Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Da Jasmi, e perfect normal sa te doara un pic burtica - uterul creste sau in traducere libera, isi face bebe casuta!

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

quote:
Originally posted by RalucaAlexa

Da Jasmi, e perfect normal sa te doara un pic burtica - uterul creste sau in traducere libera, isi face bebe casuta!

10+

galmita mea

Ralu
parca m-am mai linistit. psihicu' asta

Jasmi 5+

Testuletul meu

http://bd.lilypie.com/xhJTp3.png

"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

am fost la eco si puiuletul e bine,e miiiiiiiiiiiiic,1'5mm....avem 5 saptamani...voi luati acid folic,ceva vitamine?

10,7,5+

Mergi la inceput

Felicitari!!!

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

raspund si eu din urma:

bun venit noilor burtici

- la nume nu ne-am decis
-burtica se vede (am 7+) desi nu am luat decat juma de kg; insa sunt tareee balonata... si da, camasile cam crapa peste sani; la sf sapt asteia oricum ma duc sa cumpar un sutien mai mare
- pt dany la mine s-a vazut activitatea cardica la 6 sapt

Mergi la inceput

acid folic trebuie sa iei pana la sf primului trimestru!
vitamine eu nu iau - nu mi-a dat nimeni si nu fac de capul meu, dar mi-am luat azi analizele si se pare ca va trebui sa iau, asa ca mai bine intrebi de la inceput!

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by ariya

am fost la eco si puiuletul e bine,e miiiiiiiiiiiiic,1'5mm....avem 5 saptamani...voi luati acid folic,ceva vitamine?

10,7,5+

Felicitari!
Mesajele nu-ti apar la timp pt ca primele 10 mesaje sunt moderate..si apar cu intarziere.Scrie repede 10 mesaje..sa scapi de moderare.(valabil si pt celelalte fete care sunt noi pe forum)

Eu am avut o zi..ce sa zic,am si eu zile bunicele,da' si cand vin alea rele...mi-a fost rau inca de cand dormeam,parca simteam greata si in somn,un sentiment ciudat..Apoi n-am putut sa mananc decat o ciocolata si 2-3 biscuiti..apoi pe la pranz 2 caise jumate si 2 piersici..ca ma gandeam ca bb meu face foamea..da' eu aveam o stare aiurea,de greata,somn,lipsita de orice vlaga si energie..m-a incercat si o durere de cap..Abia acum am reusit sa mananc si o ciorbita de pui..Am zile cand mananc si-s bine aproape toata ziua,dar si cand vin zilele cu greata mananc asa in sila..ca nah,trebuie..Ciudat e ca ce inainte imi placea,acum nu-mi mai place...si ce nu-mi placea, acum imi place..

roxana,andreea..un semn de viata,ceva?

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna ziua si de la mine, maaaama cat am avut de citit ...

dany eu merg la dr. Horhoianu, tot cu el am nascut si fetita si tot cu el au nascut inca 3 prietene ale mele. Ti-l recomand din tot sufletul, e un doctor de nota 20, pe mine m-a ajutat sa pastrez sarcina cu Ioana la care am avut iminenta de avort de la 12 sapatamani pana la termen, apoi mi-a facut o cezariana super, m-am vindecat rapid, fata a primit Apgar 10, cu toate ca prin popor umbla vorba ca nu exista 10 la cezariana. Intodeauna m-a linistit, desi nu vorbeste mult, dar numai simpla lui vedere imi da o stare de calm. Daca ai chef, citeste povestea nasterii Ioanei mele si o sa vezi cum vorbesc despre el ...

stefanial si eu fumam mult si am adoptat tehnica redusului tigarilor, fiindca de tot nu pot sa ma las. Deci mi-am facut "doza" de tigari, am fumat cateva zile 8 tigari/zi, apoi 7 si tot asa pana la 2-3/zi. Chiar nu mai simt nevoia de mai mult.

Si mie a inceput sa mi se vada burtica spre marea mea mirare, fiindca la Ioana tin minte perfect ca la 12 saptamani implinite inca nu se cunsotea nimic. Inca imi vin toate hainele dar de azi am renuntat la maieurile foarte stramte, nu de alta, dar lumea din jur nu stie inca.

Nume? Daca e baiat Andrei, daca e fata am o lista luuunga.

Mie mi-e greata in continuarea, aseara am vomat din nou, se pare ca vomit o data la cateva zile. In rest mi-e greata permanent si m-am saturat!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by IRINA.C

mi-e greataaaa...offf am scapat si de nunta ...a fost fffff frumos iar eu am rezistat cu brio...acolo sus cineva inca ma iubeste

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Irina, felicitari! Hai ca mai e putin.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

la ce dr va duceti?

10,7,5+

Mergi la inceput