noi sagetatoarele (5)
Raspunsuri - Pagina 11
alison spune:
salutari!gata si cu vacanta noastra...am ajuns aseara acasa,surpriza e ca e tare frumos si aici.ne-au intimpinat miresme de tei din dealul buciumului(un deal plin de curbe largi si lungi la intrarea in oras,cu o padure mare si superba),lucru ce ne-a mirat,teii se trecusera de cind plecasem,dar am realizat ca sunt teii din padure. si un apus de basm se profila pe cerul iesilor cind am ajuns.am sa incarc poze,vad eu cind,a fost f. odihnitor in co,baietii au facut salina la tg. ocna o sapt. ,eu am zacut in peisajul montan al slanicului ,m-am plimbat si am citit cit timp erau ei plecati.apoi am plecat la mare,la jupiter.dezamagitoare serviciile...mai ales raportate la preturi!dar cum simon e inca mic,nu am avut curajul sa trec granita la bulgari,ramine pe la anul.ne-am odihnit si aici:hotel cu iesire la mare,plaja cu scoici(deci libera),doar marea si noi,fara muzici asurzitoare si indoielnice ca gust,plaja,plimbari,porumb fiert,trenulete,caruseluri(ai sa vezi tu anca ce-o sa mai topaie piticul pe linga astea!).dar a trecut,miine sunt la slujba deja...mi-a fost dor de zarva de pe forum si de voi toate,bineinteles!
anca,am vazut pozele.muntele ma copleseste mereu...si ce burtica frumoasa ai,mamico!
nico,am vazut si piticii tai,super,mai ales cei ce dorm cu popoul in sus si cu sticla in gura(sunt invidioasa,simon n-a adormit never asa...a refuzat laptele din vreme)!
atelocin,vreau si eu poze cu flori!am sa te cer pe mess!
crissa,ma bucur ca baietelul e bine!mult bine va urez la toti!cred ca ai avut emotii mari la tg. mures,oricum cred ca aveti mult curaj ...stiu ca nu e simplu deloc sa ai asemenea probleme.dar DD e mereu linga noi si ne da putere! piii(asa zice simon la copii)!
nemhi,bine ai venit!esti cu 5 zile mai mica ca mine?ce surpriza sa am pe cineva din my generation pe aici!am sa mauit la your profile cind voi putea!
pa, toate sagetile !
alison,mami de simon
poze
Nemhi spune:
Alison, nu numai ca suntem din aceeasi generatie, ca sunt cu 5 zile mai mica decat tine, dar sunt nascuta si in Iasi, sus pe Copou.
anca_27 spune:
Hey Alison, ne-ai lipsit, ma bucur ca ti-ai reincarcat bateriile. Vrem pozeeeeeeee! Cam ce preturi mai sunt pe la mare? M-a sunat tata nr.2, proaspat reintors din Franta, si mi-a spus ca poate dam o fuga toti pana la mare mai incolo.
Anul trecut am gasit cazare la o batranica in Cta cu 60 Ron pe noapte, camera dubla, sunt curioasa anul asta ce mai e.
Stiu ca e dezamagitor la Marea Neagra, anul trecut am vazut Mediterana si m-am balacit la Monaco... (ce vremuri)... dupa ce iesi la alte maluri iti dai seama ce e de fapt la noi. Si poate nu e neaparat sa iesi si tot iti dai seama...Apropos, ati vazut stirea cu all-inclusive-ul de la noi, parizer, salam si paine cu margarina si gem?
Pusici!
17+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
alison spune:
poze se gasesc la ...poze,new!anca,noi am avut un sejur de 7 nopti la un hotel de 3*din jupiter,cumparat on-line,dar acolo hotelul avea doar 2,5 stele defapt,era un melange de nou si obosit...10 milioane pt. 2 pers. ,cu mic dejun inclus(bonuri valorice).deci am mai cheltuit cam de 2 ori pe atita cu restul distractiilor...very exp. mi s-a parut.preturile in rest sunt ok.depinde de unde te aprovizionezi,pe plaja un pepsi de 0,5 l=4,5 roni.iar o sticla de 2,5 l la supermarket e 3,6 roni...cazarea la 3 stele,in dubla e cam 125 roni...
nemhi,atunci sper sa te vad cindva in copou...mai locuiesti in iasi?poate te cunosc?am o memorie a chipurilor...
alison,mami de simon
poze
nma spune:
nu am disparut dar e muuult de lucru. si azi am avut si o surpriza neplacuta,. mama a plecat la tara fara sa ma anunte si nu are cine sa stea cu andra.
anca, parca te plictisesti, nu?
nu stiu candd o sa mai apuc sa intru la povesti. am citit din urma dar ma opresc aici ca altfel nu mai ajung la mare.
Nico, mami de Andra si Alex
anca_27 spune:
da Nico, fac orice numai sa nu-nvat. nu mai retin nimic din ce citesc, parca am ajuns la saturatie, vad eu ce fac poimaine....
intre timp, suntem super entuzisti c-am gasit client sa vindem ap. cu 1 camera in care stam, sa luam unul cu 2, zilele astea facem demersurile.....adica le-ncepem, ca e cale lunga
si ce faci cu andra? cand plecati la mare?
Alison, poze superbe si tu esti o sagetutza de-a dreptul cocheta de altfel, te rog sa schimbi titlul unei anumite poze
Gyongyi, nicicum nu mai reusim sa ne prindem pe mess...sorry, ieri a trebuit sa ies.
Nemhi, mersi de incurajare, am mai prins elan, o sa-ncerc chiar si gravidutza sa dau meditatii, n-am nimic de pierdut.
Azi schimb si saptamanile 18+
O saptamana nemaipomenita sagetzelelor!
pozici
_
alison spune:
hi si o sapatamina buna si de la moi!nico,spor la lucru,adu copila la noi,stam noi cu rindul,inclusiv simon,el e in concediu mereu...pina la toamna, cind va avea si el slujba zilnic.cind plecati la mare?si la care mare?
anca,te cred ca nu ai chef de invatat...e pt. titularizare?pe asa niste calduri,ma cherie,numai la asta nu iti sta gindul...imi pare bine ca faceti tranzactia cu apt.,e mult mai bine cu 2 camere cind e unul mic prin preajma.sa va dea DD noroc la vinzare !si totusi...spor la citeala ca numai miine nu-i poimiine!
si sa stii ca nu schimb numele pozei ,sunt GRASA-GRASA(cu vreo 20 kg in plus fata de altadata si greu ma hotarasc sa fac ceva...de s-ar putea slabi gindind doar,ce la indemina mi-ar fi!).asta asa,pt. autoflagelare cumva...
atelocin,ai lipsit la cafea?esti plecata cumva pe undeva?noi te asteptam!
pup si celelalte sagetute si numai bine!
alison,mami de simon
poze
atelocin74 spune:
Alison sint putzin c.am ocupata , ba chiar foarte ocupata, dar deaceea va citesc , si in limita posibilitatilor mai si scriu . poze cind o sa fim amindoua active pe mess , sau poate sa i-ti trimita si Anca daca va avea si ea timp , ca ei i.am trimis.o sa va povestesc eu odata despre ce este vorba , cind o sa am mai mult timp . Noi hsintem bine adica eu si sotzul meu, am un sotz de multe milioane , piedica este altceva. v-a pupacesc pe toate in ordinea alfabetica.
gyongyi
anca_27 spune:
Hai la neamuleeee, de sagetutze!
Eu n-am somn de la 7, sunt happy ca aseara am batut palma cu cumparatorii garsnierei. Deja traiam cu frica ca nu mai reusim s-o vindem (tot dam anunturi de vreo 4 luni) si tb sa ne ingramadim cu BB aici. Acum pot rasufla usurata, chiar daca incepe show-ul in curand, o fac cu placere. Si, logic, sunt cu stresul pe mine pt maine, dar daca tot va zic parca mai scade.
Alison, daca tu spui ... (cu autoflagelarea), important e sa te simti bine in pielea ta. O sa fiu prima din galerie daca iei masuri mai drastice.
Nico, hai cu devizul, ca deja ti-ajunge de cand tragi la el. Cum te descurci cu Andra?
Gyongyi, ms pt tinut pumnii aseara, se pare c-a mers! Imi pare rau ca ai probleme, adica altii, poate intri si ne spui mai multe cand ai timp. Bafta si Doamne-ajuta sa se rezolve cat mai repede.
Nemhi, nu mai zici nimic?
Fetelor, Gyongyi mi-a dat dezlegare sa va trimit pozele ei, daca ma adaugati pe mess, id-ul meu: anca_sfariac.
Gata, va pup, o zi racoroasa!
18+
pozici
_
alison spune:
!am intrat pe fuga,doar sa va salut-treburi nenumarate
!o seara placuta,pe miine!
alison,mami de simon
poze