noi sagetatoarele (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Vin si eu la cafea Nico. Gyongyi te-am adaugat la mess, eu cand sunt ma pun available, asa ca daca ma vezi poti sa ma bazai. MMMMmmmmm, de-abia astept sa vad flori, si daca mai ai si doi catei pozele sunt intregi. Ador cainii, dar tinuti in curte, la casa, nu la bloc.
Azi merg la strand, unul mai la departare si mai scump, dar mai sigur.
V-am pupacit, merg sa ma pregatesc, asa nu mi-e la indemana in costum de baie, cu burta, zici c-am mancat prea mult si-s balonata, da...tre sa creasca si bb undeva
16+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Multumim Nico de cafea te astept pe mess. Am vazut Anca ca ai dat acceptul pt mess , abia astept sa putem vorbi.
pt tpate .

gyongyi

Mergi la inceput

alison, unde esti draga mea ! uite te invit la ungureasca , poate te atrag , ca vad ca in ultima vreme nu prea ai fost activa , asta le suna si celorlalte sageti inactive , in ultima perioada Anca , Nico si eu am tinut frontul , pai se poate ??? Aaaaaaa , la bere va invit pe toate sagetile , eu acum o beau neagra . Ca asa am chef . Va pe toate.

gyongyi

Mergi la inceput

Alison e `pe val` , se balaceste in mare, altfel era prezenta zilnic.
Mersic de bere, eu vin la una fara alcool, ca mi-s fierbinte, azi m-a prins soarele numai din greseala da` m-a gasit se pare si la umbra.
Ma pun la tv ca-s franta de la numai cateva ture de bazin, va pupic, pe maine!
16+

pozici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

abia acum am reusti sa o adorm pe andra. nu stiu de ce e agitata.
anca eu am mers la piscina si cand aveam 9 luni. mi se parea ca se uita lumea cam ciudat dar eu tare mandra eram de burtica.
gyongyi eu sunt ,mai rar pe mess. acum am de facut un deviz pe o lycrare foarte mare pe care in mod normal il fac in 2 saptamani. acum ar trebui sa fie gata intr-o saptamana, plus ca nu am bona la andra, plus ca dupa ora 18 ma zapaceste sotul sa mergem la piscina (si nu il pot refuza).

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Poate a fost agitata din cauza caldurii...si noi o luam razna, da` copiii!
Hi , hi, am vb cu Gyongyi mai-nainte pe mess si mi-a trimis o gramada de poze, are niste flori superbe, si doi catei dulci, si o curte faina, si nici cu ea, sotul si finii nu mi-e rusine.
Nico esti o harnicutza, si cu copiluzii si si lucrezi de zor, sa ai spor!
O sa mai merg si eu la piscina, parca nu ma mai dor soldurile asa (oare cum o fi la 7-9 luni) si ma simt mai bine dupa innot. De soare ma feresc, doar cat intru in apa si-atunci ma dau cu tone de lotiuni pe umeri si pe fata si pana intru imi ud mai intai corpul, si burtica, si vorbesc cu BB. Ieri am vazut o gravidutza, avea peste 7 luni sigur, era tare dulce.
V-am pupacit!
16+

pozici
_

Mergi la inceput

Multzumesc Anca , dar sa stii ca am facut astazi special pt tine poze
in curte si pe strada, asa ca o s tii le trimit cinsd o sa fii pe
mess.Va pup pe toate

gyongyi

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!!
cred ca o va prinde bine !!!

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Buna.In sfarsit din nou pe la voi.
Am reusit sa facem programare la Tg.mures.Pe 8 iulie trebuie sa fim acolo.Ne va vedea alt medic,deoarece medicul care se ocupa de Andrei e plecat din tara pana la anul in martie.Speram sa fie in regula cu Andrei.Am facut programare si la ortopedie.Sa vedem daca intr-adevar are displazie de sold cum spun cei de la Galati.Multa sanatate va dorim.Crina creste si o luam si pe ea cu noi ca nu avem cu cine sa o lasam acasa.

Mergi la inceput

Criiisssssssss, ce ma bucur ca vii incoace? Cu ce veniti? Daca veniti cu trenul va astept la gara si mergem impreuna la spital. Sper ca mai intri pe net inainte sa pleci. Si daca veniti cu masina iar ne putem intalni. Cu medicul sau spitalul nu te pot ajuta grozav...cred ca tu-i cunosti mai bine ca mine, eu am fost de maxim 5 ori in spital, inca sunt la stadiul in care ma ratacesc.
Astept vesti!
16+

pozici
_

Mergi la inceput