Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Leditzia-si eu merg de doua ori noaptea la baie sa fac pipi.

Eu iar am vomitat acum,ma gandeam ca ar trebui sa ma cam lase greturile si vomitatul ca ma apropii de 12 saptamani insa vad ca nici o sansa!

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetelor,
Pentru fumatoare sau cele care inca nu au suficiente motive sa se lase. Am sa va povestesc despre o colega de servicu, care in timpul sarcinii a fumat cred ca mai bine de un pachet de tigari pe zi. De fiecare data cand o vedeam ca fumeaza, cu totii saream cu gura pe ea. Dar ea parca ne facea in ciuda, fuma parca mai mult. Timpul a trecut si a nascut un baietel. Acum are cam un an si 7 luni, dar copilul este atat de mic, de nu-i dai nici macar 7-8 luni. Cand mai trece pe la serviciu, copilul e mereu suparat si nervos. Nu l-am vazut niciodata sa zambeasca. Morala! Nu riscati sa nasteti un copil trist si cu probleme de crestere, doar pt ca nu va puteti lasa de un viciu! Anii trec si copii pot suferi din cauza noastra!
11+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

'neata tuturor!nu stiu,dar eu chiar nu am greturi,mi-e foame,dupa ora 11....copiii mei sunt foarte fericiti,baietelul ma ajuta tare mult,nu ma lasa sa ma enervez,imi cumpara sucuri...mi se pare un barbatel in miniatura...imi prinde bine lucrul asta pt ca sunt foarte trista pt ca pe bebele meu nu-l vrea nimeni in afara de mine,copii si sor-mea...ma simt foarte nasol,mai ales ca ieri m-am certat cu mama pe tema asta...offffff!eu deja il ador maxim pe puiutul meu,mai ales ca ieri am vazut cat e de mic....

10,7,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Leditia , eu ma trezesc de 5-6 ori pt a ma duce la baie. Nici bine nu adorm ca iar ma trezesc. Sunt de groaza! Asa am fost mereu,cu rinichii harnici. Inainte de sarcina ma trezeam de 2 ori, acu de 6. A doua zi ma trezesc rupta de somn.
11+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeeeeee

mare activitate pe aici....va salut pe toate....iar la cele cu greturi va rog sa avti grija de voi si de ce mancati...

eu ce sa fac....michelle...urnmatorul eco il aveam in mod normal la doctorul meu pe la 10 saptamani...asta inseamna pe la mijlocul lui iulie...dar eu m-am programat si la constanta la un eco....la 8 saptamani....sa vada si sotul bebele....ca la primul nu a putut veni cu mine la bucuresti....

din cate stiu trebuie sa ne inscriem la doctorul de familie ca sa imi dea de facut cateva analize si sa vedem apoi....

eu ca de obicei merg f des la wc....si noaptea si de 3-4 ori...etc....dar eu oricum mergeam des la baie...si fara a fi insarcinata ma trezeam o data pe noapte....nu am greturi....mananc orice .....dar am un somn mareeeeeeeeeee.....

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna fetelor,
Sunt si eu o viitoare mamica de februarie 2009.
Mai am un baietel de 1 an si 2 luni.
Datele mele sunt: DN:16.04.1976, UM:24.04.1976, DPN: 12.02.2009.
Multumesc mamicii care imi introduce datele in tabel.

Va felicit pe toate pentru cat de active reusiti sa fiti!

e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

o sa treaca si calatoritul asta la baie...si pe mine ma scoate din minti ca ma trezesc cand mi-e lumea mai draga...

10,7,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Cineva spunea ca are un disconfort usor la uter si ovare. Mie lucrul asta mi se intampla in sarcina precedenta, in jurul datei la care trebuia sa-mi vina ciclul. Poate organismul nostru e 'setat' sa mai reactioneze asa o vreme.

e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Michelle,azi m-am simtit foarte bine! Doar cand mi se face foame imi vine un pic de rau... dar e ok!!
Azi am lucrat destul de mult, si nu mi-0a fost deloc rau... Lucrez part time la un fast food, intre mirosuri care mai de care... si nu mi-e rau! Dupa vreo 5h de stat in picioare... parca ma luase un pic moleseala, dar dupa ce-am mai baut un pic de suc de lamaie si am stat pe scaunel, totul a fost OK!

5+

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Acum m-am mai linistit...
Mersi mult
roxana pe unde esti?mi-a ajuns azi pregnylul..acum mi l-a adus curieru..mai trebuie sa dau o fuga la farmacie sa iau si seringi.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput