Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 14

bitza2008 spune:
 Salutare burticutze dragi!
Eva, Monica
 ca va ganditi si la mine!Eu sunt prin zona, va citesc si intru mai rar. Saptamana asta vreau sa rezolv tot ce tine de plecarea noastra de aici- sa las totul in regula, cine stie, poate peste vreun an venim inapoi
.
Lucas al meu e la fel de "atomic"-misca mereu, se vede cum imi deformeaza burta; oare cand mai creste si nu mai are loc...n-o fo dureros?!
Bun venit fetelor noi!!
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

bitza2008 spune:
 Giulianna, LA MULTI ANI!!!!

Eva, felicitari pt mutarea in casa noua!!SA aveti parte numai de bucurii in ea! Si camera in care va sta Lucas e verde, un verde pastelat f frumos( acu 2 ani am zugravit in restul casei si la urma am amestecat tot varul ce a ramas albastru, galben portocaliu...si aiesit un verde super...nici nu ne asteptam...si am dat dormitorul), si mai avem o gramada...asa ca vom reinnoi culoarea,
Cand ma gandesc ce santier ma asteapta cand ajung in tara...deja am trimis de aici mobilier si zeci de cutii cu de toate
...dar si cand termin!!
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

Piersicutza spune:
 Eva sa fiti fericiti in casa cea noua si sa-l primeasca cu bine si pe Luca. 
Si eu sunt in mutari acum si avand in vedere ca vom avea fetita tare as vopsi macar un perete in portocaliu dar nu cred ca-l pot convinge pe sotul meu. El sigur ar spune ca e pentru mama si nu pentru copil 
 dar pana sa aibe copilul preferinte proprii, normal ca facem dupa mofturile noastre.
 23+  
Piersicutza

bitza2008 spune:
 Fetele, luminati-ma si pe mine, va rog ca pe mine nu ma duce capu'.
http://www.wehkamp.nl/w2/Winkelen/KenmerkAdviseurArtikel.aspx?CC=C05&SC=R03&KAC=R37&ArtikelNummer=961945
Aici, "salteluta" de langa cadita e si pt infasat si pt baitza???
VA rog ajutati-ma si pe mine, ca eu stiam ca e de infasat, si aici zice ca e pt baitza!Oare or fi 2 chestii diferite?!??
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

EvaF spune:
 Bitza, mie imi place fff mult verdele pal pentru o camera de bebe, e fff linistitoare. Imi mai place lila, insa cum avem baietel, am decis ca vernil e perfect. Nu imi plac cliché-ele, bleu si roz sunt cam "obosite". Copii nostri vor avea un ambient similar...Ce culoare de mobilier ti-ai propus? Eu vreau alb, ar fi culmea sa semanam asa tare la gusturi. ![]()
Cred ca de-abia astepti sa vii acasa...
Da, Moni, e grasun, "falcos" cum zici tu, doar avea aproape 1200 grame acum doua aptamani. Creste creste puiutzul meu! Incredibil de mult! Si inca te mai gandesi la Denisa? De ce? E fff bine ca e Andreiutz, nu? O sa facem apoi si fetitze, eu o Anna, tu o Denisa. Ne vedem in vreo doi ani la alta odisee? 

Andy_p 
Lauretaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti? Esti bine? Unde ai disparut, draga mea?
 28+ 
 Luca   
AMR PANA LA 
 LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

bitza2008 spune:
 Eva, si eu urasc faza "bleu ca e baiat"; mobilierul va fi lemn natur, ca m-am indragostit eu de un patut care nu are grile de alea "all Around" ci doar jumatatile superioare pe laterale doar.Si decoratii- va predomina Winnie the Pooh.Ei, mai vedem!
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

EvaF spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
Eva, si eu urasc faza "bleu ca e baiat"; mobilierul va fi lemn natur, ca m-am indragostit eu de un patut care nu are grile de alea "all Around" ci doar jumatatile superioare pe laterale doar.Si decoratii- va predomina Winnie the Pooh.Ei, mai vedem!28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!
Nu te pot ajuta cu linkul acela al tau, nu inteleg la ce servesc toate obiectele de acolo, nici salteaua si nici galeata, ma rog...
 28+ 
 Luca   
AMR PANA LA
 LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

felicic76 spune:
 monica: vb de "totul despre sex', ajungand acasa m-am mai gandit si  mi s-a facut "pofta" sa ma imbrac intr-o rochita neagra sexy, sa-mi pun sandale cu toc si sa merg cu fetele sa bem un coktail
la rochita nu se inchide fermoarul, picioarele arata ca niste barcute in sandalele alea cu doar doua barete.Cred ca o sa merg la film, sa-mi clatesc ochii
Si totusi nu sunt deprimata....simt ca acum  trec  doar printr-o alta etapa..... Promiteti ca vara viitoare lasati bebeii cu taticii, mamele , soacrele si ne intalnim  si ca fetele?
(pana atunci nu uitati de intalnirile de 
)
bitza2000; si mie imi place Winnie the Pooh, nu stiu cum o sa decorez inca camera lui bebe, ptr ca este deja amenajat ca dormitor ptr noi. o sa vad eu. sa nu uiti; vreau si eu poza macar cu girafa aia
nerantula: de cand am fost la dr. si l-am parat pe Dl.H, nu mai am nici o pb. S-o fi speriat de chirurg
?, oricum dr mi-a recomandat naturiste si abia apoi chirurg. 
Spor la renovat si pupici lui bebe Gruia!

Vasile
21+

bibinika
foto

bitza2008 spune:
 Vaai, ce efect Glow am!!!I'm so glamorous!!!Hihi!
FEtele
ajutati-ma si pe mine!!!Salteaua din linkul de mai sus e pt infasat sau de pus in cadita!!
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

laureta spune:

Sunt pe aci. Nu ma bateti ca n am scris dar am fost in mutari cu serviciul si sunt inca 
Azi am facuto lata adica lata pe jos. Am alunecat si am cazut cat sunt de lunga. Am atins putin burtica dar m am timut bine pe miini (la incheietura am o cularea bleu-lila-etc 
)
Mi am rupt si pantaloni la genuchi
( pantaloni mei noi of of mey mey)
Noroc ca eram aproape de casa m am intors m am spalat, pansat, schimbat.
Bine ati venit fetele noi
Eva sa va fie de bine noul apartament. Suna tare bine cum zici cu verdele
. Si eu sunt contra culorilor clasice bleu/roz. Pe Inisa am imbracato in toate culorile chiar si bleu, era si pacat sa nu asortez cu ochii ei albastri![]()
Poate ne vedem la nastere la Polizu
andy.p, nu plange 
si eu simt lovituri in vezica si col. La Inisa nu aveam asa 
Monica bine ai revenit din vacanta
La multi ani Giulianna
Ancule cum mai esti cu contractiile?
mary ai vorbit cu doctorul?
Mai vin, nu am retinut ce ati scris toate![]()
Poze
Laureta bb2
si galusca  Inisa
(10 iunie 2004)