Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
CD27 spune:
va intreb si eu ceva, off topic
, saptamana viitoare vrem sa mergem in saptamana de miere, duce sotzu gravida ca nu se mai intelege cu ea
, dar nu am mai fost in zona aia, Sighisoara/Sibiu, voi ati fost, aveti idee de cazare?
25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Nerantula spune:
CD, noi am fost la Sighisoara acum 2 saptamani, intr-un week-end, ne-a placut foarte mult, insa n-am nimerit cine stie ce cazare, ca ne-am trezit tarziu sa facem rezervarea ... e cam greu sa gasesti de la o saptamana la alta
. Incearca la Domeniul Danes (http://www.dracul.ro/), arata superb, dar noi n-am mai gasit locuri ![]()
25+ 
Haiduc iubit
EvaF spune:
quote:
Originally posted by CD27va intreb si eu ceva, off topic
, saptamana viitoare vrem sa mergem in saptamana de miere, duce sotzu gravida ca nu se mai intelege cu ea
, dar nu am mai fost in zona aia, Sighisoara/Sibiu, voi ati fost, aveti idee de cazare?
25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
In Sighisoara, iti recomand din suflet hotelul (este cochet ca o pensiune) "Casa cu Cerb", care se afla sus in cetatea veche. E fff frumoasa si excelent amplasat! Am stat de doua ori acolo noi si au fost si prieteni carora le-am recomandat. Preturile erau ok cand am fost noi. Cauta pe Google detalii despre ei. Au si un restaurant dragut, de fapt, o cava.
In Sibiu am stat la un hotel in centru, nici nu mai stiu cum se cheama. Camera era duplex, cu pat matrimonial la etaj. Fff fain. Oricum, nu ai ffff multe optiuni in Sibiu. Daca imi amintesc numele iti spun.
Later edit: Da, e superb Domeniul Dracul, e la 5 km de Sighisoara spre Medias, e fff dragut patronul Nicolae Lazar. Poti face acolo lectii de calarie, are vreo 30 de cai pur sange. Are si struti. Si face plimbari cu sareta pana la castelul lui Dracula, dar daca sunteti mai multi. Nu cred ca mai gasesti locuri, incearca, totusi.
Multumesc pt modificarea in listuta.
28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Codruta27 spune:
Eva, te invidiez sincer pentru casuta aranjata. Bineinteles, e o invidie cu toata dragostea. Sper ca la 1 august sa va anunt si eu ca am aranjat cameruta lui bibiloi!!!
CD, ce bine ca pleci in vacanta!!! Finii nostri au stat intr-o pensiune din Dumbrava si erau tare multumiti! AU gasit pe loc, fara revervare dinainte. Daca nu vrei sa risti, poate gasesti ceva pe net..
Pupici!
24+
Vlad
Bebe mic
Codruta27 spune:
Saru` mana mult pentru listuta!!
Ma holbez cu atata dragoste la numele lui bebe, de parca l-as privi pe el!!!
24+
Vlad
Bebe mic
gargaritza85 spune:
CD eu am fost la Sighisoara acum 2ani cred...deci nu mai stiu cum e cu cazarea pe acolo. oraselul nu prea mi-a placut...nu prea ai ce face in el si unde sa te duci..dar in schimb e foarte frumos in cetate...e chiar frumos sa stai sa o vizitezi, ai ce vedea tinand cont ca e foarte mare...mie una mi-a placut foarte mult![]()
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
gargaritza85 spune:
Eva unde ai facut ecografiile 3d sau 4d ? nu de alta dar sunt foarte reusite...eu am fost saptamana trecuta la sanador...si sincer nu prea sunt multumita...poate imi recomanzi tu unde sa ma duc![]()
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
andrey2008 spune:
Fetelor ms ptr raspunsuri dar sa stiti ca nu gasesc nici o pozitie confortabila,oricum stau oricum ma misc ma doare,sper sa treaca.
Merg sa fac si eu fasole verde,a mai zis cineva ca face dar nu mai stiu cine,uit foarte repede in ultimul timp,oare o iau razna?
Va
pe toate.
Ioana
28+
EvaF spune:
Gargaritza, acolo, pe ultimele ecografii din iunie, scrie Clinica Diagnosis, (e in spate la Stadionul Dinamo, respectiv Euroclinic, pe Calea Floreasca) am facut eco morfo 4D la dr Pop. Am mai facut in S21 alta morfo fetala si la "Clinica Dr Frunza", la dr. Herghelegiu, e undeva la Izvor. Dar vezi ca ajungi cam greu la ei, trebuie sa te programezi din timp. Eu am avut noroc cu dra mea si cu o prietena care mi-a cedat programarea ei, altfel nu reuseam sa ajung la nici una ca nu imi facusem programari din timp, nu stiam eu ca asa sta treaba.
Dar si la Sanador au aparatura fff buna, acolo mai lucreaza Herghelegiu, si la Euroclinic. Au tot Voluson, cred ca tine de priceperea medicului, de fapt. La ce medic ecografist ai fost tu?
28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andreea_and spune:
Gargaritza bine ai (re)venit! O sarcina usoara si o odisee frumoasa iti doresc!
Piolica iti doresc sa te simti mai bine saptamana asta
.
CD felicitari pt noul buletin
si distractie placuta in luna de miere, ma bucur ca v-ati hotarat sa plecati.
Felicic multumim de sfaturi in legatura cu renovarea, eu sper sa nu ne tina asa mult..de fapt pana acum s-au miscat super bine si se pare ca sunt chiar profesionisti, dar nu zic hop pana nu termina.
Hmm si se astupa greu gaurile alea cu chit zici..
.
Eva bine ai revenit, ma bucur ca in sfarsit v-ati instalat si astept si eu poze cu camera lui Luca. 
Am comandat si eu acum cartea dr Spock - multumim July pt link. So, in 900 de pagini ar trebui sa invat cum sa am grija de bebe..al meu zice ca sunt nebuna ca vreau sa cresc copilul dupa carti - habar n-are el
.
Ca tot vorbeati de dureri, eu pana acum am cam scapat de durerile de spate de care mi-era cel mai frica, insa de vreo doua zile mi se pune asa ca un junghi la incheietura piciorului spre interiorul coapsei si ma tine asa rau ca nici nu pot merge. Cateodata durerea radiaza si in sus spre...scuzati, "dansa". A mai patit cineva asa si daca da, ati gasit vreun remediu?
27+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem