Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

IRINOUKA LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALTURI DE CEI DRAGI TIE SI MAI ALES DE RARES CARUIA II UREZ INCA O DATA SANATATE SI SA INVINGA PROBLEMUTA CU DERMATITA!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

ziua a inceput ceva mai bine, iar bitzi nu a mai avut nshpe mii de treziri azi-noapte .. in plus, sotul a mirosit-o de kk si a spalat-o, a schimbat-o fara sa ma trezeasca pe mine .. oricum, e cam supi ca i-am spart parfumul dar ii trece ..

laurici de mii de ori pe mica crestina si pe dimitris nazdravanul. ne-ai pus ceva pozute? sa stii ca tare ne-a fost dor de tine!

ven ce-mi place pozuta cu cei doi fratiori. sunt asa dulcici amandoi.

roxana bitzi nu plange cu lacrimi .. cred ca e doar rasfatz .. dar imi scoate peri albi ..

camelia din pacate nu stiu nici un preot cu har ..

ema am incercat .. plange pana o iau in brate .. se arcuieste, da din maini , din picioare .. ce sa fac? s-o las sa se invineteasca de plans?

ceska sper sa-i vina mintea la cap lui tati.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

IRINUKULE

LA MULTI ANI, SA FII IUBITA, SANATOASA, FERICITA SI NOROCOASA! SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII RARESELU SI SA FIE SI PITIKUL TAU CUMINTE SI SANATOS. SA TE IUBEASCA SOTIORUL SI SA FITI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle dar eu n-am sugerat s-o lasi sa planga, dimpotriva, o lasi jos cand este ea distrasa de altceva, cand e atenta la ce-i spui, la o jucarie,la muzica etc.Asta spuneam si eu, ca nu mi-am pus ambitia cu al meu sa-l las sa planga caci cred ca ar fi tinut-o in plans mult si bine.prin metode de pacalire cand este vesel am incercat sa-l fac sa mai stea si jos si sa constate ca nu sunt ace pe acolo.Dar asta in timp, cu rabdare multa si nervi de otel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Laura, bine ai revenit. Si felicitari pentru mica crestinutza. Asteptam pozele.
legat de datul in judecata, din pacate nu toate putem face asta. din moment ce te intorci la serviciu...abia mai ai timp sa-ti vezi copilul, nici nu se mai pune problema de umblat prin tribunale! pacat ca nu s-a aprobat legea aia a laviniei sandru. asta e! locuri in gradinite pauza, bani pauza, medicamente compensate pauza, laptele praf tocmai s-a scumpit...sa tot faci copii!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Multumesc mult anca!
Eu cred ca tot se va aproba legea propusa de sandru... Numai ca noi, din pacate nu mai putem beneficia de ea.
Cat despre "umblatul" prin tribunale... eu tot pe holurile si salile de judecata sunt aproape zi de zi asa ca... imi fac si treaba mea in acelasi timp...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emabucuresti

Rodica colici?cate luni are bebelusa ta?pune si tu la semnatura data nasterii ei.Eu i-am dat tot ce ai scris tu acolo plus Gripe Water.Asta i l-am dat ultimul si acuma ori o fi bun, ori incepusera sa-i treaca caci se marise, cert e ca la scurt timp dupa, n-a mai avut colici.
Credeti ca pot pune filmulete pe flickr ?Ar fi super, o sa incer dar parca nu am vazut la nimeni filme pe flickr.
LauraD pupici!

Fetelor in afara de branzica facuta in casa, ce alta branzica vom putea da bebelusilor?Eu sunt cam afoana cu bucataria, o sa imi cam prind urechile in complicatul proces al branzaritului.Branza slaba de vaci de la Milli de ex, de care mananc eu, nu este buna pentru ei.Sau de la ce varsta poate fi data asta?

Eu pana la un an - i-am dat lui dimitris numai branzica facuta cu calciu.
Cat despre filmulete... de ce nu-ti faci cont pe youtube ca este usor?!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Ellenutule, si mie de voi!!!
Sa stii ca m-am gandit la voi pe 14.06. caci stiam ca bitzilica noastra frumoasa impineste 5 lunisoare!!!
V-am spus in gand atunci si acum in scris : LA MULTE-MULTE LUNI SI MULTI MUKLTI ANI SANATOSI SI FERICITI, PLINI DE NOROC!!!!

Un mare BRAVO sotului pentru schimbatul evei de kk !!!!
Pai, putini, foarte putini, tatici fac asta...!!!!
Al meu nu a facut-o niciodata...
Cat despre agitatia si plansul lui eva... Este asa de frumoasa si de dulce ca-ti este mai usor sa-i suporti crizele de plans si consoleaza-te cu ideea ca se spune ca cei care sunt foarte cuminiti ca bebelusi sunt tare nazdravani cand se fac mai maricei ( asta este si cazul lui dimitris al meu....) iar cei care sunt plangaciosi ca bebelusi se fac niste ingerasi de copilasi.....
1000x mamica si fetita!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata neata neata!!!

Irinouka LA MUUUULTI MULTI ANI FERICITI PLINI DE IMPLINIRI SI BUCURIE

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

ema nervii mei au ajuns de "guma" .. voi incerca si ma voi inarma cu toata rabdarea posibila!

laurici multumim. adevarul e ca atunci cand rade si gangureste, mor dupa ea, imi vine s-o pap toata. dar cand ma marie si plange - aparent fara motiv - imi vine sa-mi iau campii .. o fi si vreun dinte, cine stie .. cat despre faza cu bebeii cuminti . eu am fost super cuminte ca bebelus si super atomica copil ..

si eu ii voi face branzica calcica ptr ca are fontanela cam deschisa .. asa mi-a spus doc ..

am trimis-o pe zuzilicea in parc cu socrella, iar eu ma duc sa-mi fac manechiura si pedichura .. iar maine ma duc la defrisat .. cred ca o sa-mi iau si eu phillips satinelle ice .. asta doar pentru vara.

azi i-am dat cam 120 g de pulpa de fructe cu 2 lingurite de cereale, sunt curioasaa cat ii vor tine de foame. am incercat sa-i dau tzitzi inaite de plecare si nu a vrut sub nicio forma (cam la 30' dupa fructe).

pupilici

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,
afara ploua ca in noiembrie, e frig. Soacra si tati dorm inca! Restul lumii la scoli si la munca! Soacra e putin racita, noi deja avem mucii-asa ca ramanem pe metereze, nu fugim inca acasa pana nu e "formatat" ca lumea sotul. Va multumesc de gandurile bune tuturor: mitsu, anca.b, ginette, ema, ellenuta!

IRINOUKA; LA MULTI ANI!

Benji e in maxi cosi cu mine la sotul soacrei in birou, acuma l-am luat in brate si e f atent la zgomotul facut de tastatura. Auzisem ca functioneaza la unii clopotei cu efect de calmant "in padurea cu alune". Ei, la noi are efect "un elefant, se legana..." il calmeaza repede de tot. Cel mai nasol sambata am iesit sa ne plimbam la pragurile Rinului si incepe B sa urle. Il poarta in brate sotul, sotul soacrei-nimic. Il iau eu si incep sa cant cantecelul.S-a calmat instant! Toti au holbat ochii.Pana la masini am ajuns rupta, copil de 8 kile cam un km purtat de mine cantand! Acasa a inceput tati sa invete textul sa aplice si el metoda. Gata l-am depus iar in scoica ca incepea sa tasteze si el pe aici....
Azi avem la urmatoarea masa numai banane+para+gris, cica ne strica stomacul borcanelele, deci facem 1-2 zile pauza numai ca nu vreau sa renunt la "lingurit" abia ce invata sa pape din lingurita. Acuma am o intrebare: bebeii vostri au invatat repede cum e cu lingurita? Benji scoate limba afara si asa mereu impinge 1/2 din continutul linguritei afara . Am mai obs de ex ceva: la noi sub limba chiar in fata e o pielita f subtire care tine cumva limba (pricepe cineva descrierea?) Ei bine B are cumva o gaurica acolo unde ar trebui sa fie pielita asta. Sa fie asta o problema ca nu foloseste corect limba? Sau e normal??? Pe 23 avem U5 control standard si o sa ii fac pediatrului capul patrat cu toate intrebarile si temerile/supozitiile mele! Ma gandeam chiar aseara daca NU e deplasat o radiografie sa stiu sigur ca vin dintii (daca s-or vedea cumva in gingii) si sa ma linistesc ca ma turbeaza urlatul asta. Plus ca nu ii face bine el deja e ragusit de la mucii pe care ii inghite desi facem tratament nu s-a ameliorat inca....
Si inca ceva: de vreo sapt facem si de 2-3 ori kk pe zi unde inainte un pampers plin era de ajuns. Sa fie de la diversificare??????
Gata, ca am umplut o pagina. Se vede ca am revenit, nu? Ce ochi o face soacra daca ma vede cu copilu la comp asa de dimineata (10:20)....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput