Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
ratonelu spune:
nocom,nici eu nu mananc mancare gatita...decat maxim o data pe saptamana....si ast acu indulgenta.
cd,eu am fost la Sighisoara...tot in luan de miere...saptamana..zilele....cum vrei sa spui![]()
![]()
ma rog....adik dupa cununia civila....
si a fost draguitel....adik in cetate....in rest nu prea ai ce face...
noi am stat la un hotel chiar in centru-langa cetate....f dragutel....dar nu mai stiu cum se chema.
oricum..in cetate...cred ca mai mult de o zi nu ai ce face.,..

pup toate bruticoasele....o sa plec acas'.....imi astept soata si apoi mergem la cumparaturi c anu mai am ce manca si murim de foame si io si putoiu meu....adik....pepene,cirese,piersici....nimic nu mai avem..si murim de foame![]()
![]()
![]()
![]()
poate bag si niste zeama de varza...de gasesc...si apoi o sa rad de asta 

pup

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
monica_dicut spune:
Piolica
si iti doresc sa te simti cat mai bine. Stai cumintica si odihneste-te.
Eva, acum am vazut si eu pozicile cu bebe Luca
ce este un falcos si un dragalas si-mi pare rau ca n-am fetitza
da mai sti... ![]()
EU am venit ceva mai devreme de la serv. Vreau sa va spun ca nu mi-a priit ziua de azi sub nici o forma. MA simt ingrozitor, ma dor toate cele.
Mi-au venit si niste comenzi de la Quelle (comandate acum cel putin 6 sapt pt ca luasem un prosopel cu bordura roz pt "DEnisa). Da il pastrez pt ca imi place mult materialul. Mai am un set de 7 piese care imi place tare mult. Asta e neutru ca si culoare.
Ma intind putin acum ca sa-mi revin dar va citesc 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
monica_dicut spune:
FEtele, ia uitati ce scrie o tipa de la odiseea de iuli legat de tarifele pt nastere:
"Fetelor, asta e ce am aflat eu, orientativ:
-ginecolog 200-400 E( in fc. de tipul nasterii)
-mana 2 la cezariana 100 E
-anestezist la cezariana 100 E, la epidurala 150-200 lei (cu trusa ta)
-neonatolog - 100-150 lei
-moasa 100-150 lei
-asistente - 5-10 lei
Eu stiu de la nasterea trecuta ca toata lumea primeste dupa, in afara de asistente...Tot atunci eu n-am vazut neonatologul la fata, la externare a venit dr. Jianu...care mai bine nu venea, nu mi-a zis nimic important, asa ca nu i-am dat nimic. "
Nu vi se pare cam putin pt ginecolog 200-400?????????
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
EvaF spune:
Legat de carti, fetelor, va recomand si eu "What to Expect the First Year", e o carte de 671 pagini despre viata bebelusului in primul an, sfaturi utile despre hrana, alaptare, imbracat, somnic, plimbari, diverse afectiuni etc.. E facuta de aceiasi autori ai "What to Expect When You Are Expecting" pe care v-o recomandam la inceputul sarcinii. Cum aceasta carte este excelenta, bine structurata si clara, eu voi merge pe aceeasi "mana", sunt fff multumita. Ambele carti sunt considerate best sellers in SUA. Cele care au cumparat deja "What to expect When You are Expecting ("La ce sa te astepti cand esti insarcinata") si o considera carte de capatai in sarcina (eu ma numar printre ele) pot cumpara cu incredere si continuarea.
28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
monica_dicut spune:
Se pare ca tot zapacita sunt. Acum am vazut ca preturile sunt in euro pt doctor. Nu intelegeam nimic mi se parea teribil de putin. Asa mai suna a tarife de doctor.
POZNICI CU NOI
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
CD27 spune:
Merci pentru informatii burtici o sa ma apuc sa caut. Mergem cu masina si sper sa mai vedem si alte locuri pe acolo prin zona
. Ce s afacem Andreea, nu mai rezista sotzu, dupa crizele mele de saptamana trecuta
, asa ca a decis sa mergem undeva, chiar daca nu facem mare lucru, macar schimbam aerul ![]()
Monica...400 euro...mie nu mi se pare putin pentru ginecolog, dar...io stiu... la neonatolog mi se pare cam putin
deci o nastere prin cezariana costa peste 600 euro, la un spital de stat 
25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy.p spune:
Hey fetele va tot citesc de cand am ajuns acasa.
gargaritza bine ai venit,sa ai o sarcina minunata.
Eva ma bucur ca ati reusit sa va mutati si ca sunteti bine si tu si Luca.
Andreea si eu mai simt cateodata asa ceva dar trece pena dimineata.E in functie de cum sta pe bb,cred ca pe ceva nerv.
ratonelu spor la shopping,m-ai innebunit varza ...
monica cam asa sunt preturile si pe aici,
sa-ti treaca.
Eu nu ma simt stralucit azi psihic vreau sa zic imi vine mereu sa 
si nu stiu cum sa ies din starea asta.Mi se pare ca e muuuult pana la sfarsit si ca nu mai trece,nush ce am.Plus ca simt loviturile bb-linei jos in vezica si col.Nu vreau sa va intristez asa ca ies si va citesc.
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
mambishp spune:
Buna fetelor
Nu am mai scris de foarte mult pentru ca nu am avut timp,![]()
dar de citit va citesc saptamanal
Am vestibuna pentru mine o sa am un baietel
si sa nasteme pe la jumatatea lunii septemabrie 20-23.
Sa ma treceti si pe mine cu vestile si mai vorbim 

VA pupicesc
27+
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.
Nerantula spune:
Mambishp, bine ai revenit si sa iti traiasca voinicelul! Sa vina la termen sanatos, voios, cuminte si papacios! 
25+ 
Haiduc iubit
sanziana27 spune:
In primul rand bun venit tuturor burticutelor care s-au inscris la odiseea noastra in ultimele zile!
la multi ani Giuliannei sa fii fericita si sanatoasa si un bebe sanatos, frumos si norocos care sa va implineasca iubirea!
Eu nu am noutati, peste 3 sapt ma duc si eu la control, sunt relaxata ca David misca toata ziua si mi-e asa de drag de mor dupa el!In rest cu Dragos toata ziua si ne pregatim sapt asta pt concediu: sambata am facut ultimele cumparaturi:sandale pt toata familia, colac, saltele, pempersi pt innot, medicamente. Acum fac liste si incep sa scot ce pun in bagaj sa nu uit ceva important. Oricum am impresia ca va trebui sa iau jumatate din casa!![]()
23+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2