Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
emabucuresti spune:
Sanatate multa si celorlalti bebelusi raciti! Razvanel de Ramona fa-te bine repede mai bebe mic si scump!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Mitsu-bishu spune:
OOof, nu se poate!!! Acum am dat google search sa ma info si eu ceva despre bronsiolita, ca sa inteleg maine ce o sa imi spuna doc., si aflu ca ... Cica nu se trateaza cu antibiotic! Ca asta poate determina suprainfectie pulmonara! Ce sa fac??? Sa ii mai dau antibiotic sau sa il aerosolicesc numai?!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
ginnette spune:
Seara (adik dimineata) buna, fetelor
Am intrat sa va zic retzeta de branzica de vaci fara Ca sau lamaie.
E asa:
se pune 1L de lapte (preferabil cel cu 3% grasime) la prins (cam 24 -48h); dupa aceea, in oala cu lapteel prins se toarna apa clocotita (1/2L); apoi se strecoara prin tifon - raman cam 2 - 3 linguri de branzica - suficient, pt bb.
Acum,
Anca.B, eu i-am scos laptele la masa de 11; adik si l-a scos singura; mananca cam 120 gr de piure de fructe si nu mai vrea lapte; la masa de 2 pm (asta e cu supa-piure de legume) mandra mai doreste cam 60 gr de lapte; apoi, pe l a5 pm ii dau cam 60 ml de suc (ca sa pot sa-i dau Ca) si apoi cam 120 ml de lapte. Dimineata si seara baga 160 ml lapte. Acesta-i meniul; cand o sa-i bag carnita la pranz ii scot laptele.
Lavi(mishu), ma bucur ca e mai bine bb Conrad; cat despre antibiotic, pritena mea (cea cu baietelul intrenat la Gr alexandrescu, cand am dat peste gemene) i-a facut tratament cu antibiotic - i-a gasit bronshiolita; si acum, ii face aerosoli; o s-o intreb maine mai multe detalii si iti spun 'ce si cum'
Alinatudor, sa fie intr-un ceas bun "achizitionarea"; ma bucur tare mult c-ati reusit sa va luati o casuta.
Helene, Ema, vreau sa va spun ca buburuza a plans cu lacrimi, de la 4:00 pm (cand am ajuns eu) cam 20' (ca n-am mai rezistat) ca s-o iau in brate; a fost exact cum ai spus ca face Bitzulina (si vad ca intra in club si bb Milan): cu tavaleli, rotiri, arcuiri (face podul de zici ca-si rupe mijlocul) si in final cu racnete (cam 1' in continuu); ce mai, coshmar!
Eu zic ca sunt rasfatati (n-are Bitzi nimik) - a mea este, garantat!
Si cum a zis Camelia, ma gandesc sa ma duc si eu cu ea la popa (nu prea cred in d'astea, dar incerc).
Pupici pt mamicile obosite!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
stancutza spune:
S-a facut de miezul noptii...asa ca:
IRINOUKA
Numai ganduri bune de la mine, iti urez sanatate si numai impliniri! Si un Raresel cumintel si sanatos!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ven spune:
La Multi Ani, Irinuk drag! Sa fii sanatoasa, iubita de baietii tai si super fericita!
Si hai mai des printre noi!
anca.b spune:
Neata!
Multumesc fetelor care mi-ati raspuns la intrebare! o sa incerc azi sa-i scot masa de lapte de la 11. daca o sa ceara totusi lapte, ii dau, ca miine ii schimb fructul si sigur va papa putin.
m-am gindit ca de luni sa incep si cu supica de legume. atunci vom avea probabil doua-trei fructe tolerate bine.
Mitsu, ma bucur ca raspunde bine la tratament Conrad!
Ramona, bebe Razvan.
Irinouka
Dana, am citit ca ies si dintisorii lui Albert! Felicitari!
Ceska, iti doresc sa sa largeasca "tolcerul" ala si sa fie totul bine in familia ta!
Honey, am vazut pozele cu parjiturile...yammmy!!! filmuletele nu ma lasa sa le deschid (am o rabla de calculator...), din pacate. dar ma uit la pozici!
Ellenuta, poate e doar o faza a Evei! si al meu mai are momente in care vrea numai in brate. bine ca ii trec repede si nu sint foarte dese.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ven spune:
Buna dimi!
In sfarsit e soare si la noi, parca altfel iti vine sa traiesti, chiar si cand bebe iti da trezirea la 7,30 si apoi se culca bine mersi la loc, iar tu ramai ca fraiera cu laptopul si cafeaua drept companie.
Mitsule, te rog eu, just once, asculta dr. si da-i antibioticul....vrei belele mai mari??
Ca tot vorbeam de Flexitide si metode de administrare, Markus e tare tare nasol cu tusea. Nu am retinut diagnosticul exact, a zis dr. cva de genul ca de data asta a ajuns inspre plamani (ca a tot tusit el, toata iarna, dar niciodata nu mi-a zis asta). Asa ca de distram si noi cu Flexitide nebule (pe care mi le-a prescris acum o luna, cand a mai tusit, dar m-am trezit eu desteapta sa nu i le dau, ca vezi Doamne is prea tari! Nah, isteata! Rau am facut...) Sper sa le gaseasca sotul sa mi le aduca, ca cica is raritate...Plus Eurespal, Erdomed. Plus Aerius, ca avem si noi un teren atopic, care in ultima vreme isi cam face de cap cu tot felul de bubite, prin diverse zone ale corpului....Offf, rau e sa-l vezi bolna, indiferent ca are 4 luni sau 4 ani jumate, imi vine sa-l tin in brate si sa-l pup non-stop, poate ii trece mai rpd....
Si sper din suflet sa nu faca si asta micu'....
In alta ordine de idei, avem si noi cateva
instantanee noi.
Azi ma duc la coafor, abia astept sa vad daca poate tanti coafeza sa scoata o culoare mai deschisa in capul meu. Imi place asa inchis, dar nu e, totusi, nuanta MEA. Nu ma reprezinta 100%.....
BTW, Natalia, inca astept poze cu tine tunsa!
Va pupic, va doresc o zi excelenta!
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaaa !!!!
V-a fost dor de mine ??
Roxana, stancutza si alinuta ca v-ati gandit la mine !!!!
Am avut botezul lui eleni. A fost frumos dar tare obositoare zilele de dinainte si dupa eveniment cu toate rudele din grecia la noi...Ma bucur si ma simt tare linistita ca micuta mea a fost crestinata!
Ea a fost foarte cuminte la ceremonie - a p[lans un picutz doar la contactul cu apa - iar la restaurant a fost dansata de aproape toti invitatii...
In alta ordine de idei, ieri a fost prima zi de serviciu!
Au fost niste ore tare obositoare cu atatea pupaturi cu toate persoanele cu care ma intalneam. Aceleasi intrebari si raspunsuri legate de copiii mei, Am tot zambit de mi-era frica ca-mi raman muschii fetei intepeniti intr-un rictus...
Astazi s-au linistit apele, incepe lumea sa se reobisnuiasca cu mine iar eu imi intru in ritmul meu de lucru.
Oricum, voi avea timp si de forumit cu voi...
Este super pentru mine caci am program scurt pana la ora 2 dupa amiaza.
So, la 2.30 sunt acasa asa ca elenitza mea cred ca nici nu apuca sa-mi simta lipsa.
Mai nasol este cu dimitris care plange de dorul meu....
Sorry, am citit pe diagonala... Am retinut foarte putin...
Sanatate multa-multa lui bebe C. Mitsule, stiu cum te simti... parca ti se rupe inima in doua cand iti vezi copilasul bolnavior... Continua tratamentul cu strictete si se va face bine!!!
Cretulina, felicitari mariucai pentru dintisori!!!!
Roxana, incerc sa fac rost de actiunea judecatoarei aleia care a castigat procesul legat de legea asta tampita cu 6 milioane pe luna si te anunt cand o gasesc.
Eu si o colega de'a mea de aici de la serviciu care a nascut in decembrie suntem hotarate sa-i dam in judecata... Nu ne costa nimic. Daca vom castiga - va fi minunat, daca nu castigam.... nu pierdem nimic!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
theli spune:
Irinouka !!!
`Neatza fetelor! Spre rusinea mea...azi n-am apucat sa va citesc din urma...
Sanatate multa bebeilor bolnaviori!
Avem si noi o mica problema...pitika mea e cam lenesa: nu reusesc sub nici o forma s-o trezesc dimineata.Ultima masa o are la 21.30-22.00 si dimineata se trezeste la 8.30-9.00si pe timpul noptii nu mai mananca deloc.Pediatra mi-a zis ca e f.mare distanta intre mese si mi-a recomandat s-o trezesc (nu reusesc deloc, o ridic in fund,o iau in brate - deschide ochii si dupa cateva secunde ii cade capul si-adoarme instant) sau sa-i dau prin somn (nici asta nu merge, strange gurita si nu accepta biberonul).S-a mai lovit careva de aceeasi problema?Stiu ca majoritatea se plange de inversul problemei: bebei care inca se trezes pt. masa de noapte...
Pupam toti pitikotii si toate mamicile
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
anca.b spune:
Theli, nici Stefan nu se mai trezeste noaptea de la doua luni jumate. ultima masa e la 21.30. urmatoarea e acum la ora 7-7.30, insa a fost o perioada in care se trezea abia pe la 8-8.30.
eu nu am incercat niciodata sa-l trezesc ca sa manince. asta e ritmul lui, nu e mofturos la mincare si creste bine.
acuma nu stiu ce greutate are mamarutza ta, insa eu nu as trezi-o.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii