Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
gargaritza85 spune:
Eva eu am fost la doctorul Meclea Gheorghe, si sincer sunt complet dezamagita pt ca vad la tine si la alte burtici pozici cu bebeii vostriide la eco....si mie dupa ce ca am platit o carutza de bani....mi-au dat un singur rahat de poza care nici macar nu e colorata, cum sunt ale voastre, ci e alb-negru...nu e clara...plus ca am 30 ron in plus pt video si nu pot sa deschid nici un filmulet...auniste extensii ciudate...bup si nu mai stiu ce pe acolo
sunt foarte suparata si trista din cauza asta...daca stiam ma duceam in alta parte
de-asta te-am intrebat...eu cum nu sunt din bucuresti...nu cunosc sincer...doar ce mai aud si eu de colo colo de la unu altu...o sa incerc si unde ai fost tu...pt ca vreau si eu ceva amintiri din perioada asta de sarcina...
andy.p iti multumesc si tie pt urari, am vazut ca o sa avem amandoua fetitze
. sa ai o sarcina usoara si o printzesuca sanatoasa tun!
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
andy.p spune:
Mai fetelor m-am delectat cu pozele voastre de pe contul comun si mi-a mai trecut supararea,cand am vazut ce frumoase si happy sunteti.
Eva 
Laureta
,d-ne bine ca esti k si nu te-ai lovit mai rau.E normal totusi sa loveasca bb asa in col ca nu pot sta nici pe fund asa tare da ?
gargaritza
si multumesc .Da vom avea fetitze ca doua printzese
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
maryb spune:
fetelor, eu sunt mai bine acum. am dormit putin si nici acea secretie nu am mai vazut-o....sper sa nu mai apara deloc.
laureta, nu am vorbit cu dr ca este in concediu, dar daca voi mai avea probleme ma duc la alt dr la care mi-a zis ea sa ma duc in caz de probleme. 
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
gargaritza85 spune:
noroc cu voi ...ca mai am cu cine vb si imi trece timpul...ca simt ca o sa inebunesc....dupa ce ca maine voi avea o zi ingrozitoare (o sa fiu singura toata ziulica...chiar de ziua mea)....nici macar azi nu am iesit din casa cu tati al nostru...si nici nu cred ca mai iesim...in conditiile in care o sa ajunga acasa abia la 9 sau 10... ce super
...imi vine sa ma asez intr-un coltz si sa
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
bitza2008 spune:
Felicic, eu fac dormitorul matrimonial in sufra!!CAnd ajung incep demolarea, sa fac bucataria cu living inclusiv ca e mare, mai sparg o camara si balconul e integrat deja.Uite aici ceva deco cu winnie
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97737&Do=97740&_SSL=0&pEbene1=394704&pEbene2=394706&pArtikelgruppe=394706
Iar girafa care am comandat-o eu e asta http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97554&Do=97713&_SSL=0&pArtikel=392700&pPosition=4
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!
laureta spune:
Andy eu cand am fost la ultima echografie chiar simteam loviturile la col, si la echo vedeam cu bubulina lovea cu...manutele
. E cu capul jos spre dreapta cu fata spre coloana si manutele vin exact la col.
Daca ai dureri totusi ia ceva ( scobutil sau no spa)
Mary, ma bucur ca te simti bine.
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
gargaritza85 spune:
Fetile ne vb maine, pana la urma merg sa ma intalnesc cu soatza mea la victorie...ca sa ma scoata si pe mine din casa,asa zise...tot e ceva decat deloc...mai ales ca eu si cu bebitza ii cam ducem dorul (munca asta a lui...offf
)...ma duc sa imi imbrac printzesuca/burtica .

pe toate, sa aveti o seara cat mai frumoasa!
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
JulyMorning spune:
laureta nu te mai vazusem de ceva vreme!
Si io am picat in genunchi ca bula sambata, nici nu stiu in ce m-am impiedicat... si azi dimineatza la dush am dat nitel cu capul, era sa pic, da' am avut noroc pana la urma. ![]()
bitza habar n-am la ce foloseste salteluta aia... as tinde sa zic ca nu e pt baie, da' cine stie ce mai inventeaza astia ![]()
gargaritza nu mai fi suparata, doctorul meclea este un doctor foarte bun, am facut si eu o eco la el si am l-am mai auzit recomandat in alte situatii. Stiu ca noi ne entuziasmam de poze si filmulete, dar important e sa fie un doctor bun, sa faca un eco bun si sa fie bebe bine. Uite, daca imi spui exact ce extensie au fisierele cu filmulete poate incerc sa aflu cu ce anume le poti deschide. 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
felicic76 spune:
bitza: super site, mercic, il salvez, apropo, m-a innebunit cumnatul meu(el este fan formula unu) sa iau scaun de masina numai de la maxi cosi ca sunt nr.1 in siguranta, a castigat nu stiu cate teste. Tu ai luat? ca mi s-a deschis site-ul fix acolo..
Vad ca si tu vrei bucatarie open, eu nu as mai fi vrut daca stiam de bebe, asa am si unde stau acum, asa si dincolo unde ma mut, dar nu sunt incantata deloc. Oricum, bebe va ramane in dormitorul nostru, iar eu cu tati in living(am un living urias 40 mp, dar doar o sg fereastra si deci nu-l pot compartimenta
), acum tu stii cat gatesti, dar la mine hota nu face fata acum
, fac un gratar si se duce misrosul peste tot, nu stiu, poate sunt nebuna, eu una as lasa bucataria cum este, nu mi-ar mai tb open daca ar fi sa pot sa mai pot opta acum. Succes in continuare!
Vasile
21+
bibinika
foto
andy.p spune:
Laureta finally mi-o imaginez si eu ca numa nu-mi dadeam seama cum sta si cu ce ma loveste.Nu ma doare chiar asa tare sa iau ceva ,ci senzatia e nasoala cand stau jos.Multumesc ptr lamuriri ca eu ...
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)