Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci, revizuit lista cu si constatat urmatoarele:

ANdreeaUK, aly_c20, ramoncza, Joy21, a_rose, Elyia, fete care scriau destul la inceput sau la un moment dat si de care nu mai stim nimic.

Eu le rog insistent sa ne dea un semn sa stim ca sunt bine.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, am si eu o rugaminte. Nu stiu cine a trecut in listuta numele doctorului meu, insa exista o mica eroare. O cheama Alina Dascalu pe d-na doctor, nu "E. Dascalu". Dupa Euroclinic, puteti trece slash Polizu. (Euroclinic/ Polizu). Studiez ipoteza de a naste in Polizu impreuna cu o prietena care are DPN in aceeasi zi cu mine si vom merge impreuna sa vizitam rezervele private, insotite de doctorita noastra. Ramane sa iau o decizie ulterioara. De neonatologii din Polizu am auzit numai de bine, nu pot spune acelasi lucru despre Euroclinic. Ma mai gandesc dupa ce vad cum arata partea privata a spitalului Polizu.
Multumesc pentru modificare.

28+ Luca

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Moni, Aly a scris saptamana trecuta,era ok, insa din ce am retinut eu sta in continuare in pat si nu poate tine pasul cu toate postarile noastre.

Andreea
24+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Maine de dimineata ma duc la dra...uffff, nu vreau sa ma internez, mai degraba fac tratament acasa daca este nevoie, numa' ca ma ingrijoreaza durerile de spate. Sa dea DD sa fie totul bine oricum tati ne insoteste caci este acasa.

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ratonelu, da, se pare ca da... avem sciatica. e super nasol. daca gasesti vreun remediu, sa-mi spui si mie.

27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

andreutac probabil a scris cand eram eu plecata si nu prea am avut timp sa citesc din urma . Ma bucur sa aud ca este bine.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eva, bine ai revenit si felicitari pentru mutare!
Marturisesc ca si eu sunt curioasa sa vad poze cu camaruta lui Luca ..
Despre Polizu, stiu pe cineva care a nascu acolo in aprilie, cazata la rezerva privata, a fost foarte multumita ... e mai sigur, totusi, intr-un spital de stat, mai bine pregatit pentru orice eventualitate mai putin asteptata ...

25+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

alinushca lasa ca nu esti deloc baba, esti o mamica asa cum sunem noi toate, nu varsta conteaza ci sufletul omului...care se pastreaza mereu tanar...deci tot o tinerica esti si tu chiar daca nu vrei sa recunosti...nu ?

EvaF ma bucur mult ca sunteti bine amandoi, nici eu nu am avut probleme pana acum, ca si tine sper nici sa nu am. si bebitza mea, ca ulterior am aflat ca e fetitza, e tot mai energica, se misca intr-una...mai mult in partea de jos, dar are si momente cand imi mai da cate una parca fix in buric de-mi creaza o senzatie de lesin...e nazdravana rau si mi-e drag de ea ca este asa
pe mami si pe bebe Luca

andreutac salut

21+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bblina mea azi noapte se juca in burta mea, asa a inceput sa faca de la un timp...putin dimineata si mai mult seara tarziu .

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Monicutz, un pentru tine! eu spun prezent, sper sa ma simt mai bine decit saptamina trecuta, sa pot intra mai des pe forum.

27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput