oligospermie - putini dar (ne)buni! - 30
Raspunsuri - Pagina 4
titelu spune:
Va salutam si urari numai de bine,noi crestem in ritm voios,bogdi are 2 ani si un pic,bebe are 1 an ain august.Ne pregatim de primul concediu in 4 pe Litoral si speram ca totul sa fie O.K.Dorim tuturor aceeasi fericire pe care o avem noi alaturi de brotaceii nostrii
http://community.webshots.com/user/titelu100
evanescence spune:
titelu

ma bucur sa aud de voi...am citit toata povestea ta
inca o data felicitari sa va traiasca puii mari si frumosi
si poate veniti din concediu
a folosit cineva asa ceva?????
suna scarbos dar scrie ca e bun pt oligo,asteno,terato etc
www.naturashop.ro/multi-glandcaps-p-1505.html
in asteptarea unui ingeras
nusy spune:
Evanescence:mersic pentru link, mi se pare super produsul,eu am dat comanda azi.E pentru o multime de afectiuni,suna tare bine.Si nici nu e scump,si ajunge pentru 2 luni.Ai putea sa dai link-ul si la azoospermie?
Titelu: sanatate multa tie si familiei tale!Distractie placuta la mare!
Nusy
21ali spune:
Buna ziua,am si eu o intrebare,la un nr de 50000de
cu mobilitate 0 sunt sanse de FIV cu ICSI ?Va multumesc !
evanescence spune:
21ali sigur poti sa faci FIV+ICSI stai linistita
de aceea se face ICSI cand nu este mobilitate buna,si singur 
nu poate sa penetreze ovulul
iti doresc mult succes sa ramai
din prima
nusy
ma bucur ca te-am putut ajuta
si sunt tare curioasa de rezultate sa nu uiti sa imi spui si mie cand aflati ceva dupa tratament,si eu am vrut sa cumpar dar acum cateva zile am schimbat abia trat si nu vreau sa combin prea multe
sper sa avem rezultate mai bune ca daca nu le incerc si pe astea
sper sa va ajute pe voi succes maxim 
in asteptarea unui ingeras
21ali spune:
Multumesc Evanescence de raspuns ,noi suntem in faza de intrebari abia in toamna ne apucam de treaba sa vedem ce vom face la comisie (pe 8 aug ,la medlife).
Pisik06 spune:
Fetelor, pentru ca ma numar printre voi, vreau sa va dau curaj, sa credeti in sansa voastra si mai ales in Dumnezeu!
Eu astazi, in Z31 de la ultimul CM am avut beta HCG 138. Cu dosar depus pt FIV cu ICSI la Giulesti, programare in Austria tot FIV cu ICSI, un sertar plin de medicamente pt inceperea protocolului....
Pentru cele care nu stiu, sumarizez povestea noastra, pt ca vreau sa va ajut sa credeti in minuni.
Eu: cicluri neregulate (lipsa si cate o jumatate de an, venit la 65-70 zile, pe urma la 40, 47, complet fara noima) ovare micropolischistice (laparoscopie pt decorticarea ovarelor in 13 febr. 2008)
Sotul: oligoastenoteratozoospermie severa. Cantitate intre 11 mil (cea mai buna sprmograma) si 100.000 (martie 2008), mobilitate A+B 10-15%, forme normale intre 5-10%, varicocel.
O IA nereusita in august 2007, milioane de analize, cariotip, microdeletii, spermocultura (la sot) HSG, histeroscopie, anticorpi antimullerieni (la mine). Sotul a urmat tratament naturist, eu am luat acid folic cu B-uri de la Doppler si Omega 3, precum si tinctura de Zmeur si de curand Coacaz negru (le-am oprit de sambata).
Pe 26 iunie am fost in Austria pt a ne programa pt FIV. La eco din Z13 am avut 2 foliculi f buni si dr ne-a spus sa incercam sambata ca poate cine stie. Plus ca ne-a dat multa incredere in fortele noastre si in reusita FIV-ului. Am "prestat" sambata si duminica(sincer, eu duminica cred ca s-a prins) complet relaxati, cu gandul de cat de frumos va fi in Austria si ca vom veni cu reusia sigura.
Cam asta este povestea, o minune cu adevarat!
georgia_c spune:
Pisik06...ei asta da veste de luni ...felicitari ... a inceput sa ploua cu gravi pe la toate topicurile ... ziceai ceva de niste stari ciudate .... care au fost alea ?... ne povestesti si noua
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
nusy spune:
Evanescence: multumesc,cu siguranta iti spun ce efect va avea.
Pisik: felicitari,sarcina usoara! Intr-adevar e o minune...eu,una,nu cred ca mi se va intampla vreodata asemenea minune(avand in vedere cei 100.000 gigei de care dispunem).Tot FIV-ul e solutia,din pacate.
Nusy
Pisik06 spune:
Georgia, stari fizice nu prea am, de vineri m-am simtit exact ca la CM, dureri de burtica, sani usor umflati si durerosi, dar nimic iesit din comun. Sambata noaptea m-a izbit insa o pofta de gratar, eu nefiind deloc cu carnurile si mai ales cu carnea de gratar si am infulecat doua pulpite direct de pe gratar, picante (eu care nu sport picant) si cu piele, de care nu ma atingeam neam. Iar duminica am avut o stare psihica f ciudata, m-am trezit la 9 fix cu gandul ca trebuie sa imi fac un test. M-am imbracat, am mers la farmacie si am luat testul, care nu ma asteptam sa iasa pozitiv deloc....dar a iesit...astazi, cred ca si din cauza tensiunii in care am stat pana la 15.00 cand a venit rez testului am o mare durere de cap si o usoara stare de somnolenta. In rest,nimic.
Nusy, te rog mult nu mai spune asa. Noi la ultima spermograma in martie la Cocei am avut fix 100.000sp/ml, 10% A+B si 5% forme tipice. De atunci nu am repetat spermograma si am urmat tratamentul naturist.
Nu va pierdeti increderea fetelor. Cand toata lumea imi spunea asta, eu spuneam "da, stiu ca exista minuni, dar nu oi fi tocmai eu una..." Ei bine, oricine poate fi
Va pup!