Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 10

CD27 spune:
CD27 spune:
 Cred ca ai dreptate Nocom  , ar trebuisa mananc mai multa mancare gatita si probabil n-as mai avea asa tot timpul foamea in gat
, ar trebuisa mananc mai multa mancare gatita si probabil n-as mai avea asa tot timpul foamea in gat  , cam o data pe zi manac mancare gatita, ca nu scap de gura mamei
, cam o data pe zi manac mancare gatita, ca nu scap de gura mamei  Nci vorba de dieta, nu vreau sa-i fac rau Mikului meu, doar ca nu mi-am facut asa un regim sanatos
 Nci vorba de dieta, nu vreau sa-i fac rau Mikului meu, doar ca nu mi-am facut asa un regim sanatos  . Inainte sa plec la dr o sa pap o ciorbitza
. Inainte sa plec la dr o sa pap o ciorbitza
25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

babytza spune:
babytza spune:
 Am pus si eu adresa de mail si mess + nr telefon.
July multumesc mult

Valentina
 Valentina 24 +
 24 + 

Asa creste gandacelul nostru

sept-oct2008 spune:
sept-oct2008 spune:
quote:
Originally posted by gargaritza85
alinushca[/b]sorry..emotiile...maine am o zi cam uratzica....o sa fiu cam singura...sotzu e la munci toata ziua pana seara tarziu....eram cu gandul la ziua de maine cred-ca
anul 1985
Eram sigura ca esti o tinerica!
 La inceputul odiseei ma mandream si eu ca-s cea mai tanara (82) si apoi am devenit treptat treptat o baba ca sunt multe fete din '85.
 La inceputul odiseei ma mandream si eu ca-s cea mai tanara (82) si apoi am devenit treptat treptat o baba ca sunt multe fete din '85.  Felicitari!
 Felicitari!edit: scuze (alinushca) lucram la lista.

anca81 spune:
anca81 spune:
 Si eu, pe mail-ul comun  . Poate cand se aduna mai multe, le centralizam intr-un Excel.
. Poate cand se aduna mai multe, le centralizam intr-un Excel.
O burtica mititica  28+
 28+ Carla Alexandra
 Carla Alexandra
Atat a mai ramas 

EvaF spune:
EvaF spune:
quote:
Originally posted by gargaritza85
buna din nou EvaF , da au fost ceva probleme cu mesajele alea atunci, bine ca au trecut si ma pot bucura de zumzaitul atator burticice face bebe Luca? totul bine? tu cum te simti?
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
Eu ma simt f bine, multumesc.
 Nu am intampinat nici o greutate in sarcina pana acum si sper sa imi ajute Dumnezeu si de acum inainte!
 Nu am intampinat nici o greutate in sarcina pana acum si sper sa imi ajute Dumnezeu si de acum inainte!Bebe Luca e jucaus, da din manutze, picioruse, din caputz. Zilele trecute i-am simtit caputzul, mi s-a cuibarit in palma asa ca o galma perfect rotunda, eu credeam ca poate e funduletul, ca se tot rostogolea, dar pana la urma cred ca era capshorul. Asa a stat cateva secunde bune, un minut in palma mea. E ff emotionanat!
E un scump!

Misca fff sus acum, deasupra buricului, se fac diverse forme pe acolo, sau in stanga buricului, uneori mai misca jos, fff rar, cred ca inca nu s-a stablit intr-o pozitie clara, e devreme!

Moni,
 . Cum iti este? E bine la job? Nu te solicita prea tare?
. Cum iti este? E bine la job? Nu te solicita prea tare?Bitza, Danucu? Nusha? UNDE SUNT FETELE DIN "VECHEA" STAFETA?
 28+
 28+  Luca
 Luca   
AMR PANA LA
 LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
 LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

CD27 spune:
CD27 spune:
 Am dat si eu mail, merci de ajutor Anca, July 
Eva, ce simpatic e bebe Luca 
Bebe al meu imi deformeaza burta, ba in stanga, ba in dreapta, dar nu reusesc sa disting niciodata in ce pozitie sta el acolo 
25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

babytza spune:
babytza spune:
 fetelor ma duc sa fac niste fasolica verde ca vine barbatelul acasa si ii este pofta.  si revin
 si revin Valentina
 Valentina 24 +
 24 + 

Asa creste gandacelul nostru

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 Eva, si Andreiutzu meu la fel, mi se cuibareste in palma si ma emotioneaza de fiecare data. Eu sunt bine, mi-e somn, am chef de orice mai putin de munca. Nu mai sunt stresata cu miscarile lui bebe pt ca misca zilnic fooooooarte mult, trage suturi la coaste si ficatzei. Azi insa e cam cumintel, cred ca e stresat si el de jobul meu 
Chiar asa, sunt multe fete care nu mai intra: Laureta, Anis, bitza, danucu, as fi zis si piolica dar am vazut ca a intrat putin astazi. Si cred ca mai sunt dar nu imi aduc eu acum aminte.
POZNICI CU NOI 
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 
  27+ Cuculetz
 27+ Cuculetz Andrei
 Andrei  
ARE MAMA UN CUCULETZ 

JulyMorning spune:
JulyMorning spune:
 Cu placere baby, CD.
Cre'ca plec acasa. Azi are al meu de gand sa-mi strice ziua.. ma cara la soacra.. 
_
Our future determines our past
Fasolica  de S28+
 de S28+
Fasolica eco 1 22S 
Fasolica eco 2 22S 
Fasolica eco 3 22S

andreutac spune:
andreutac spune:
 Eva, bine ai revenit, proaspat instalata in casuta noua! Si eu sunt curioasa sa vad poze cu camera lui Luca, mai ales ca oscilez intre galben si vernil pentru camera bebelinei mele. Oricum as decide pana la final, ambele sunt culori foarte linistitoare.
Gargaritza, bine ai venit in odiseea noastra!
Hm... eu de ieri cred ca am inceput sa am contractii nedureroase. Sa fie Braxton Hicks? Nu ar fi cam devreme? Pret de aprox. 1 minut mi se intareste burtica in partea de jos mai ales daca stau culcata pe spate. Sambata ma duc la control si ma voi sfatui cu dr., dar dc ati trecut prin asta astept si parerile voastre.
Andreea 24+
24+  Eva Maria
 Eva Maria
 Vineee bebelusa!!!