LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
Tethys spune:

"LA MULTI ANI!"OANA [Emaaimee]

Sa cresti mare si frumoasa!!! Sa-i umpli zilele lui mami... numai si numai... cu bucurii!!! 
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Albinutzza spune:
OANI SOARELE LUI MAMI SI TATI sa fii sanatoasa, fericita, implinita si numai bucurii sa le aduci parintilor tai

Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Dianami spune:
La multi anisori Andrei, Aidan, Eva si Oana!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti!

Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Dianami spune:
Multumesc pt. urari, fetelor! Sunt f. fericita, bebe este cuminte, doarme si papa, eu mi-am revenit bine...Iulia este incantata, ma "ajuta" si ne impartim responsabilitatile vis-a-vis de bebe
.
Albinutzza, sunteti f. frumosi! Acum inteleg si eu bucuria de a a avea 2 minuni
.
Vali, "La multi ani!" pt. onomastica nazdravanului tau! Sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii! 
Diana, mami de
(15.07.2005)
Dianami spune:
Cand am venit acasa, Iulia a asistat la primul alaptat. Si a inceput sa tipe: "Bebe, nu papa pe mami!"
A fost show atunci, abia am convins-o ca nu-mi face nimic rau
.
Iar cand e intrebata unde e bebe din burta mea, raspunde ca "a facut buf"
.
Astazi am reusit sa o vaccinez (DTP-ul, ca acusica face 3 ani). In ultima vreme e pasionata de puzzle, am trecut la piese de marime medie.
Cam astea sunt noutatile, imi mai amintesc eu cate ceva, acum trebuie sa ne revenim cu neuronii
.
Va pupam cu drag pe toti! 
Diana, mami de
(15.07.2005)
andre_ea spune:
Cu al meu concediu am reusit sa ratez cateva zile de nastere.
STEFAN, TUDOR, RARES, MARC, MIHNEA, MIHAI, ANDREI, AIDAN, EVA, DARIANNA, DANIEL, ANDREI, DARIA 
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
andre_ea spune:

OANI 

Ema, sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii!
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
andre_ea spune:
Am reusit sa pun ceva poze din concediu. Evident cele mai multe si cu siguranta cele mai reusite poze se afla inca la cumnatii mei cu care am fost in concediu, inca n-am intrat in posesia lor. Enjoy!
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
nicoll_mada spune:
Neata fetele!Sunt tare matinala ca la munca pt mom nu avem net si am intrat sa vad ce mai faceti!

OANI MULTI,MULTI ANISORI INAINTE,SA FI SANATOASA SI SA II BUCURI PE MAMI SI TATI!!!Ema sa-ti traiasca fetita si scuze ca am o zi intarziere la urari,dar timpul...si netul...
Andre-ea va pupam cu drag pe toti!Ce faci,cum te simti?Un pupic pt Tudor!
Diana super haioasa intamplarea cu alaptatul,sa fiti sanatosi,iar Iulia de acum e om de nadejde in casa!![]()
Vali important este ca Davidutul este bine,mami se va revansa ca nua fost cu el!
Cryna
nu v-am uitat,ce face Robert?
Gata fetele,fug sa-mi trag "spoiala" de dimineata ca risc sa intarzii la munca.Va pup si o zi buna!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Albinutzza spune:
MATEI (Starchi) sa fii sanatos, sa cresti mare si voios si numai de bucurii sa ai parte, si cum psune mami: MATEI ARE 3 SCANTEI
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)