Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
ariya spune:
saptamana viitoare,mai exact joi,plecxam in vacanta cu avionul...voi avea 6 sapt jumate...a mai zburat cineva la ,,varsta'' asta?
10,7,5+
andre_ea spune:
Mi-am schimbat si eu semnatura.
Eu sunt binisor. Greturi, vomit destul de rar si atunci doar suc gastric (cam acru) si ceva spuma (habar nu am ce e). Inca n-am reusit sa vomit toata mancarea de la o masa cum pateam la Tudor. Cu toate astea am slabit 2kg si ceva, dar am avut de unde.
Fetelor, eu peste 2 zile merg la mare in Grecia. Plecam cu masina. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi drumul pentru mine. Era programat dinainte de a afla de sarcina. Sa-mi tineti pumnii.
Mi-am luat sambata costum de baie de baba (sau aproape). Domne' fetele cu sani mari nu merg la plaja? Zau daca gaseai ceva peste cupa C.
Maine merg la dr. cu analizele. Oricum eu zic ca sunt ok.
Pup pe toata lumea!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200510+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by ariya
la ce dr va duceti?
10,7,5+
Pentru unele dintre noi scrie pe prima pagina numele doctorului.
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
andre_ea spune:
quote:
a auzit cineva daca vitamina e e buna in sarcina?
10,7,5+
Parca sa zic ca da. Dar cel mai bine intrebi dr.
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
andre_ea spune:
quote:
voi la plaja purtati costum de baie deux pieces sau intreg ,sa acopere burtica?
10,7,5+
Eu mi-am luat deux pieces, dar inca nu se vede mare lucru. Sunt doar grasa.
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
miereamara spune:
Da, eu am zburat cu avionul pe la 6-7 saptamani, zbor de 18 ore aproape. Totul a fost OK, mai putin partea de greturi.E greu sa nimeresti toaleta cand vomiti in timpul turbulentelor!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
ariya spune:
si eu sunt grasa,la talie,dar mie mi-e frica sa fac plaja...la ceilalti doi am avut costume intregi,dar sarcina era mai avansata...
10,7,5+
selenar spune:
Buna fetelor,
Am fost plecata doua saptamani la o scoala de vara si n-am reusit deloc sa mai scriu (si-asa am scris putin pana acum...mai mult imi place sa va citesc).
Acum sunt la sfarsitul saptamanii 11 si abia astept sa merg pe 23 la control si sa fac echo, probabil o sa fie spectaculos sa vad puisorul :)
Voiam sa va spun ceva, in legatura cu plaja. Dr mea a spus mai bine sa nu merg la plaja anul acesta (si noi stam in Constanta!), pentru ca temperaturile ridicate nu fac bine deloc la bebe. Deci daca mergeti la plaja, ma gandesc ca trebuie sa va paziti sa nu va incalziti prea tare, Doamne fereste de vreo insolatie sau ceva de genul acesta, cred ca ar fi grav.
Sanatate multa si sa auzim de bine!