Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! eu nu prea reusesc sa scriu, dar increc sa tin pasul cu cititul.
felicitari noilor gravidute. sarcina usoara!

sambata am fost la medic, cred ca am ales si spitalul la care voi naste. am mers cu mama unei colege de0a lui Stefan, e dif de 3 zile intre DPN-urile noastre. vom merge in continuare impreuna, glumeam zicand ca ar fi frumos si cand vom naste sa fie in acelasi timp. la spit la care am fost au cursuri lamaze gratuite. Cum la primul copil nu am fost la nici un curs , vreau sa particip de data aceasta.

Sambata am facut o ecografie, bebe avea 15 mm , i-am vazut inimioara batand si o miscare aproape nesesizabila la picioruse. Poate sa mi se fi parut doar... Am fost tare bucuroasa. Voi face si o ecografie 4D la care trebuie sa ma programez cu 2 luni inainte.
La nume ne-am gandit si nu prea. Sotului iii place Florence, cum vi se pare?
Fetele cu greturi mari, sa treaca cat mai repede, va tin pumnii!
V-am pupat

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Stefan
bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Hola burticoaselor!Ce faceti? Vad ca ati avut activitate, nu gluma! Foarte bine! Bun venit noilor burtici!
Cineva intreba daca vitamina E e buna in sarcina!Eu am luat primele 11 saptamani vitamina E, cate una pe zi, dupa care mi s-a dat elevit care include vitamina e si altele. Deci e ok! Nu trebuie insa depasita doza zilnica recomandata!

Justme11+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Eu voi merge la mare 10 zile incepand de pe 14 iulie. Bineinteles ca nu voi exagera cu soarele, oricum nu stau in orele periculoase datorita Ioanei.

Intreba cineva cum a reactionat copilul mai mare (scuze, nu mai stiu cine). Eu nu i-am zis inca si nici nu o sa o fac pana dupa 12 sapt, sa scap de perioada critica si de eco de masurare a pliului nucal.

Apropos, fetele care sunt in saptamani mai mari, ati facut eco de 11-13 sapt? Eu ma duc la sfarsitul saptamanii viitoare.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

quote:
Originally posted by Naty

Neata!

Eu voi merge la mare 10 zile incepand de pe 14 iulie. Bineinteles ca nu voi exagera cu soarele, oricum nu stau in orele periculoase datorita Ioanei.

Intreba cineva cum a reactionat copilul mai mare (scuze, nu mai stiu cine). Eu nu i-am zis inca si nici nu o sa o fac pana dupa 12 sapt, sa scap de perioada critica si de eco de masurare a pliului nucal.

Apropos, fetele care sunt in saptamani mai mari, ati facut eco de 11-13 sapt? Eu ma duc la sfarsitul saptamanii viitoare.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

I-auzi..ne intalnim la mare..ca si eu tot atunci ma duc!

Justme11+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Eli-ce frumos ca l-ai vazut pe bebik,pe noi ne-a dat lacrimile cand i-am vazut inimioara,un moment unic!

Justme,Naty-distractie placuta la mare fetelor!!

billy billy-ma bucur ca esti bine si e si normal sa fii rasfatata acum ,cred ca fiecare graviduta este,si mie asa imi place!

Yaschi-cum te simti azi?

Cami-antonia-ce mai faci?cand ai urmatorul eco?

Vad ca voi deja v.-ati gandit la nume,noi inca nu,mai avem inca atata timp...

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

La mine astazi sunt acceptabile greturile sa vedem pentru cat timp...

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna dimineata fetelor!

greturile la mine persista, nici o schimbare, dar parca nu le mai bag in seama. Ieri am fost la doctor la ecografie, si l-am vazut pe bebe. In sfarsit! Are deja un cm si ii batea inimioara! Era sa ne bufneasca plansul pe amandoi. A fost un moment unic!
Suntem asa de fericiti! Noi mergem la ecograf o data la 2 saptamani. Asa vrea doctorul meu pana la sfarsitul trimestrului 1, si eu nu pot decat sa ma bucur.
Pupici la toate colegutele!

Ioana

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Voi va treziti noaptea pt a merge la toaleta?
Ca eu azi noapte m-am trezit de vreo 2 ori si in plus simteam ceva prin burtica,ca niste crampe..sau ca ceva ce pulsa nu stiu..un pic dureros..Apoi m-am trezit ca aveam o mana amortita..dormisem pe ea..Ceva de groaza..
Ma enerveaza la culme caldura asta..mi-e greu s-o suport si noaptea e asa cald in casa...geamuri deschise peste tot..mi-e sa nu racesc..dar nici sa stau sa ma sufoc si sa transpir ca-n sauna nu pot..Voiam eu sa vina caldura asta iarna,dar nu caldurile astea mari..(si e doar inceputul),ci sa se mai incalzeasca un pic.Si n-am chef de nimic..nu stiu ce-i cu mine..nu mai am energie,mi-e somn mai mereu..asa e toata sarcina?

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi si eu merg la toaleta de cate doua ori pe noapte.
Si nu, starea asta de oboseala, nu dureaza toata sarcina, numai pana intri in trimestrul 2.

asparagus ce bine ca l-ai vazut pe bb si ca il vei vedea asa des ...

just unde mergi la mare?

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Leditia, si eu merg de 2 ori pe noapte la baie de vreo sapt jumate!

10+

galmita mea

Mergi la inceput