Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
emabucuresti spune:
LauraD felicitari pentru micuta crestina si asteptam poze!1Te dadusem disparuta, pupici!
Shose si pozele voastre le astept cu nerabdare!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
laura_dimitris spune:
Roxana, nu am apucat sa pun fotografii de la botez. Eu nu am facut decat la petrecerea de a doua zi iar fotograful angajat nu mi le-a trimis inca.
O sa vi le arat, bineinteles!!!!
Am constatat cu tristete ca nici eu nu pot vedea fotografii de aici de la serviciu....
Dar, voi da navala peste baietii de la IT sa le cer socoteala
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
quote:
Originally posted by rodicamarza
fetelor care ar fi raspunsul la faptul ca fetita mea care pana azi noapte nu s-a trzit niciodata in 5 luni jumate? credeti ca are legatura ca i-am dat ieri prima data biscuite cu mar(cu gluten) ca doar in 26 face 6 luni?toata noaptea s-a trezit si a plins sfisietor o durea rau burtica ca o luam in brate si dadea la pirturi ca mitraliera si apoi iar somn vreo ora.
scuzati daca sunt incoerenta dar sunt franta si nu sunt obisnuita cu treziri noaptea
paula mica
Rodica, poate ca de la diversificare - desi buburuza mea nu s-a trezit cand am inceput (ea s-a trezit din cauza dintzilor) - dar sincer, nu stiu dak asta ar fi un efect al glutenului.
Si ai o bombonica de fetita, mai ales aici.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Ven
Rodica, da, sigur!! Si al meu a facut la fel din prima zi de diversificare, si acum, dupa o luna se tot trezeste noaptea, doarme rau, se foieste, si, in plus, mananca iar noaptea!!!
Btw, v-am vazut pozele. Sunteti doua frumoase, mai ales in poza asta.
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
multumim mult de tot pt compliment si pentru raspuns.si eu care ma speriasem asa rau.eram hotarita sa nu-i mai dau biscuiti deloc pina mai incolo dar m-am mai linistit
bubulina mea nu a mai plins asa de dureros pina acum stiti altceva mai bun pt gaze decit sab simplex ,espumisan debridat sau bonisan?
ca p'astea le-am incercat si numai sab-ul are ceva efecte
paula mica
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
LauraD felicitari pentru micuta crestina si asteptam poze!1Te dadusem disparuta, pupici!
Shose si pozele voastre le astept cu nerabdare!
Multumesc mult !!!!
Trebuie sa-mi fac timp sa intru pe forum si de acasa ca sa pot vedea si eu fotografii cu clopoteii dragi daca nu rezolv problema cu calculatorul de aici de la birou!
multi si lui bebe milan cel frumos!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by ginnettequote:
fetelor care ar fi raspunsul la faptul ca fetita mea care pana azi noapte nu s-a trzit niciodata in 5 luni jumate? credeti ca are legatura ca i-am dat ieri prima data biscuite cu mar(cu gluten) ca doar in 26 face 6 luni?toata noaptea s-a trezit si a plins sfisietor o durea rau burtica ca o luam in brate si dadea la pirturi ca mitraliera si apoi iar somn vreo ora.
scuzati daca sunt incoerenta dar sunt franta si nu sunt obisnuita cu treziri noaptea
paula mica
Rodica, poate ca de la diversificare - desi buburuza mea nu s-a trezit cand am inceput (ea s-a trezit din cauza dintzilor) - dar sincer, nu stiu dak asta ar fi un efect al glutenului.
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
si la amea ii ies dintzucii sa fie de la ei? dar atunci de ce pirtiie asa de tare noaptea?
paula mica
ginnette spune:
Ema, stiu ca ma 'escrocheaza sentimental' da' ce sa fac, dak in fatza ei sunt ca o carpa ?!
Poze am vrut sa-i fac ieri, dar cand sa pun acumul. constat ca sunt toti (6) descarcati .
Astazi poate reusesc.
Nu poti pune filmuletzele pe 'flickr'?
Laura_D, anm inteles cu e cu legea; pai, go for it - dak se poate.
Observ ca IT-isti prea "zelosi" mai sunt si prin alte parti
Ceska uite-o sa te mai veseleasca in operatiunea "dat pe brazda sotul".
Chiar asa, Ereena, pe unde esti?
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
quote:
Originally posted by rodicamarzaquote:
Originally posted by ginnettequote:
paula mica
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
si la amea ii ies dintzucii sa fie de la ei? dar atunci de ce pirtiie asa de tare noaptea?
paula mica
Se poate sa fie o "combinatie" : dintzi + aliment nou in burtica; dak si in seara asta iti face, eu zic ca sunt dintzii.
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
anca.b spune:
Laura, bine ai revenit. Si felicitari pentru mica crestinutza. Asteptam pozele.
legat de datul in judecata, din pacate nu toate putem face asta. din moment ce te intorci la serviciu...abia mai ai timp sa-ti vezi copilul, nici nu se mai pune problema de umblat prin tribunale! pacat ca nu s-a aprobat legea aia a laviniei sandru. asta e! locuri in gradinite pauza, bani pauza, medicamente compensate pauza, laptele praf tocmai s-a scumpit...sa tot faci copii!!!
Rodica, se poate sa fie de la diversificare. si al meu s-a foit azi-noapte, l-am auzit la un moment dat, s-a dus sotul, i-a dat suzeta si la invelit la loc si n-am mai avut treaba pina dimineata.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
Rodica colici?cate luni are bebelusa ta?pune si tu la semnatura data nasterii ei.Eu i-am dat tot ce ai scris tu acolo plus Gripe Water.Asta i l-am dat ultimul si acuma ori o fi bun, ori incepusera sa-i treaca caci se marise, cert e ca la scurt timp dupa, n-a mai avut colici.
Credeti ca pot pune filmulete pe flickr ?Ar fi super, o sa incer dar parca nu am vazut la nimeni filme pe flickr.
LauraD pupici!
Fetelor in afara de branzica facuta in casa, ce alta branzica vom putea da bebelusilor?Eu sunt cam afoana cu bucataria, o sa imi cam prind urechile in complicatul proces al branzaritului.Branza slaba de vaci de la Milli de ex, de care mananc eu, nu este buna pentru ei.Sau de la ce varsta poate fi data asta?