noi sagetatoarele (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Inca suntem internati.Andrei nu mai are vene pt tratament si nici injectabil nu se mai poate asa ca i s-a dat un siropel pe care-l vomita si nu-l ia.Cu medicul respectiv nu ne-am mai intalnit si nici nu-mi doresc.Un lucru stiu sigur:nu se va mai apropia de Andrei.Va pupam si va dorim multa sanatate.
pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Buna seara la toate fetele, sunt pe fuga, am mai intrat, am citit, n-am postat... Acum insa am vazut mesajul din seara asta al Crisei ...

Crisa, fii tare mamico! Insanatosire grabnica puiutului tau. Tocmai am trimis un gand bun catre voi din tot sufletul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

salut toate sagetile si le urez o saptamina minunata!
atelocin,mai slabut in week-end caci am fost la buna,am mai si muncit,am preumblat kupilul prin parcuri,mai iesim cu amicii la o terasa...abia azi incepem in forta cu postarile!
crisa,de e asa de greu de gasit o vena la galati,de ce nu cereti voi la iasi,de exemplu?cred ca ar fi greu de ajuns,dar nu imposibil!exista acum am inteles o epidemie de amigdalita cu manifestari tare urite,cred ca si andrei la fel a patit.multa,multa sanatate!
anca,cum a fost la munte?ai oxigenat bine BB-le?
nico,gata treaba sau iar in forta?ce face tarancuta mea?
nemhi,salutari din copou,ieri am cutreierat expo-parc si ne-am topoganit din greu.
va astept la !

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Alison , mersi de cafea tocmai acum o savurez , e foarte buna.
Crisa , multa sanatate puiutzului tau .
Anca , tu unde esti ? ce a-ti mai facut cu apartamentul ?e facut tirgul ? ca venim sa bem adalmasul
Nicoo , tu ai terminat cu munca ??
Va pup pe toate in ordinea alfabetica ,

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Crisa imi pare rau ca iar sunt probleme. Din pacate sunt multi medici care au uitat sa fie oameni. daca poti ar fi bine sa faci ceva sa nu mai primeasca si alti copii acest "tratament".
Amj intalnit si eu astfel de specimene si imi pare rau ca nu am putut sa le fac reclamatie atunci (aveam o criza urata de fiere, icter mecanic si am mers de urgenta in alt oras).
Pup dulce puiul mic si tie multa putere sa treci peste toate.

Fetelor eu m-am intors dar sunt varza. Cred ca am o criza de fire. Ma doare capul si nu sunt capabila sa fac nimic. mai am mult de lucru si sunt cam stresdata ca s-ar putea sa nu termin pana vineri.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Azi noi avem petrecere mare in famlie. Alex face 5 ani. deci va invit la .
Alex are emotii caci nu mai mergem la Mc D ci in alta parte. Nici nu stiu sigur cati copii vor fi.
Va pup

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

la multi ani,alex,sa cresti mare si sanatos alaturi de cei dragi!si distractie placuta!nico,felicitari pt. alex,ai baiat mare!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nico, cred ca oboseala isi spune cuvantul... ai grija de tine, trimite-i pe toti la plimbare cu tati si pune-te la un somn bun, eu cred ca ai nevoie de odihna. La multi ani lui Alex, cu sanatate cat carul!
Crisa, imi pare rau sa citesc asemenea vesti. Nu ierta nimic! Mama lor de ...... ! Sanatate multa lui Andrei, si putere voua sa-l puteti sustine!
Si noi sarbatorim azi....e 21 iulie, avem 1 an de la nunta. E ciudat, ca sarbatorim de 2 ori pe an, in 21 dec - de la cununia civila, in 21 iulie - de la cea religioasa, nici nu stiu care se pune, noi le tinem toate, fiecare zi de 21 e sarbatoare.
Alison, cu apartamentul merge greu, cei care cumpara de la noi se misca ca mortu, tre sa mergem noi la banca sa ne interesam de pachetul lor de credit, sau produs cum e numit, ei asteapta sa le ploua-n gura acuma sunt cu draci, da` chiar sunt oameni carora le e frica sa intre intr-o banca sa intrebe ce e cu banii proprii, si-apoi se mira de ce-au patit-o.....
In schimb, am intrat la master la buget - adica la doua, decizia grea acum e la care sa merg - si am luat si nota de titularizare, 7.70, acuma sper sa ma ajute sa prind un post undeva, cale lunga inca vara asta pe la inspectoratul scolar.
Ma bucur ca ti-a trimis Gyongyi pozele, ca eu stau prost la capitolul timp deocamdata.
Gyongyi, pe unde esti? S-au rezolvat problemele?
Nemhi, felicitari viitoarei studente! Ce-i place? La ce specializare s-a inscris? Bafta multa!

Va pupacesc pe toate pe rand!

Azi schimb si semnatura, ce mai trece timpul, acum eram cu 6+ si ma gandeam `oare cand ajung si eu sa arat a gravida`, si deja sunt
19+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

LA MULTI ANI , ALEX !!!!!

gyongyi

Mergi la inceput

salut!trec in fuga pe aici...cu o !ce faceti ?eu zumzai de zor...

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput