oligospermie - putini dar (ne)buni! - 30
Raspunsuri - Pagina 3
evanescence spune:
ma bucur mult sa aud atatea povesti de succes
sa dea DD sa ajungem toate pe lista cu reusite
La noi din pacate situatia s-a inrautatit dupa diverse tratamente
naturiste am ajuns de la 11,6 MIL la doar 5 MIL
NU INTELEGEM DE CE.....
NU VOR SA ACULTE
Si mai rau acum avem pe langa simpla oligo si asteno spermie
Astazi citind povestile de reusita am schimbat complet tot tratamentul sotului am cumparat MULTI MACA care vad ca ati folosit multe cu succes,speram sa fie cazul si la noi ca si pretul ne cam doare am mai adaugat:
Napraznic
Telina
Panax Ginseng fiole
Seleniu
Zinc
Speram sa avem o imbunatatire ca daca nu ne-am decis sa incercam
IA sau IAD si cand o sa castigam la loto poate ne prmitem si FIV
Adevarul e ca ne-am cam
acrit si nu stiu daca mai are
rost sa sper in minunea de a avea un
Va pup pe toate si succes

in asteptarea unui ingeras
evanescence spune:
ahhh am uitat dimineata mai ia
1 lingura MIERE si POLEN
evanescence spune:
--------------------------------------------------------------------------------
HELP
Am facut dozari hormonale in ziua 4 de ciclu,acum am luat rezultatul
ma ajutati la intepretare????pleasa
FSH-5,7 U/L(VAL.NORM FAZA FOLICULARA 3,03-8.08)
LH-6,28 U/L(2,39-6,60)
ESTRADIOL-41,00 PG/ML(21-251)
0,15 NMOL/L
TSH-0,711 uU/ML(0,49-4,67)
PROLACTINA-28,7 NG/ML(5,18-26,53)
-601,9 mU/L
Observ ca prolactina este usor crescuta e grav???
sunt tare ingrijorata acum,doamne fereste poate mai am si eu probleme,pana acum toate analizele mele au iesit foarte bune,HSG,LAMA etc
Va rog sa ma ajutati
ioana_p76 spune:
Evanescence, draga mea, nu dispera te rog..stiu ca e foarte greu sa speri in conditiile in care nici nu va puteti permite fiv..off.. poate cu un imprumut si sa incercati la Giulesti unde e mai ieftin..nu cred ca e cazul sa va ganditi la donator, spermograma nu e buna, dar totusi exista destui spermatoz. ca sa faceti fiv. sa stii si ca inrautatirea poate fi temporara, sa fie si alti factori implicati, nu cred ca naturistele ar fi de vina, doar branca ursului daca ati luat, ea poate avea si efecte negative.
Ref la analize, eu as zice ca sunt bune, iar prolactina poate fi un pic marita si daca inainte de recolatare nu ai stat linistita cateva minute
Deci, parerea mea: FSH-ul e super, TSH-ul e cam mic, nu ar strica sa il repeti peste vreo luna, LH cred ca e bun, raportul FSH/LH trebuie sa fie aprox. 1
Te
si sper sa stai mai linistita!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
evanescence spune:
ioana iti multumesc pt incurajari
sunt oarecum linistita ,mi-am facut griji cu analizele
o sa mai fac FSH si LH in ziua 14
PROGESTERON si ESTRADIOL??? in ziua 21
asta din cate am citit pe forum
daca e altceva va rog sa imi spuneti![]()
ca DR mea nu a zis nimic de astea doar ca sa vin
in ziua 11-12 pt TEST POSTCOITAL
acum totusi vreau sa le fac eu ca sa stiu de o treaba
ca medicul asta nu prea imi spune nimic,dar altu n-am gasit
o sa mai mergem doar pt TP si ne cautam pe altcineva
ca asta numai dupa bani alearga
parca nu avem destul de tras si mai trebuie sa ne
stresam si din cauza DR astia nesimtiti din RO

Ce dracu sa le faci???? asta e....in loc sa te ajute sau sa le fie mila nici vorba abia apuca sa te lase falimentar.....abia am reusit sa cumpar MULTI MACA ....dar asta e alt subiect deja
noi speram sa gasim
ce sa facem altceva
Credit avem deja si altu nu putem sa luam...poate de la camatari dar mie cam frica....ce sa fac sa vand CASA sau MASINA?????
E greu sa fii in situatia in care nu iti permiti sa faci un copil ca nu ai bani si asta ne roade zi de zi.....
Scuze ca m-am intins atat dar numai cu voi fetelor pot vorbi despre lucrurile astea,ma simt mai bine doar cand stiu ca cineva citeste macar postarile mele si va multumesc din suflet pt asta

ioana_p76 spune:
Evanescence, draga mea, te inteleg asa de bine..si tocmai ca sa nu dai banii degeaba, nu are rost sa faci toate analizele alea, FSH si LH in ziua 14 nu prea au rost, iar estradiolul nu se face in z21, se face in z2-3 sau daca faci stimulare se face mai des pana la punctie. Fa doar progesteronul de z21, sa vezi cum stai.
Fa si testul postcoital, insa din cate am inteles nu e f relevant, adica poate sa iti iasa o data bine, o data prost, dar fa-l totusi daca tot te-ai programat.
Si daca nu ai incredere in dr.actual, cauta altul, insa cam toti sunt la fel, nu-ti vor spune mare lucru pt ca se stie in principiu cauza la voi-oligoastenosp..
Te 
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
inna30 spune:
buna fetelor..stie cineva daca dr diana cocei este maine la spital?tot sun dar nu raspunde la tel? stiti ceva de concediu?
luli spune:
Inna ai incercat si pe mobil? este foarte probababil sa fie si in concediu... poate e vreo fata pe aici care stie exact.
Behind every love is a great story
Luli
antosit spune:
Inna eu am inteles de la fete ca a fost plecata la un congres saptamana asta si ca urma sa se intoarca azi, daca reusesti sa vb cu dansa da un semn ...si eu o caut!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
inna30 spune:
antosit..da, asa a fost, a fost la un congres, s-a intors , ieri am gasit-o la giuly, ..deci este la spital pana pe 4 august cand intra toata sectia in concediu.
va pup si va multumesc mult