2006)
ramonzca79 spune:
[iolica....spune-mi, te rog ce magazine cu hainute pt bebe gasesc in budapesta.....facem o vizita duminica si poate mai iau si eu cate ceva....am vazut ca este H&M in Arena.....Primark gasesc? C&A???sau spune-mi unde sa caut....cel mai ok mi-ar fi in mall-uri....Multam!!!!
POZE...POZULICI
27+...
Erik
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by Muuh
felicia primit parola multumesc mult de tot. Dupa umila mea parere poreclirea copilului tine si de parinti foarte mult. Pe mine m-a poreclit tatal meu si asa o duc si acum. Sunt convinsa ca daca acasa ma strigau cu numele meu nu mai ma poreclea nimeni. Cand eram mica ajunsesem sa spun ca pe mine ma cheama Mitza pana am inteles ce si cum cu numele si porecla. Nume romanesti zici?! Ma mai gandesc daca imi dai voie si mai scriu cate o sugestie doua din cand in cand.
Miruna27+ si Alexei (13.07.2006)
daaaa, mare dreptate ai cu poreclele in famile, ma gandesc ca la mie o a fie SILE, asa-i spune acum viitorul tatic

Avem niste prieteni de familie, mama(amatoare de telenovele) a tinut mortis de albert (numele de familie este neaos) Tatal, cu simtul umorului

sunt deschisa la sugestii, mie imi place Alexei, pe sot il cheama Alexandru, si s-ar potrivi si cu numele de familie...dar, nu depinde doar de mine, si dupa 14 ani de convietuire, macar atata stiu, ca nu va renunta usor la
VasileDaca era fetita, sigur ar fi fost ceva de genul Smaranda, Ilinca de la mine si Anca de la taica-su
Vasile21+
bibinika
foto
bitza2008 spune:
FElicic, pe sotul meu il cheama Vasile si ii ziceam de tine si bblul tau si zice ca sa nu faci greseala sa-i pui Vasile, ca sigur copilul nu va fi multumit. Ii reproseaza soacrei mele de fiecare data cand are ocazia- de ce nu i-a pus si lui alt nume.Oricum i se zice Lica, Licutza si cand trebuie sa-si zica numele din buletin o face cu jumatate de gura.
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!
Monyca.C spune:
Seara buna fetelor !!!
Intru si eu cu intarziere, astazi dupa o zi tare obositoare si stresanta (serviciul)
Boo am vazut pozele noi (mai ales cele din apa), superbe..cred ca ai avut o vacanta de vis
Eva feliciatari ptr noua locuinta, sa fiti fericiti, sa aveti parte numai de bucurii in ea si un
sanatos, cuminte si papacios !!! Asteptam poze cu camera lui !
Maryb imi pare rau ca nu te simti bine, ceea ce pot sa-ti spun si din propria mea experienta, este ca si mie mi se intampla si inca frecvent. Doctorul insa intotdeauna ma linisteste spunandu-mi ca este absolut normal in sarcina astfel de scurgeri atata timp cat nu miros ciudat, nu sunt roz sau rosiatice. Din ceea ce am inteles eu de la tine, ale tale au fost bej-galbui. Deci nu te preocupa. Eventual incearca sa te odihnesti mai mult.
Andreea_and in legatura cu acel junghi care il simti la incheietura piciorului..daa...si mie mi se intampla..sincer nu am descoperit cauza..dar intradevar e asa deranjant ca nici nu mai pot merge normal
Va pup, va doresc o seara excelenta si sper sa pot intra de acum incolo mai des in timpul zilei cand zumzaiti toate 

25+
Alexia