noi sagetatoarele (5)
Raspunsuri - Pagina 3
alison spune:
HI!VA INVIT LA ca apoi sunt la job all day long!pa si o zi buna!
alison,mami de simon
poze
anca_27 spune:
Vin eu Alison, cu 3in1 doar. Astazi lucrezi? Si toata ziua. Spor! Ce mai face nou Sim?
Szia Gyongyi, hogy vagy? Am scris bine? Tu ai bb-i, sau deja nu mai sunt bb-i... ?
Nma, mai zi ceva.
Va pupacesc si WE frumos!
14+
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
alison spune:
iar va invit la !buna dim.!anca,ai sa vezi acusica cum micutii astia fac cite ceva nou mereu:simon,acum,se arunca in cap,cu miinile inainte( ca sa-si ia elan),si face tumba...si crede-ma ca mi se opreste respiratia!deja ai 14+,acusi -acusi 39+!ai sa vezi ce repede trec lunile...o duminica placuta la toate,atelocin,nico,pe unde cutreierati?
alison,mami de simon
poze
alison spune:
va invit iar la ,prilej cu care va urez si o saptamina minunata!
alison,mami de simon
poze
atelocin74 spune:
Szia ,Anca kösz most már jol vagyok
Buna fetelor , vad ca v-am lipsit am fost plecata in tara , abia am ajuns , a fost foarte obositor si mai ales foarte cald.De acum am sa va vizitez mai des , dar acum valas ca sint tare obosita si mii tare somn.
va pup pe toate.
gyongyi
anca_27 spune:
Szia Gyongyi, Heloo fetele, azi dau eu ca nu mai pot dormi de cald. Am impresia c-o sa ma topesc incet zilele astea. Alison, ai supravietuit furtunii de la Iasi de ieri?
14+
_
nma spune:
salutare!
eu am cutreeierat tara in lung si in lat. am fost nasi la o nunta tocmai in dej. a trebuit sa lasam copiii la socrii. a fost foarte obositor.si acum vreau sa dorm dar e super cald in casa si ansra nu poate sa stea in patut. a dormit doar 30 min azi. eu nu am stiut ca e sarbatoare asa ca am muncit cu drag si spor (spalat, gatit, aspirat, etc).
maine cred ca o sa am mult de umblat dar o sa incerc sa intru la o cafeluta.
anca felicitari pt nota. tinem punii pt un loc la buget. eu abia asteptam sa merg la eco in sarcina. sunt asa de dulci bb-ii.
va pup
Nico, mami de Andra si Alex
alison spune:
buna,da anca,am supravietuit!in zona mea nu a fost nimic semnificativ...doar pt. baieti imi faceam griji:ei filmau furtuna dintr-o padure!
nico,sa-ti fie de bine nasia si sa-ti traiasca finii!asa se spune?ca nu prea le am!
atelocin,da-i cu ca trece!
alison,mami de simon
poze
anca_27 spune:
Ce sarbatoare e azi? si pe mine m-a apucat harnicia si m-am desfasurat prin casa.
Mersic de tinut pumni nma, voi afla prin 18 iulie daca da sau nu la buget, pana atunci vine titularizarea, pe 16 iulie.
Voi va mai shcolitzi? Eu ma-ntreb daca o sa-mi treaca vreodata sindromul de-a face ceva scoala, ceva cursuri, tot timpul. Dupa 5 ani de pedagogic, chiar daca aveam de munca, am mai facut un colegiu, apoi mi-a venit sa fac faculta (thank god c-am facut-o, altfel nu-mi intalneam `printul`), acum ma mananca de master, si parca m-as gandi si la un doctorat. + examenele aferente din invatamant, definitivat, grade, titularizare.... oare am o problema sau o sa ma opresc din inertie?
alison, esti moldoveanca-moldoveanca sau ...prin emigrare cum am aterizat si eu in Ms. Ador Iasul, mai demult mergeam anual, tatal meu e dintr-un sat uitat de lume inspre granitza, Andrieseni. Acu 2 ani am facut o excursie cu copiii sa vada si ei `mandra cetate`, deci ma declar cu mandrie jumatate moldoveanca.
Pupici si spor!
14+
_
alison spune:
WAAAAAAAAAAAAAAAAAW!ANCA,surprize!nici sa banuiesc ca ne mai poate lega si altceva decit zodia :spre deosebire de taticul tau eu sunt din sipote(ne despart citiva km de andrieseni).si sunt si eu plecata de acasa de vreo....26 de ani,dar revin periodic,adica lunar sau bilunar...o mai am pe mama.de sindromul asta am suferit si eu cu invatatul(o fi mostenire din zona natala?:liceu sanitar,facult. de chimie-seral-6 ani-doctorat,inscris,sustinut vreo 2 ex. si un referat-abandon(s-a imbolnavit tata si m-am ocupat de el in timpul liber),am mai facut un curs de 1an sa echivalez liceul cu postliceala,iar la serviciu facem mereu cursuri,altfel nu ne autorizeaza sa lucram-educatie medicala continua se numeste,platim din greu niste credite obligatorii anual...
azi sunt sinzienele(dragaica),mircea eliade,mister,iubire,predestinare...
alison,mami de simon
poze