noi sagetatoarele (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor va pupacesc pe toate in fuga, mergem pana la ai mei, au venit la festivitate si ii ducem acasa, ne mai vedem duminica-luni. Merg la munteeeeee, ieeeeeeeeeeee!
Azi schimb si semnatura 15+
Promit solemn ca va aduc poze.

Pupiiiiiiiici!

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna!eu pregatesc bagaje,gata si noi la munte de miine...iar simbata viitoare deja pe plaja...one week!
asa ca ,nico,tineti sus subiectul,please!de simon am a-ti spune ca l-am pierdut in carrefour,yesterday...iti imaginezi ce am trait,noroc ca l-am gasit repede!
pup toate sagetutele,pa,numai bine!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

distractie placuta la munte fete dragi! tare asi mai fi mers si eu dar ma multumesc si cu vizitele la strand. incarcam sa mergem in fiecare zi m,acar 2 ore la ocnita (e apa sarata). azi cred ca o9 sa ploua dar cum e foarte cald tot o sa dam o fuga.
alison trebuia sa ne povestesti despre isprava pustiuluyi tau. eu pe alex l-am pierdut in casa cand avea 1 an si ceva. s-a ascuns dupa perdea si a stat foarte cuminte, timp in care eu am rascolit toata casa, pe scara blocului si pe la vecini. trebuie sa recunosc ca dupa perdea nu m-am uitat . am avut noroc ca a venit o vecina si alex a iesit sa vorbeasca cu ea. sper sa nu mai trecem prin asa ceva.

tocmai a inceput ploaia, deci s-a dus baita pe ziua de azi. sau, poate se opreste si mergem mai pe seara???
o zi frumoasa tuturor!

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Si eu va doresc o zi frumoasa tuturor , celor de la munte , ,mare , deal ,,,etc .

gyongyi

Mergi la inceput

UNDE SINTETI FETELOR , nu va mai gasesc nicaeri ??? de ce oare ?? sau unde ne-au mutat ????

gyongyi

Mergi la inceput

Acum daca am scris vad e ok , aparem si noi , inca pe prima pagina . Ca eu a trebuit sa dau pe profil personal , si de acolo la sagetatoare...important e ca e ok. Va pup pe toate .

gyongyi

Mergi la inceput

Acum daca am scris vad e ok , aparem si noi , inca pe prima pagina . Ca eu a trebuit sa dau pe profil personal , si de acolo la sagetatoare...important e ca e ok. Va pup pe toate .

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Buna sagetutzelor, mai-nainte am ajuns si noi acasa, ne-am prelungit sederea cu o zi. Sunt franta si ma preg pt maine ca merg la Cj pentru Triplu Test. Voi ce-ati mai facut in weekend? Alison e deja la mare cred.
Va pupacesc, o zi faina maine!
15+

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Trece timpul repede si nu mai apuc sa stau mult pe net. la noi in continuare e foarte cald asa ca intram in casa destul de tarziu.
Anca sper sa vi cu cele mai bune rezultate.
Gyongyi probabil subiectul era pe pag 3. Se mai intampla sa ajunga pe acolo.
Pupici la toate sagetile!

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Anca i-ti tin pumnii , si sper ca o sa fie totul ok. Dar la voi la Tg-Mures nu se poate face triplu test ?
pe toate.

gyongyi

Mergi la inceput