Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
JulyMorning spune:
Sa va mai zic minune: am dat gasit eu un site cu wrap-uri din UK care trimit si in ungaria, cehia, etc, dar romania nu era pe lista. Si le scriu mail sa intreb daca nu cumva trimit totusi si in ro, ca as fi interesata.... mi-au raspuns intr-o ora ca-si cer scuze, ca doar ro e UE si ar fi trebuit sa fie in lista; si ca acum greseala este remediata. WOW! cre'ca nu stia tanti aia cine anume e romania asta de s-a executat asa repede ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
felicic76 spune:
july, laureta: urati-mi welcome in the club
ptr ca epilatul a devenit un veritabil element de contorsionism, am alunecat in cada, de s-a auzit un zaaaaaaang!(craniu sec), am un cucui urias, am zis ca acolo raman.....
este posibil ca bebe sa preseze vezica intr-atat incat ca am senzatia ca fac pe mine, chiar daca nu-mi vine?
la col stiu cand da.....dar, daca-i p'asa, de maine imi pun pampers
..
Vasile
21+
bibinika
foto
andy.p spune:
July
cred ca a cautat pe harta si apoi a realizat despre ce vorbesti.
felicic da se poate si eu merg cateodata la baie din 5 in 5 minute.Mai nasol e cand n-am unde si tre sa ma tin atunci chiar ca ar fi bun un pampers
Sorry ptr cazatura.
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
CD27 spune:
Andy si eu am avut o stare aiurea saptamana trecuta, tocmai dupa cununie, sa vezi ce deprimata eram, acum ma simt mai bine
. Stai linistita ca nu mai e asa mult cum pare, o sa treaca repede si o sa apara bebe si atunci sa vezi

Laureta sper ca nu te-ai lovit rau 
gargaritza nu fi trista, ai vazut ca te scoate pana la urma
, eu cum lucrez d-acasa si stau toata ziua inchisa in casa, seara sunt ca un catel si astept si eu sa ma scoata cineva afara ![]()
Acum sa va zic ce vesti am, ca tocmai venii de la dr. Hmm...am facut o analiza care se cheama mycoplasma si rezulta ca trebuiesa fac tratament cu antibiotic, chestia care mi-a iesit la analize poate provoca contractii 

asa ca mi-a dat tratament cu antibiotic, claritromicina, 1 la 12 ore...o s amai caut in seara asta sa vad ce gasesc despre antibioticul asta 
In plus...trebuie sa bag un alt tratament importiva Candidodezi pentru ca antibioticul o va agrava, sta mai lipsea ca numa deranja destul ![]()
![]()
25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
JulyMorning spune:
da, vecinico... si io ma duc uneori la buda cu picioarele incrucisate de senzatia aia de catifelare si stau 5 minute ca sa fac o picatura (asta de draci, ca sa nu zic ca m-am dus degeaba). Io-s mai cucuiata ca tine
: unul pe dreapta din cada, de azi dim si unul pe dreapta, ma jucam cu fiara si mi-a tras un cap ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andy.p spune:
CD
multumesc pentru suport,este exact ce am nevoie.Imi pare rau ptr analiza ,dar daca tre sa faci tratament mai bine sa scapi acum,iar dr stie daca e voie in sarcina sau nu,asa ca nu-ti fa griji ca va fi k.Analiza asta ti-a recoltat-o de jos sau din sange??
26+
bbelina
felicic76 spune:
cd: eu am(am avut) o infectie cu ureaplasma(analiza facut de mine, dupa ureche,alaturi de micoplasma care-i negativa la mine) sunt bacterii din colul uterin care netratate dau infertilitatea. Fac parte din aceeasi categorie cu Chlamydia, care este necesar de tratat cu antibiotic in sarcina ptr, ca poate duce la ruperea membranelor prematur. Ambii medici mi-au spus sa-i dau pace, nu influenteaza sarcina in nici un fel,parerile sunt impartite, dar Chlamydia netrata este foarte periculoasa. Fa tratamentul, repeta analiza si o sa vezi ca dispare. La mine a disparut fara tratament, nu am nici o explicatie. Ambele analize le-am facut la Polisano.
Vasile
21+
bibinika
foto
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by felicic76
july, laureta: urati-mi welcome in the clubptr ca epilatul a devenit un veritabil element de contorsionism, am alunecat in cada, de s-a auzit un zaaaaaaang!(craniu sec), am un cucui urias, am zis ca acolo raman.....
este posibil ca bebe sa preseze vezica intr-atat incat ca am senzatia ca fac pe mine, chiar daca nu-mi vine?la col stiu cand da.....dar, daca-i p'asa, de maine imi pun pampers
..
![]()
Vasile
21+
si mie mi se intampla de vreo 2 zile...sa merg la baie din 5 in 5 minute si sa nu fac nimic sau poate doar o picatura...am crezut ca am racit sau vreo infectie urinara asa ca am mers la laoborator azi cu un sumar de urina....iar miercuri o sa merg la dr...in mod normal trebuia sa merg vinerea viitoare la eco pt ca 29 plecam in concediu dar nu am kef sa ma trezesc la mare cu vreo raceala si tratament....
dar daca mai exista cazuri incep sama linistesc gandindu-ma ca poate apasa bebe....hm...bine-ar fi!!!
bibinika
foto
POZE...POZULICI
27+...
Erik
felicic76 spune:
vecinico: si cand ma gandesc cum o sa pup io calcaiul ala cu care da
cu fiara, ai grija, mie mi-a spart buza acu un an, si ai vazut ce cap mic are.
andy.p; se recolteaza doar din col, medicii le dau ca analize inainte de sarcina, pentru a depista eventualele cauze ale infertilitatii.
andy si mama lui!
plec la plimbarea de seara!
Vasile
21+
bibinika
foto
andy.p spune:
Felicic
si multumesc de raspuns ,mie dr nu mi-a dat sa fac aceasta analiza pana acum.Ar trebui sa cer eu sa mi-o faca??
Plimbarica placuta.
26+
bbelina