noi sagetatoarele (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Buna dimineata la toate sagetatoarele!
Nu am disparut numai ca in weekend am fost de servici si a fost nu tocmai roz iar luni am mers cu fetita sa luam diplomele de la liceu, apoi la doctorul de familie s.a.m.d. Ne agitam un picut zilele astea cu inscrierea la facultate...
Alison, fizic nu stau in Iasi ci tocmai la Craiova, insa cu inima sunt numai acolo. Vin la Iasi cam o singura data pe an, in vizita la verisori. Acum sunt ai mei parinti de duminica in Iasi.
O zi usoara la toate sagetatoarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Alison, am reusit sa vad pozele postate de tine. Foarte frumoase! Sa va traiasca puiutul, sa creasca mare si sanatos, iar concediul sa va fie de bine si sa va tina bateriile incarcate pana la urmatoarea iesire!
Cand ai spus de mireasma teilor din dealul Buciumului, m-am si vazut imediat sus la Bucium, privind luminile Iasilor. Minunata priveliste! Te invidiez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Buna dimi!
Ce mai faceti voi?
Eu bine, am scapat si de exam-ul de ieri, am gasit apart cu 2 camere, am si dat avans, si deja suntem plini de planuri.
Nu stiu daca stiu dealul Bucium... Nemhi, cu ce te ocupi? Si bafta fetei tale la admitere! Ce fata mare ai!
Alison, Nico, Gyongyi?

18+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Vin si eu fuguta sa semnez condica de prezenta, va pregatesc o si apoi la treaba.
Devizul meu s-a complicat pt ca am primit planurile s-au modificat asa ca mai am de tras cu el. Plus ca e pt o lucrare foarte mare. Am pierdut foarte mult timp si la intalniril;e cu reprezentantii firmei. O intreaga poveste.
Cu timpul iar nu stam bine. Diseara mergem la ziua unei fetite, maine dimineata plecam la socrii, duminica inapoi acasa cu cei 2 puiuti, luni program artistic (e ziua pustiului meu drag) iar dupa o sa mai vedem. oricum in week-end ne luam zborul la mare.
Anca ai scapat de ex dar ce ai facut acolo? E de bine? Nu ne dai ceva de baut?
Felicitari pt apartament. Asa a fost si la noi. Stateam la garsoniera si ne-am cumparat 2 cam cand Alex era in burtica. I-am mai lasat pe fostii proprietari sa stea o perioada, apoi au durat ceva si micile retusuri (nu am avut bani de prea multe) si ne-am trezit ca am nascut si nu am dormit nici o noapte in noua casa.
Sper ca tu sa fi pe faza si sa fie totul gata cand vine bb.
Nemhi tu vorbesti de facultate si Alex nici nu a terminat gradinita!!! Nu stiu cum va fi cand vor ajunge si ai mei acolo dar ma bucur de clipele frumoase de acum. La ce facultate merge? Deja au inceput inscrierile, nu?
Alison grasa, grasa dar frumoasa! Nu iti mai bate tu capul cu kg-le. sunteti o familie foarte frumoasa si fericita. Cel putin asta vad eu in poze. Iar Simon are niste ochii ... ca te pierzi in ei.
Gyongyi eu inca astept albumul pe care trebuyie sa il mestereasca Anca. Acum a scapat de ex asa ca are mai mult timp.

Am facut si eu o sedinta foto. Ce spuneti de tarancuta mea?

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

salutari!schimbam provider-ul de net si deci ioc net acasa,noroc ca am timp la job sa pot sa va scriu cite ceva.in general vad postate multe noutati,in general f.bune ,zic eu.
nemhi,ai acusi studenta!unde va studia:craiova,bucuresti si ce?vezi ce curioasa sunt!sa stii ca vreau sa te vad cind vii la iasi,poate gasim o bresa in timpul ambelor,macar o mina data pe o banca in copou!
anca,te putem felicita si pt. ex. si pt. apartament?ce de evenimente in viata ta!si toate frumoase!totul e declansat de BB,sa stii,el vine cu norocul!spor in toata aceasta febra continua!
nico,tarancuta e bestiala!oricum e preferata mea!merci de complimente,dar tot nu-s impacata,din pacate,demarez eu ceva...spor la treburi si la multi lui alex de pe acum,nu stiu cind voi avea net!
atelocin,it is all right?te asteptam la cafele ...
toate sagetile,nu stiu cind voi mai scrie,pa!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

, , ,

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Suntem in spitalul de copii din Galati.Andrei a vomitat sange duminica seara.Asa ca am plecat la spital si ne-au internat.Andrei nu mai vroia sa bea nimic.Ne-au bagat in perfuzii.Andrei si-a revenit fff repede.Se pare ca avea un rosu in gat accentuat.Acum mergem la tratamente.Andrei e bine.Dar nu stiu cum am ajuns pe mana prof.dr.Nechita,cardiologul.Este sub orice critica.Nu poate fi numit om.Este in politica bagat pana in gat,cred ca i se cam clatina scaunul si vine nervos la munca.Tipa la mamici si aproape ca l-a lovit pe Andrei.Noroc de asistenta ca l-a culcat la timp.Iar eu ii voi clatina scaunul si mai mult.Trebuie sa afle toata lumea cine e.Mai ales ca mi-a "dracuit copilul".Copil care nu este ca ceilalti copii.Cam prin asta trecem noi acum.Va pupacim.Speram sa ne revenim repede si sa scapam de spital.

Mergi la inceput

I-mi pare tare rau de ce vii sa intimplat iarasi Crisa , ma bucur ca Andrei si-a mai revenit , dar sa nu te lasi batuta sa-i faci magarului ala de doctor sa nu va uite niciodata pt ca el nu are voie sa se comporte asa . Va doresc sanatate multa , multa , multa.

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna!deja am net,lucru care imi da posibilitatea sa va scriu repede.
crisa,de neimaginat asemenea comportament ,,academic",dar suntem in tara tuturor posibilitatilor...iar unii dr. se cred zei,de-adevaratelea.dar sa se comporte asa cu un pacient,iar mai mult de atit:cu un copil,nu e de iertat!eu ii urez multa sanatate lui andrei si multa putere voua!
nico,anca,nemhi,atelocin si toate sagetile care mai sunt pe aici you all!and have a nice week-end!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Helloooooooo !!!! fetele cam slabutza miscare , de doua zile nu a mai scris nimeni , abia v-am ne-am gasit . pe toate .

gyongyi

Mergi la inceput