noi sagetatoarele (5)
Raspunsuri - Pagina 6
anca_27 spune:
Buna sagetzelelor!
Am revenit de la Cj, cu vesti bune zic eu, peste tot e risc `low`, maine merg la medic si aflu mai multe. Caldura mare si ieri, alaltaieri am reusit sa ma ard pe umeri si pe maini doar stand la volan. Mmmmm, o invidiez pe Alison ca se poate balaci in voie... Tu cum rezisti Nico cu copilutzii pe caldurile astea?
Gyongyi, ba da, se face si la Mures TT, doar ca multe laboratoare au dat rezultate gresite, si fetele au mers tot la Cj. Asa ca m-am dus acolo direct, si-ntr-o zi (fata de o sapt aici), mi-a dat si rezultatul.
De azi dimineata tot pun pozici, doar v-am promis. Inca nu m-am muncit cu link-ul sa-l pun la semnatura, asa ca va uitati voi aici:
http://community.webshots.com/user/anca_27
Pusici!
16+
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
nma spune:
Anca felicitari pt rezultate! E mai bine ca ai mers la Cluj.
Mi-ai facut o pofta de vacanta cu pozele .... ai avut o vacanta foarte frumoasa! Dar unde e burtica? Eu nu am vazut burtica asa ca fuguta la pozat!
Puiutilor mei nu le pace caldura. Alex e la bunica in ardeal (sta la casa deci e mai racoare) iar Andra nu mananca decat iaurt, lapte si fructe. Seara stam mai mult prin parcuri sau mergem prin statiuni (sunt multe pe la noi) si atunci mananca si ea mancare. Aseara am ajuns in casa dupa ora 22. Sper sa ne punem cat de curand AC.
Gyongyi pe unde esti?
Nico, mami de Andra si Alex
anca_27 spune:
Hm, o sa fac si la burtica poze, ea exista totusi.
Noi ne racorim cu un aparat de racit in care punem apa si gheata, stam intr-un apart cu 1 camera, nu merita AC mai ales ca vrem sa-l vindem. Insa daca am avea mai mult spatiu am investi sigur intr-unul, iti strica tot cheful, de orice , caldura.
Eu zic ca e ok daca Andra mananca doar iaurt, lapte si fructe, nu? Multi copii nu le mananca. Poate reusesti sa-i mai bagi in guritza si carnitza cand nu-si da seama.
Gyongyi?
16+
pozici
_
atelocin74 spune:
Nico , Anca sint aici Mereu aproape , de voi , dar de obicei stau pe invizibil pe mess . Va urmaresc pas cu pas , chiar daca nu zic nimic . Oricum ma bucur , sa aud vesti bune de la voi si mai ales cind intrati si voi mai des pi la noi . Stiti eu stau la casa si am foarte multe flori in gradina si vara stau mai mult pe afara.
va pupacesc pe toate uite-asa
gyongyi
atelocin74 spune:
Mai uitasem ceva Ancaaaaa , frumoasa mireasa , frumoasa studenta , chiar daca nu mai esti , siiiii frumos ginereeee .
gyongyi
anca_27 spune:
Dau eu cafeaua azi .
Mersi Gyongyi, pai daca tot ai flori multe si frumoase fa niste pozici si da si la noi sa murim de ciuda eu am crescut si la bloc si la casa, dar tot la o casa visez, plina cu flori.
16+
pozici
_
nma spune:
Buna dimineata!
Anca desi eu am spus ca nu voi alega dupa copil cu mancarea (Alex a mancat foarte bine cand era mic) ieri domnisoara mea a papat tot cocotata pe o masa la o terasa in parc. Cred ca in casa nu mananca din cauza caldurii. Aseara a mancat foarte bine afara: carnita de pui la gratar cu cartofiori si rosie.
AC nu o sa punem caci nu stam prea roz cu banii. Avem multe nunti. In plus speram ca ne apucam si noi de casa.
Gyongyi te invidiez ca stai la casa. Si mie imi plac florile foarte mult. Am la ferestre jardiniere cu muscate curgatoare. In casa am putine flori acum caci Andra nu iarta nimic. Alex cand era mic a inteles ca nu e voie la flori dar domnisoara e mai incapatanata. In plus cateva flori sunt toxice si e cam riscant asa ca tot ce am sunt suspendate.
atelocin74 spune:
O sa va pun poze dar mai tirziu ca e cam mult de lucru sa le pun pe forum dealtfel deocamdata habar n-am , dar daca vreti uite va dau adresa de pe mess gyongyig@yahoo.com si acolo va pot trimite poze.Dar e foarte mult de lucru cu ele dealtfel sint si scumpe eu am norocul ca nepotii mei sa lucreze la o sera foarte mare de flori aici la Szeged si asa e ok, si mai am si doi catei foarte frumosi un Rotweiler si un sichu.
gyongyi
nma spune:
Buna dimineata!
Azi sunt pe fuga dar o tot va dau.
Gyongyi cand o sa fiu mai libera o sa te caut pe mess (dar poate intre timp iti faci album pe net).
Tare mi-am dorit si eu o sera si o florarie. Am un verisor care are. Imi plac foarte mult florile.