noi sagetatoarele (5)
Raspunsuri - Pagina 8
atelocin74 spune:
Buna dimineata !!!!
Va invit la si .
Nico ma gindeam ca ar trebui sa cautam sagetatori sa fim mai multi si noi
gyongyi
anca_27 spune:
Gyongyi matinala ca de obicei. Eu am dormit azi de numa, de obicei la 7-8 fac ochi. Mersic de cafea.
Pai suntem mai multe pe lista insa s-au pierdut pe parcurs cred.
De-acu tre sa apara si Alison, proaspata si cu chef de net.
Nico, cum stai cu devizul?
Pupici si spor!
17+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
nma spune:
Buna dimineata!
Sunt si eu prin zona dar nu prea apuc sa mai scriu.
Anca nici eu nu stiu cum stau cu devizul. E tare mult de lucru la el. Acum Andra e afara cu mama si fac cat pot. Ma bucur ca acum ma mai ajuta mama. I-au trebuit aproape 5 ani sa realizeze ca e bunica. Pe Alex nu l-a plimbat niciodata cat a fost mic. Daca aveam o problema trebuia sa rog o vecina sa stea cu el sau bona unei prietene. Dar cum se spune mai bine mai tarziu decat niciodata.
Gyongyi multumim de cafea si cola. Sageti au fost si au plecat. Stiu persoane care s-au inscris, au postat 2 mesaje si gata. Eu am vrut sa inchid subiectul cu ceva timp in urma dar uite ca totusi a supravietuit.
Crisa Doamne ajuta sa fie totul bine. Sa ne dai vesti bune cand te intorci. Si poate ne mai povestesti cate ceva si despre copii. M-am uitat putin prin poze. A crescut si Crina tare repede.
Nico, mami de Andra si Alex
atelocin74 spune:
Am intrat sa fac doar prezenta , am ridicat condica cu prezentza ...asa ca cele care nu a-ti semnat-o astazi sinteti NEMOTIVATE ,sper ca miine sa fiti toate prezente , inafara de Alison ca ea este in concediu
pe toate.
gyongyi
nma spune:
Azi eu am pregatit cu laptic, ceai cu lamaie si biscuiti cu miere.
Ieri mi-am trimis sotul cu fata la piscina si eu am ramas sa lucrez. Era cam suparat ca nu o sa stea fata in apa (e sarata), dar s-au descurcat de minune.
nma spune:
Si ca sa nu va plictisiti pe aici uitati pozici cu strumfii mei.
anca_27 spune:
mmmm, Nico, eu vin la ceai cu lamaie si biscuiti cu miere....din copilarie n-am mai mancat biscuiti unsi cu ceva.
ce comoara de strumfi ai, si pozele sunt fte fumoase. pe la ce manastiri fuserati? si icoana din copac, si pozele la mici vietati -melcul, carabusul ala ce cara ceva , broscutza - fte faine
a fost gelos alex cand a aparut andra? sau mai e ...cum ii impaci pe amandoi? sotul meu are un fiu din prima casatorie si deja e gelos, eu tot incerc sa-l pregatesc, cumva o trece.
azi ii tinem pumnii lui Criss, sa iasa bine controlul la medic, sa vina cu vesti bune!
Alison cand se-ntoarce?
Gyongyi...cineva e nemotivat azi.
Pusici!
17+
cred ca ieri si alaltaieri l-am simtit pe BB, astept sa mai loveasca sa vad daca e la fel....
pozici
_
nma spune:
Anca, Alex nu a fost gelos nici o secunda. L-am pregatit de cand ne-am hotarat ca mai vrem un bb. O iubeste foarte mult pe Andra. Suntem foarte norocosi. Acum Alex e plecat la bunici dar cel mai dor a spus ca ii e de surioara. Abia asteapta sa vina acasa. Si la o luna dupa ce am nascut Alex a spus ca mai vrea inca o surioara si un fratior dar sa fie gemeni . Si eu mi-am dorit tare gemeni, dar nu a fost sa fie. In familie avem gemeni si eu si sotul.
Am mai incarcat poze in albumul Serbare Alex - iunie 2008
anca_27 spune:
Manca-l-ar mama, adica Anca, de fluturas. Si ce poezie lunga a avut, si cum a spus-o pe nerasuflate. Si se intrevede si-o iubire la orizont? Sau sunteti rude? Am mai dat-o-n bara cu intrebari de astea.... Ne intalnim intr-o zi cu o fosta colega de-a lui Iustin, cu doi copilasi dupa ea. `Ce nepotei dulci aveti!` `A, nu, sunt copii mei!` De-atunci ma abtin, daca mama e bunica, sau bunica e mama, sau iubita e verisoara, sau....
17+
pozici
_
nma spune:
Si eu am gafat asa. Ii spun unei fetite sa o intrebe pe bunica daca are voie si doamna imi raspunde ... "sunt mama nu bunica" .
Alex a avut doua poezioare la serbare, plus ceva in engleza. Educatoarea ia lasat pe ei sa isi aleaga rolurile si Alex a fost foarte incantat ca poate sa fie fluturas.