Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Selene, n-ai mai luat deloc acid folic? Poate ar fi bine sa iei macar acum pe ultima suta de metrii!! Desi, mama s-a speriat cand a auzit ca iau pastile - "aualeu mama nu lua pastile!!!" - si dupa ce i-am explicat ce si cum mi-a servit un "eu n-am mai luat nimic cat am fost insarcinata si cred ca sunteti amandoi (eu si fratele) bine mersi!!", asa ca...

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna mamici
Vad ca este si veselie si tristete, asa este viata mai ales cand esti ;
Felicitari noilor mamici
Eu ce sa va spun, nimic nou, ba mi-e greata ba nu mi-e, sanii nu ma mai dor decat f.f.f. vag daca-i strang rau, simntome nu prea mai am dar, sper sa fie bine in continuare.
Ca medicatie pana acum am luat si iau:utrogestan 5/zi, no-spa 3/zi, acid foloc de 1mg 4/zi,elevit 1/zi si scobutil la nevoie.
Intre timp mi-am schimbat medicul si sunt la Sp. Universitar la dr. Ina Moldovan si sper sa nasc cu ea caci este o femeie cu care poti sta la discutii avand multa rabdare.
In ceea ce priveste mictiunea pe timpul noptii, este mai lejera, nu ma mai duc noaptea la toaleta decat f. rar.
Va pup si va doresc o zi minunata
9+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

cel mare are 10ani jumate,il cheama amedeo angelo,fetita face 7 ani pe 28 iulie si o cheama annamaria...pe micul sau mica o sa-l/s-o cheme mihai sau michelle,primul nume...trebuie sa-l nascocesc pe al doilea...am luat o pauza pt ca m-a apucat pofta de iaurt...

10,7,5+

Mergi la inceput

tuchi123 de ce ai luat toata caruta aia de medicamente?la ce-ti trebuie?eu am inceput sa iau acid folic 1/zi de 1mg...nu mai scrie nimeni ca ma plictisesc...copiii sunt la joaca si eu stau pe canapea cu laptopul langa mine,sa vb cu voi...

10,7,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bine ai venit Selene!Sarcina usoara si un bb sanatos.
Raluca si mama imi spunea ieri cand am vbit la tel ca ea n-a luat nik si eu de ce iau..dar nah,dupa ce i-am explicat s-a mai linistit.

ariya nu pot decat sa te felicit pt hotararea ta!Cred ca sotul tau e doar speriat,nu neaparat ca nu si-l doreste,dar poate il sperie ideea de 3 copii..grijile si problemele financiare se maresc..insa cred ca cu timpul se va acomoda cu ideea si va ajunge sa-l iubeasca la fel de mult ca si pe ceilalti doi.Poate l-ai luat prin surprindere cu asta si nah,ii trebuie omului timp sa se acomodeze cu ideea..Eu zic ca in final va fi bine pt toti.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

si mi-am adus aminte...eu merg la dr herghelegiu(n-a fost el care a dat verdictul in dec ca nu mai pot avea copii,ci banceanu de la polizu,feriti-va!)...ieri dupa eco mi-a zis ca nu trebuie sa fac anlize ,nimic pana in saptamana 12...voi ati facut ceva?in italia ma intepau o data pe luna,in toata sarcina,plus ca m-au indopat cu fier si vitamine...eu m-as duce la dr de familie sa vad ce zice...eu am spasmofilie(lipsa de calciu) de cand eram mica si mi-e cam teama sa nu m-adune iar de pe jos....voi ,ce spuneti?

10,7,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

tuchi si mie mi-a prescris dr scobutil..si marit doza de no-spa in caz de dureri..dar am fost la farmacie si dupa ce l-am cumparat mi-a zis farmacista ca nu e indicat scobutilul in sarcina,ca mai bine sa iau no-spa ca asta n-are nik,dar scobutilul e cu risc..si m-a speriat de l-am pus in punga aia de o am eu cu medicamente de urgenta,ca mi-a fost frica sa iau pana acum...m-a speriat tanti destul de rau..

ariya multe fete iau tratament de sustinere a sarcinii..ca si mine.De ex eu am sindrom de hipercoagulabilitate...si iau 1 aspenter pe zi...am pierdut 3 sarcini si iau utrogestan 6 /zi...no-spa 3/zi..acu mi-a marit doza,dar eu am luat in plus doar daca am simtit nevoia,acid folic -1/zi,magne B6-4 /zi si pregnyl 1 la 4 zile.Plus ca am o punga de medicamente(injectabile) in caz de urgenta..
Doamne ajuta sa nu am nevoie de ele si sa fie bine toata sarcina.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Ariya, sa-ti traiasca puii si sa te bucuri de ei! Frumoase nume!
Si am uitat sa-ti spun ceva in msg anterioare - mama mea avea 38 de ani cand l-a nascut pe fratele meu (si nu mi se pare mult, nu de alta, dar aveam un coleg a carui mama a nascut cand el termina liceul!!), tot asa s-a certat si ea cu mama ei, care nu intelegea de ce ii mai trebuie un copil... Uite ca toate au mers bine, acum fratele meu are 18 ani si e mandria familiei, e cel mai destept copil (daca-l mai pot numi asa - sunt 7 ani intre noi si eu am fost un fel de mama2, asa ca nu ma pot abtine ), il iubesc ca pe ochii din cap!! Cred ca e singura persoana pt care as renunta la orice! Sa revenim la el - e o raritate a zilelor noastre - citeste foarte mult, e mult prea cultivat pt varsta lui, cateodata am impresia ca le stie pe toate! (mai multe ca mine oricum stie...), e un baiat foarte atent si grijuliu (face curat, spala vase, merge cu mama oriunde trebuie ea sa mearga si are o grija de ea pe care nu stiu daca voi putea sa i-o rasplatesc vreodata in vre-un fel), foarte iubitor si iubaret (ii place sa fie dragalit, chiar daca are 1.85 m si 120 kg...). si culmea e ca - s-a inteles intotdeauna minunat cu bunica!
Si diferenta intre copii nu e de speriat - dupa cum spuneam, eu am fost mama2, fratiorul meu plangea dupa mine ca dupa mama si m-am indragostit de el din prima clipa! Tin minte si acum cat am fost de emotionata cand l-am simtit prima data la mama in burtica!

10+

galmita mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariya

tuchi123 de ce ai luat toata caruta aia de medicamente?la ce-ti trebuie?eu am inceput sa iau acid folic 1/zi de 1mg...nu mai scrie nimeni ca ma plictisesc...copiii sunt la joaca si eu stau pe canapea cu laptopul langa mine,sa vb cu voi...

10,7,5+

Cu durere in suflet tr. sa-ti spun, cu riscul de a ma repeta avand in vedere ca tu nu ai de unde sa cunosti istoria mea deoarece nu ai citit primele capitole probabil.
Am pierdut o sarcina in dec. anul trecut si aceea obtinuta prin inseminare artificiala...etc...chiar nu mai pot sa vorbesc despre asta; ceea ce este minunat este faptul ca am ramas insarcinata natural si asta nu este tot, am ramas natural in pofida faptului ca nu am o trompa si nu asta-i baiul ci faptul ca am ramas cu ovarul care nu are trompa, lucru carese intampla extrem de rar si pt. asta iau "o caruta de medicamente" si sper sa le iau cu folos.
Sanatate maxima

Mergi la inceput

LEDITIA, chiar daca si eu sunt o viitoare farmacista, pot sa spun ca "farmacistul nu e medic", s-au facut o mie de studii in ceea ce priveste anumite medicatii la femeia gravida
9+Doamne ajuta

Mergi la inceput