noi sagetatoarele (5)
Raspunsuri - Pagina 4
nma spune:
vad ca s-a mai linistit printesa asa ca vin si eu cu o pe aici.
nu stiam ca scolitul asta e specific zodiei noastre. eu dupa e facultate de 5 ani, am mai bagat un master, iar am vrut sa schimb macazul asa ca am mai facut un mastre in alt domeniu. cursurile la birou nu le mai pun la socoteala. acum zic eu ca mi-a ajuns si nu mai fac nimic dar nu se stie niciodata.
alison multam de urare. finii ne-au dezamagit foarte tare. dupa ce am acceptat (la telefon ca nu s-au deranjat sa vina pana la noi) nu au mai dat nici un semn de viata, iar acum dupa nunta la fel. nici macar un telefon. nunta s-a terminat de ora 24 (a fost de zi) si noi am plecat direct la socrii. drumul a fost foarte rau, am condus eu si am ajuns pe la ora 4 dimineata. mi se parea normal ca macar un telefon sa dea si ei. bine ca a trecut.
andra a invatat de unde se opreste calculatorul si acum urla ca nu o las sa apese pe buton.
va pup
Nico, mami de Andra si Alex
evenstar spune:
Hop si eu! Buna ziua, ma bucur sa va cunosc.... Deocamdata ma regasesc la topicul asta si la cel de aspirante, in curand sper ca fac burtica si sa fiu mai "in largul meu" pe forum... Deci... sunt sagetatoare, evident (10 decembrie) si ma bucur sa mai cunosc altele ca mine!
nma spune:
`neata!
o aromata de la mine.
evenstar bine ai venit! te asteptam cu muuulte povesti. cu sarcina stai linistita ca o sa vina ea la momentul potrivit.
timp de frum ai mai mult acum. dupa ce apar copilasii o sa vezi ce incarcat o sa iti fie programul.
hei, sageti, pe unde umblati? nu a fost buna cafeluta de ieri? cea de azi e si mai buna.
eu azi am o groaza de treaba, dar nu m-am abtinut sa nu arunc un ochi pe aici.
o zi buna
alison spune:
!hai ca am si eu o la indemina!bun venit evenstar!sper ca in curind sa ai vesti bune si sa ne arati burtica la semnatura!
nico,sorry ca te-au dezamagit finii...asa-i azi:te folosesti de oameni si-i uiti imediat...caractere si caractere,voi sa fiti sanatosi!
cum se bucura andra de exclusivitate?spor la treburi,noua tocmai ni-a luat apa(sunt ceva lucrari),deci pas...pa o zi buna!
anca?
alison,mami de simon
poze
anca_27 spune:
Sunt aici fetelor, lesinata de caldura pe o juma de scaun. Am batut azi orasul sa-mi caut o rochie, ca de, maine ma `festivez`. Sunt si zilele orasului, e dezastru. Am gasit dupa ore indelungi de cautari la un magazin pt burtici ceva-ceva. O sa va pun poze de maine, ca azi nu-s coafata
Alison, acusica aflam c-om fi si rude . Lumea e fte mica, si...nimic nu e intamplator.
Evenstar, bine-ai venit. Vine si bb cand stie el ca trebuie. Noi ne-am apucat de treaba anul trecut prin martie, si si cu pretentii: sa raman acum, ca sa fie fata, sa aiba ochii tai, nasul meu, buzele tale. In timp ne-au disparut pretentiile, asteptam doar sa vina. Apoi a disparut si `asteptatul` si ne-am vazut de-ale noastre. Dar de la DC o sa ti se traga si-o sa vina. Eu stateam toata ziua pe DC, sotul radea de mine, eu tot cu bebei, probleme, sarcina, alaptat, scutece, biberoane...si s-a intamplat.
Nma, las ca te suna si finii, or fi si ei stresati, e o nebunie dupa nunta, nu mai stii incotro tb s-o apuci sa multumesti pe toata lumea. Nu zic ca nasii n-ar fi mai importanti decat toata lumea.
Noi am avut anul trecut nunta, si doar o pereche de nasi, fratele sotului. Parintii mei au ripostat, ca trebuia mai multi, ca.., ca..., insa n-am vrut decat o pereche de nasi `adevarati`. Sa fie parintii nostri de suflet. Si chiar sunt. Ei sunt singurii cu care ne sfatuim si la ei alergam daca avem probl. Si cu ei ne bucuram de impliniri si alte vesti bune.
Gyongyi oare pe unde umbla?
Pupici si haideti la o bere sa rezistam caniculei!
14+
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
atelocin74 spune:
Ancaaaaaaaaaaa , sint aiciiiiii !!!!!!
tocmai acum m-am asezat , sa ma odihnesc si eu putin , de obicei asta e locul meu de relaxare. Deci dupa drumul de Romina adica :Oradea , Cluj , Ludus , Tirnaveni si Szeged , care le-am facut de simbata pina luni , foarte obositor , dupa care acasa am avut comanda de mobila pe hol si au adus-o miercuri si azi au terminat-o dar trebuie sa va zic ca si eu sint terminata . asta e. incerc sa-mi revin si o sa intru la voi mai des.evenstar bine ai venit in gasca noastra.Va PUP PE TOATE.
gyongyi
alison spune:
probabil ne tragem sufletul dupa o zi agitata...si bem o bere sa ne racorim,!atelocin,eu am baut bere ungureasca la halba si imi parea super, avea niste arome!aici,in rom. nu am intilnit asa ceva.tot asa e si acum?precizez ca nu-mi place berea,dar n-am putut sa nu o remarc...
alison,mami de simon
poze
nma spune:
Buna dimineata!
Eu dupa ora 17 nu mai sunt in casa. Iesim pana la ora 21. E super cald in apartament. Aseara am fost la o baita in Caciulata. Andra a vrut doar in bazin. Ii lipseste Alex asa ca se duce la toti copiii. E tare dulce. Lui Alex deja ii e dor de noi, dar cel mai tare de surioara. M-a rugat sa mergem maine sa ne vada.... dar nu ar fi distanta asa de mare asi merge. Sper sa reziste o luna.
Anca m-ai facut sa imi amintesc de festivitatea noastra. Ce repede trece timpul! Asteptam poze.
Gyongyi esti tu obosita dar ai casa frumoasa. Noi mai avem de renovat baia dar cand ma gandesc la mizeria care se face renunt. Poate anul viitoar daca nu ne mutam intre timp. Mie tare mi-ar placea sa stam la casa. tot jonglam cu ideea mai ales ca acum avem si pamantul (cu credit, dar ce mai conteaza).
Alison nu ne mai spui nimic de Simon?
Eu de dimineata am fost tare harnicuta si am rezolvat un teanc de hartoage. Acum Andra si-a gasit de lucru printre ele. Nu stiu de ce o atrag asa de tare dosarele mele .
O zi frumoasa tuturor!