noi sagetatoarele (5)
Raspunsuri - Pagina 10
nma spune:
Nemhi bine ai venit! te-am trecut in listuta. Acum te asteptam cu poze si povesti sa ne cunoastem mai bine.
Anca se pare ca te-ai distrat la munte.
Gyongyi sa sti ca nu prea mi-a trecut oboseala. Si nu mi-am facut nici jumatate din treaba ... nu stiu ce sa mai fac. Sincer nu am chef de lucru. O tot lalai si nu e bine. Sper ca de luni sa ma apuc in forta.
Pupici la toate sagetile si fug la lucru.
Nico, mami de Andra si Alex
atelocin74 spune:
Nicoo draga mea , eu i-ti doresc un weeked placut, precum si celorlalte sagetutze , sa va odihniti mult ca pe saptamina viitoare sa fiti fresh. Va pup pe toateeeeeeee .
gyongyi
anca_27 spune:
Nemhi, bine-ai venit! Spune-ne despre tine si-ti spunem si noi.
Ce mai faceti fetelor? Gata devizul Nico? Ce-ti fac florile Gyongyi, dar Marko si Lali? - am o multime de poze de la Gyongyi cu curtea ei superba, am promis sa-i fac un album, promit ca dupa examen il fac.
Alison pana cand sta la mare? Parca mi-e dor de ea.
Criss oare cu ce rezultate a venit de la medic?
Eu am taiat-o o zi la munte, unul din frati a castigat un atv la un concurs televizat, pe national tv. Si el sta in oras, si i-am facut o bucurie, l-am dus pana la ai nostri. Si bininteles, am dat si eu o tura - cred ca bebe s-a crucit, a si inceput sa miste, adica il simt tot mai des. Am pus si poze la album. Si-am fost si la cpsuni - salbatice, si-am mancat o tona. Ieri am facut naveta
V-am pupacit si o zi superba! Mergeti la balaceala si pt mine!
17+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Crisa-77 spune:
Andrei este bine.Valorile la inimioara sunt exact ca dupa operatie.Deci e fff bine daca nu exista nici o schimbare.La ortopedie....medicul si-a facut cruce .Copilul nu are nimic la sold.Are platfus si atat.
Deci suntem bine.Vom purta ghetute ortopedice,dar in rest e bine.Crinuta a fost foarte cumintica pe drum.
Va pupacim.
atelocin74 spune:
Anca e superb , la voi la munte , cred ca ia placut si lui BB, aer curat , capsuni , plimbare cu ATV-ul ,,,mistooo . Iar peisajele sint super faine.
Crisa , ma bucur ca e bine Andrei , sa va de-a D-zeu sanatate multa in continuare .
Nico
gyongyi
atelocin74 spune:
Stiu ca nu aveti timp dar macar ,aruncati-va privirile si pe aici din cind in cind
gyongyi
anca_27 spune:
Hello, hello!
Stim Gyongyi ca tu ne iubesti si vii aici tot timpul... Ieri ai vb cu sotul meu, eu eram intinsa ca ma dor salele, zici ca am 9 luni de sarcina, ma-ntreb mai incolo cum o sa fie. Mess-ul meu e deschis, toata daca sunt acasa, chiar daca fac altceva, sau e sotul pe calc. Ma bucur ca ti-au placut pozele.
Crisa, ce de vesti bune! Sa dea Domnul tot de-astea! Si sanatate si buburuzei mici, si ea e o dulce!
Nico, mai poti? Mai fa pauze, mici si dese, cum fac eu cu-nvatatul .
Mai fetelor, tre sa fac ceva sa iasa niste bani vara asta, nu ne permitem nici pana la mare sa mergem, mama lor de salarii de invatamant! Voi, daca ati vrea meditatii pentru copilasii vstri, i-ati da pe mana unei gravide? Vreau raspunsuri sincere! M-as apuca de meditatii, insa mi-e ca daca ma vad parintii copiilor gravida...renunta, si-o sa fiu mai dezamagita decat acum....
S-aveti o duminica nemaipomenita! V-am pupat!
17+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Nemhi spune:
Profesoara de romana (meditatie) a fiicei mele din clasa a VIII-a a fost de-a lungul acelui an insarcinata, a nascut si cu tot cu bebelul mititel n-am renuntat la meditatiile sale.
Si ca sa vezi ce multumita a fost fiica-mea de ea, pentru bacalaureat tot cu aceeasi profesoara a facut meditatie.
Sa ai succes!