Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Ariya, nu te gandi la ce spun ceilalti! Si pana la urma, daca-mi aduc aminte bine (c-a trecut ceva vreme de atunci)- cred ca nu l-ai facut singurica!!! Partenerul tau ce spune? Ok, stiu ca e o responsabilitate mare inca un copil, dar mai ales ca mai ai doi si-i vezi (si tu si restul lumii - carora nu le convine) cat sunt de dulci, cum ar putea sa nu-l vrea?? Daca te ajuta cu ceva, noi suntem alaturi de tine si il vrem la fel de mult!
Aveti grija de voi!!! (fii bucuroasa, ai o minune in burtica!!!!)

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

fetelor care este moderator aici?o prietena incearca sa scrie aici insa nu ii este moderat mesajul,as vrea sa stiu de ce.Va multumesc!

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine? Dupa calculele mele, am 11 saptamani si 4 zile de sarcina. DPN, dupa calculul propus la subiectul "Cum calculam data nasterii", metoda "vine barza", a iesit 1 ianuarie 2009. Data estimata a conceptiei si varsta sarcinii s-au potrivit la fix cu ce stiam eu.

In rest, multa sanatate tuturor! Vad ca sunt fete care inca nu au scapat de greturi, si eu am avut, chiar rele! Nu am vomat, dar n-am putut manca o buna perioada de timp, motiv pentru care pana acum nu am pus decat 1,5 kg. La mine tot vin si pleaca greturile, si sambata mi-a fost rau, azi e OK.

Mergi la inceput

Bun venit Selene!!! Sa ai un bebe sanatos, voinic, voios!!

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

problema e ca sotul meu nu-l vrea...dar nu ma intereseaza...eu il iubesc deja pe bebica si,de-abia astept sa-l simt...ce ma doare cel mai tare e faptul ca mama mea a vorbit f urat la adresa puiului meu si m-a indemnat sa-mi bag mintile-n cap si sa-l....i-am spus ca nici nu se pune problema,ca pt mine copilul asta e un miracol...mi s-a spus cand am fost internata in dec ca am o trompa inchisa si ca nu mai pot avea copii ,decat prin fiv...stiu ca sotul meu o sa-si recapete judecata,dar durerea pe care mi-a provocat-o mama,va trece mai greu sau deloc...va multumesc ca sunteti alaturi de mine,imi face tare bine sa pot spune cuiva ce simt si ce gandesc...

10,7,5+

Mergi la inceput

Felicitari pentru curaj Ariya!! Si eu sunt absolut sigura ca sotul tau va reveni la sentimente mai bune! Cat despre ce a spus mama ta... Nu stiu ce sa zic! Finalitatea este totusi aceeasi - tu il vei creste, iar acolo unde mananca doi va manca si al treilea!
Nu cred ca exista ceva mai dureros in lumea asta decat cuvintele aruncate in vant. Oricum, ii va parea rau intr-o zi, pacat ca vorbele nu le mai poti lua inapoi!
Ce varste au pustii tai?? Cum ii cheama? (noi acum suntem in spionaj - cautam nume!! )

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna fetele!
Eu azi am fost la dr. Se pare ca am o infectie urinara si e-coli, asa ca mi-a dat tratament. Tensiunea e cam mica, dar e normal. In rest toate bune.
M-am programat la eco pe 1 iulie. Si apoi fac si dublu-test.

Roxana, nu ne mai scrii nimic de tine?
Ledi, ma bucur ca ai pregnylul.
Ariya, familia ta va intelege in timp ce important e bb pentru tine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200510+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Multumesc, RalucaAlexa, de urari, la fel le doresc si eu tuturor mamicilor.

Am vazut ca pyc spunea ca in Franta se fac o gramada de analize preconceptie. Pai si in Romania se fac. Eu le-am facut anul trecut, multe sunt identice cu cele care se fac si in sarcina. Numai rubeola nu am facut, uitasem de ea, si pe urma, m-am bazat si pe ce mi-a spus mama, ca am avut toate bolile copilariei, in afara de hepatita, scarlatina si oreion.

Analizele le-am facut in doua transe, una in aprilie si una in septembrie. Le-am platit pe toate, pentru ca nu mai am medic de familie (a facut ea o greseala, de proasta, ca nu pot sa zic altfel) si pentru ca nu am asteptat cuponul cu analize gratuite, care oricum nu includea tot ce am facut eu.

Anul trecut, valorile / rezultatele au fost optime. :)

Mergi la inceput

@ariya, curaj si incredere!

Restul fetelor:

Eu ma duc la baie si de 5 ori pe noapte, ca sa nu mai zic in timpul zilei. Pana acum, n-am luat niciun fel de vitamine. Nici macar acid folic. Mi-am cumparat cu o luna inainte sa-l concepem pe bebe, erau pastile de 1 mg, sa fi fost doza prea mare, nu stiu, am luat cate o pastila pe zi timp de doua zile si de fiecare data mi-a fost rau, asa ca le-am lasat balta. Pe urma am auzit de 0,4 mg, dar si de 2,5 mg...

Intrebare: la ce varsta ati aflat daca e baietel sau fetita, daca ati aflat? Eu sper sa fie fetita, asta ne dorim... Cunoscutii imi spun ca fata fac, la cat de rau mi-a fost... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

aryia...mult curaj.....tine-o tot asa......ai increderea ca Dumnezeu te va ajuta sa mergi mai departe....sunt atatea fete care nu pot face copii....nu-mi pot imagina ca altii sunt capabili sa ii arunce...asa ca multe aplauze pr gestul tau....esti o dragutaaaaaaaaaa

5+

Camelia

Mergi la inceput